Your eSports Betting Guide

Игралната индустрия за електронни спортове набира значителна популярност през последните две до три години. Една от основните причини за нарастващата популярност е пандемията Covid-19, която удари света. Пандемията доведе до отмяна на множество масови спортни събития. Следователно електронните спортове станаха предпочитаната опция, тъй като събитията можеха да продължат онлайн през това време. Много залагащи също се насочиха към eSports, тъй като пазарите на спортни залагания намаляваха.

Много играчи и играчи все още са сравнително нови в залаганията на електронни спортове. Въпреки това, кривата на обучение може да бъде малко стръмна и може да дойде с много високи разходи за залагащите. Вместо играчите да измислят всичко в движение, докато парите им са заложени, те могат да използват ръководства за електронни спортове за залагания.

Най-добрите ръководства за залагания на киберспортВидове водачиРечник на Esports залагания
Beginner's Guide

На пазара има много сайтове за залагания на електронни спортове, но не всички от тях са достатъчно добри за избор. Трябва да намерите сайт, който работи достатъчно дълго, за да спечелите доверието на потребителите. Ето какво трябва да имате предвид, когато избирате най-добрия сайт за залагания на електронни спортове:

Покажи повече...
Esports Game Genres

Играчите могат да залагат на няколко жанра за електронни спортове, като всеки жанр има свой набор от уникални характеристики. В тази статия ще обсъдим какви са различните жанрове на киберспорт и как се различават един от друг. Залагащите трябва да придобият това разбиране, за да знаят къде да сложат парите си. Разбира се, искате да залагате на eSports игри, че разбирате как работят. Следва списък с най-популярните игрови жанрове в електронните спортове.

Покажи повече...
Terminology

Жаргонът се отнася до специални изрази, фрази или думи, използвани в определена област или професия, като право, спорт, медицина, бизнес и т.н. Обикновено жаргонът се разбира от потребителите в тази конкретна област; за другите хора е трудно да го разберат. Въпреки това жаргонът на електронните спортове е отделна област и има широк спектър от фрази и терминологии, използвани от залагащите и геймърите. И докато някои от тези терминологии са специфични за играта, други са общи терминологии.

Покажи повече...
Как да залагате

В това ръководство за залагания на електронни спортове разберете всичко за залаганията на електронни спортове. Освен това следете информацията, за да разберете кои са най-добрите жанрове на видеоигри и заглавия на видеоигри, на които да залагате, както и съвети за залагане на електронни спортове. Няма съмнение, че индустрията на електронните спортове е свидетел на експоненциален растеж. С идването на пандемията залаганията на електронни спортове разцъфтят и днес това е най-бързо развиващата се форма на залагане. Според доклад за 2019 г. на базирания в Лас Вегас предприемач от хазартната индустрия Крис Гроув, общите пари на eSports, заложени около големи електронни спортове до 2020 г., възлизат на около 12,9 милиарда долара в световен мащаб, докато броят на залагащите в eSports в световен мащаб е приблизително 6,5 милиона. Идването на пандемията и следователно спирането на мачовете на живо сигурно взривиха цифрите.

Покажи повече...
Коефициенти на залагане

Тъй като електронните спортове стават популярни, комарджиите трябва да разберат как да залагат на различни отбори. Успешните залагания обаче биха били възможни само ако знаят някои съвети за залагания на киберспорт. Един от най-важните съвети е да разберете как работят коефициентите за залагания на електронни спортове.

Покажи повече...
Обяснение за залагане

Бързо напред, разработчиците на игри въведоха множество електронни спортове през 90-те години, които станаха доста популярни. Esports събитията също преминаха онлайн, като допълнително увеличиха достъпността на събитията и турнирите. Това постави началото на масовите електронни спортове залагания. 

Покажи повече...
Стратегия за залагане

Стратегията за залагане на електронни спортове е набор от правила, които ви насочват как да залагате на електронни спортове. Наличието на стратегия показва зрялост в залаганията, както и добро познаване на текущия пейзаж на залаганията. Стратегията разглежда различните променливи, които могат да повлияят на шансовете ви да спечелите залог за електронни спортове. Например, преди да направите залог, ще трябва да направите проучване на събитието, да разберете дали те са в новини и да прочетете за миналото им представяне, за да определите какви са коефициентите.  

Покажи повече...
Най-добрите ръководства за залагания на киберспорт

Най-добрите ръководства за залагания на киберспорт

Налични са и ръководства за залагания за опитни или опитни залагащи, които желаят да подобрят своите стратегии. Ръководствата са достъпни за почти всички електронни спортове, предлагани в сайтовете за хазарт.

Нещо, което трябва да се отбележи е, че не всички ръководства за електронни спортове са ефективни за всички. Някои дори могат да имат подвеждаща информация. Поради това е от съществено значение за играчите да получават своите ръководства само от реномирани източници. Играчите също трябва да избират кое ръководство да следват.

Изследванията са полезни при избора на най-добрите ръководства за електронни спортове. Различните киберспортни събития обикновено предлагат разнообразни залози за една и съща игра или турнир. Изборът на правилния може да бъде малко объркващ, особено за начинаещите. Някои залагащи може дори да не са наясно с някои видове залози, подходящи за техните стратегии за залагане. Добрата изследователска работа може да помогне на играча да избере залози, които най-вероятно ще имат положителен резултат.

Ръководствата за електронни спортове също могат да помогнат на играчите да правят по-добри прогнози. Това е така, защото позволява на играчите да научат повече за отбори или играчи. Това включва тяхната история на представяне и текуща форма. Такава информация може да помогне за подобряване на решенията за залагане.

Четенето на ръководствата е важна част от усилията за надлежна проверка на всеки играч. Ръководствата за залагания на киберспорт не само предоставят обща информация, но и помагат на играчите да измислят ефективни стратегии за залагане. Познаването на повече за киберспорт отборите или играчите и тяхното представяне улеснява формулирането на нови стратегии, особено как и кога да залагате.

Причини да използвате ръководство, когато залагате на електронни спортове

Залагането на електронни спортове може да бъде доста предизвикателно, камо ли да знаете правилните залози, които да направите. Ръководствата са особено полезни за начинаещи, които нямат ясна представа как да залагат на електронни спортове.

Друга основна причина е спестяването на време. Използването на ръководство за залагания може да сведе до минимум времето, което играчите трябва да прекарат в проучване. Те трябва само да следват това, което е в ръководството. Те обаче трябва да гарантират, че използват надеждни ръководства за залагания от надеждни източници.

Ръководствата за залагания на киберспорт също могат да помогнат, могат да бъдат полезни и за хора, които не знаят нищо за електронни спортове или залагания като цяло. С други думи, ръководствата за залагания на електронни спортове могат да помогнат за покриване на липсата на знания.

Най-добрите ръководства за залагания на киберспорт
Видове водачи

Видове водачи

Има четири основни типа ръководства за залагания на електронни спортове, всеки от които предлага различни предимства. По-долу е дадено кратко описание на всеки от тях.

 • Ръководства за употреба: Ръководствата с инструкции обикновено са предназначени да помогнат на по-добрите през общия процес на намиране и поставяне на залог. Обикновено те са във формат стъпка по стъпка. Например, играч, който не знае как да получи достъп до секцията за електронни спортове на сайт за залагания или да направи залагания в esport игра, може да се обърне към ръководствата с инструкции.
 • Стратегически ръководства: Както подсказва името, ръководствата за стратегии са предназначени да помогнат на играчите да изберат ефективни стратегии за залагания на електронни спортове. Много различни стратегии за залагане за електронни спортове правят избора на правилните предизвикателство, което прави ръководствата за стратегии от съществено значение.
 • Обяснения: Обясненията са ръководства, предназначени да предоставят информация. Те са предназначени да помогнат на залагащите да разберат по-добре всичко, което има по отношение на залаганията на електронни спортове. След това играчите могат да използват знанията, за да вземат по-информирани решения за залагане.
 • Ръководства за коефициенти: Ръководствата за коефициенти за електронни спортове са предназначени да помогнат на играчите да разберат коефициентите, предлагани за esports игри. Ръководствата могат също да им помогнат да разберат как могат да комбинират коефициенти и ползите и рисковете от комбинирането на коефициенти. Ръководствата за коефициенти също могат да помогнат на играчите да изберат правилните коефициенти.
Видове водачи
Речник на Esports залагания

Речник на Esports залагания

 • Залог на 3: Това е популярен формат в електронните спортове, при който печеливш залог се решава в три кръга или карти. Играчът или отборът, който спечели два рунда или карти, става победител.
 • букмейкър: Букмейкърът е неформален термин за букмейкър. Може да се използва и Sportsbook или оператор за спортни залагания.
 • Ексклузивен букмейкър за електронни спортове: Това се отнася за букмейкър, който предлага само залагания на електронни спортове. Букмекерът не предлага залози на конвенционални спортове.
 • Банкова сметка: Банкролът се отнася до парите на играчите в техните сметки за залагания, които те могат да използват за залагане по свое усмотрение.
 • Случаен играч: Случаен играч е играч, който залага главно за забавни цели и не използва никакви стратегии при залагане.
 • Първи кръвен залог: Тип уникален залог за онлайн залагания на киберспорт при който играчите могат да залагат кой отбор или играч ще отбележи първото убийство в стрелба или битка.
 • Ако залагате: Това са специални видове залози, които са валидни само когато са изпълнени различни предварително определени условия.
 • Залагане по време на игра: Това е, когато играч прави залог на мач, след като той вече е започнал. Наличността на такива залози обикновено се променя често по време на играта, както и коефициентите.
 • Залог на победител в картата: Това е залог, направен на отбор, който да спечели индивидуална карта в съответен esport мач.
 • Следващ залог за убийство: Еспорт залог, направен на отбор да отбележи „следващото убийство“ в съответна esport игра.
 • Няма действия: Пазар или селекция са анулирани, което води до възстановяване на заплатите на всички участници.
 • Пълен залог: Това е залог на резултата от a състезание или турнир като цяло.
 • Залагане на скинове: Необичаен тип залагания на електронни спортове, при които играчите залагат своите артикули за киберспорт по време на игра.
 • Стойностен залог: Това е залог с по-вероятен изход, отколкото предполагат неговите коефициенти, обикновено според разбирането на играча.
 • Формат на коефициенти: По този начин се представят коефициентите, като например във формат на десетична, дробна или парична линия.
Речник на Esports залагания