Giants Gaming

Giants Gaming е създадена в Малага, Испания, през 2008 г. Екипът е официално известен като Vodafone Giants. Въпреки това, той е по-известен като Giants. Giants е професионална компания за електронни спортове, базирана в Испания. Отборът има дивизии, участващи в League of Legends и други игри. Отборът на League of Legends (LoL) участва в European League of Legends Championship Series.

Преди това организацията разполагаше с два eSport отбора в Rainbow Six Siege, където придобиха огромна популярност. Един от отборите от Сингапур се състезава в Пролигата на Югоизточна Азия. Другият от Испания взе участие в испанския национал.

Giants Gaming
Студио за игри Giants

Студио за игри Giants

С това има конкуренция, забавление и много съдържание топ отбор по електронни спортове. Съоръженията съдържат тяхното звукозаписно студио, в което се помещава аудио-визуалната експертиза на отдела за съдържание, GGM Studios.

Няколко от най-популярните предавания на екосистемата на Giants се произвеждат и излъчват от това място. Най-известните имена в eSports пътуват през многобройните му набори, което позволява на Giants Gaming да генерира неограничено съдържание, свързано с ежедневните операции на клуба.

Гигантите са нещо повече от професионални спортисти; те имат един от най-популярните eSports отбори в индустрията. Различните отдели на компанията са обединени в уникална, прозрачна и открита атмосфера, специално предназначена за създаване на постоянна синергия.

Офисите на клуба не само са добре проектирани, за да предоставят всички необходими удобства на служителите на компанията, но също така могат да продължат да набират нови членове.

Студио за игри Giants
Играчите на Giants Gaming

Играчите на Giants Gaming

Списъкът на League of Legends има петима играчи. Сред членовете са Nubar Sarafian псевдоним MAXLORE (от Обединеното кралство), Antonio' TH3ANTONIO Espinosa (испанец) и Paul Lardin псевдоним STEND (френски). Списъкът включва също двама треньори, Хосе Мигел Пинто, известен още като FEARLESS (португалец) и Алехандро Фернандес-Валдес, известен още като JANDRO (испанец).

Четирима души съставляват списъка на Valorant. Това са Адам "Джеси" Твъртнек (чех) и Батухан Малгач, псевдоним "Русия" (турски). Другите двама играчи, Adolfo Gallego Hermida псевдоним FIT1NHO и Fabian 'QUICK' Pereira Gomez, са испанци.

Списъкът на Fighting Games е изцяло испански. Джоан Намей Милоунс, известен още като Шанкс, е професионален играч на Dragonballz за Giants Gaming. VEGAPATCH, официално известен като Алфонсо Мартинес Позо, е професионален играч на Street Fighter за Giants заедно с Хавиер Санабрия Груесо, известен още като SH4RIN. Хосе Мара Мате Морено, известен още като CAIPER, е професионалният играч на Giant в Tekken.

В Pokemon, Miguel Marti de la Torre, псевдоним Sekiam, представлява Giants Gaming.

Играчите на Giants Gaming
Най-силните игри на Giants Gaming

Най-силните игри на Giants Gaming

  • Доблест: Giants Gaming се присъединиха Доблест през юни 2020 г. с ядрото на отбора със свободен агент SuperStars, Yurii, donQ и Fit1nho, а по-късно добави StarWraith и HITBOX, за да допълни списъка. Скоро след това Hitbox се премести в треньорството и беше заменен от Джонба. Те щяха да доведат петия и последен член на SuperStars, eXerZ, като заместник след няколко прилични изяви в местни състезания. Те постигнаха някои прилични резултати в Европа с този състав, но истинският им успех дойде на испанската сцена, където щяха да стигнат до финалите на няколко LVP Genesis Cups и високи финали в NGL Open и GameGune 22.
  • League of Legends: В Лигата на легендите част от корпорацията беше създадена през юли 2012 г. Те имаха впечатляващи турнирни изяви, включително завършване на трето място на DreamHack Valencia 2012 и The Siege.
  • Apex Legends: Преди първото световно първенство в тази дисциплина гигантите Apex Legends Съставът беше пуснат през август 2019 г. Отборът на Giants Gaming рутинно се състезава на финали на международни турнири и е първият и единствен европейски отбор, който спечели три европейски квалификации на ALGS.
Най-силните игри на Giants Gaming
Защо Giants Gaming е популярен?

Защо Giants Gaming е популярен?

Екипът на Giants Gaming предлага широка гама от игри за залагане. Ето защо, най-добрите сайтове за електронни спортове за залагания предоставят разнообразни коефициенти. Способността на списъка на Giant да се състезава на най-високите професионални нива е от решаващо значение за техния успех.

Испанският отбор представя широк спектър от постижения на предишни звезди. Тези исторически наследства и смислени взаимоотношения помогнаха за набирането на топ таланти в списъка на Giant. Тези фактори също помогнаха за растежа на отбора, което го направи една от най-популярните опции за залагания на електронни спортове.

Giants Gaming си партнира с няколко международни марки, за да им помогне да разширят отбора си. Nike, KITKAT, NESQUIK, Chupa Chups и Burger King са глобални партньори на екипа на Giants Gaming. Официални партньори на екипа на eSports са Maggi Fusian, Diesel Only the Brave и Hot Wheels. Drift, наред с други, е един от лицензираните доставчици на игри на Giant, който помага за задвижването на марката.

Защо Giants Gaming е популярен за залагане?

Giants Gaming има много успехи, особено в Dota 2. Екипът е добре познат в Европа и има силни последователи. Фокусът им върху утвърждаването им като световна марка им помогна да постигнат още повече сцепление.

Преди да се включат в каквато и да е дейност за онлайн залагания, играчите трябва да си направят домашната работа. Въпреки че никой отбор не може да гарантира успех, геймърите могат да се възползват съвети за онлайн залагания на eSport във всеки случай. Хората могат да ги използват, за да се запознаят с определени игри.

Защо Giants Gaming е популярен?
Награди и резултати на Giants Gaming

Награди и резултати на Giants Gaming

Доблест

Подразделението Valorant е сред най-добрите eSports отбори. Отборът има няколко победи през годините. През 2021 г. Giants спечелиха LVP-Rising Series #3, но по-късно завършиха трети в Red Bull Home Ground #2. Отборът също беше подгласник в VCT 2021: Europe Stage 3 Challengers 2, като спечели $11,000.

През 2020 г. отборът спечели Серия Valorant Master Invitational #1, Guardianes GG Series #2 и LVP-Genesis Cup Vision. Той беше втори в три пъти, включително в LVP – Genesis Cup Viento. Другите два случая бяха LVP-Gemini Cup Fuego и GameGune 22.

League of Legends (LoL)

Отборът има някои забележителни победи, включително Купата на Иберия през 2021 г. Те също така спечелиха Суперлига Сезон 21 и Купата на Иберия 2020. Освен това отборът имаше смесени резултати. Те бяха на второ място три пъти; Iberian Cup 2019, European Masters Summer 2019 и Iberian Cup 2018. До момента отборът е спечелил над $85 000 в различни турнири.

Отборът е носител и на няколко награди. В SuperLiga Orange Season 18, Attila беше награден за най-полезен играч, докато NightT спечели Rookie of the Split в EU LCS Summer 2016. NightT също беше определен в EU LCS Summer 2016 All-Pro Team. SMittyJ беше награден за третия All-Pro отбор в EU LCS Summer 2016.

Counter-Strike: Global Offensive

На 16 март 2020 г. Гро напусна организационната си позиция, за да се съсредоточи върху треньорството. Въпреки това, през април същата година списъкът на Giants Gaming беше придобит от Облак 9. През годините отборът е спечелил над $3 000 000 награди от различни състезания. Един от най-забележителните резултати беше в PGL Major Kraków 2017, където завършиха първи и получиха половин милион долара парична награда.

Отборът е успешен по отношение на наградите и спечелените позиции. Той завърши на първо място във Funspark ULTI 2021 и V4 Future Sports Festival – Будапеща 2021, където спечели съответно $150 000 и $169 000. Въпреки че завърши като подгласник в Blast Premier: World Final 202, отборът получи $250,000 парична награда. Те завършиха трети в PGL майор Стокхолм през 2021 г., но успя да спечели награда от 140 000 долара. Giants Gaming спечели Intel Extreme Masters XV – Световно първенство с огромните $400,000 награден фонд.

Награди и резултати на Giants Gaming
Най-добрите и популярни играчи на Giants Gaming

Най-добрите и популярни играчи на Giants Gaming

  • МАКЛОРЕ: Нубар Сарафян е играч на League of Legends, който се завръща в родния си град след добър сезон в Суперлигата с Movistar Riders през 2021 г. Когато играе в Misfits през 2017 г., той се превърна в световна сензация и продължава да демонстрира високо ниво година след година .
  • Джеси: Адам Твъртнек е отличен професионален играч на League of Legends. В своите две години опит, Джеси има печеливш рекорд с отборите, в които е играл, печелейки петстепенни състезания B и C. Той прекара последните няколко месеца в UCAM, където печели всеки турнир, в който се е присъединил.
  • РУСИЯ: Batuhan Malgaç е професионален играч на Valorant, който представлява известния eSport отбор, Giants Gaming. Турският играч доминираше в надпреварата в Испания, след като се отличи в родната си нация.
  • джолани: Joan Namays Millones е професионален играч на Dragonball Z за Giants. Той безспорно е най-добрият. Той е единственият испански претендент, който е примамил всички други общности за игри в Испания да станат свидетели на подвизите му в EVO, най-голямото състезание за бойни игри в света. Той завърши четвърти в EVO, счупвайки всички предишни рекорди.
Най-добрите и популярни играчи на Giants Gaming
Къде и как да залагате на Giants Gaming?

Къде и как да залагате на Giants Gaming?

Едно от най-новите популярни действия на играчите са залаганията на електронни спортове. Има няколко мача, които се играят всеки месец с участието на Giants Gaming. В най-добрите сайтове за електронни спортове дават коефициенти за всеки аспект на състезателната игра. Залагането на отборите на Giants Gaming може да изглежда различно от типичните спортни залагания, но когато играчите свикнат с тях, те ще забележат, че не се различават от залаганията на класически мачове.

Играчите правят залог за електронни спортове и печелят. Това е като да поставите и спечелите стандартен залог. Играчите трябва да изберат своя любим пазар за залагания на eSport и да проверят коефициентите за електронни спортове, за да се уверят, че е идеален за тях. Общност, стрийминг на живо, статистика, социални медии и много други от най-добрите букмейкъри за електронни спортове правят залагането на електронни спортове толкова забавно изживяване.

Коя е най-добрата стратегия за залагане за този отбор?

Качеството и количеството на достъпните залози за електронни спортове варират значително при различните спортни залагания. Залагането на мач или залагането на резултата от игра или по-значимо събитие в момента е най-популярният вид. Въпреки това, някои от най-добрите уебсайтове за електронни спортове в индустрията, включително 1xBet, Pixel.bet, Betwinner, експериментират със залагания „на живо“ или „в игра“, което включва поставяне на залози за събития, случващи се по време на мача.

Пазарите в игра са предизвикателство за създаване и поддържане традиционни спортове. По този начин ще мине много време, преди да има добри възможности за избор на залагания на живо за широк спектър от eSports събития при широк кръг от букмейкъри.

Къде и как да залагате на Giants Gaming?