Ръководство за залагания за електронни спортове на FIFA eWorld Cup 2022

Новини

2022-04-28

Едно от дългоочакваните събития за електронни спортове тази година е FIFA eWorld Cup 2022, най-престижният турнир на сцената на FIFA eSports. Да, има много други турнири на FIFA, на които да залагате, но те не привличат влиянието, което идва с FIFA eWorld Cup. В тази статия играчите могат да научат всичко, което трябва да знаят за този предстоящ турнир.

Ръководство за залагания за електронни спортове на FIFA eWorld Cup 2022

Какво е FIFA eWorld Cup?

FIFA eWorld Cup е най-големият турнир по електронни спортове и най-желаният във FIFA eSports. Състезанието започна през 2004 г. като FIFA Interactive World Cup (FIWC), преди да бъде ребрандирано на FIFA eWorld Cup. Турнирът се организира от EA Sports съвместно с FIFA.

За съжаление, феновете бяха разочаровани през последните две години, тъй като и турнирите за FIFA eWorld Cup 2020 и 2021 бяха отменени поради пандемията. Но сега, когато нещата започнаха да се охлаждат и дори се играят обичайните спортове, FIFA eWorld Cup трябва да се завърне през 2022 г.

Кога е FIFA eWorld Cup?

Няма официално съобщение от организаторите или Сайтове за електронни спортове относно това дали ще има FIFA eWorld Cup тази година. Въпреки това няма официални дати кога ще се проведе събитието. Организаторите, EA Sports и FIFA, вероятно ще го обявят скоро, за да допълнят шума около планирания турнир за Световната купа на FIFA в Катар. Ще бъде страхотно време за залагащите, тъй като ще има много опции за футболни залагания.

Залагания на FIFA eWorld Cup

FIFA е сред най-популярните електронни спортове в сферата на спортните залагания. Това е и най-популярната игра на футболен симулатор, засенчваща Pro Evolution Soccer (PES) на Konami. На сцената на залаганията той е любим не само на ентусиастите на FIFA. Феновете на традиционните футболни залагания също се включват в действието.

Интересното е, че залагащите смятат, че залаганията на FIFA са много по-добри от залаганията на виртуален футбол. Това е така, защото видеоиграта на FIFA има човешко докосване. Друга причина FIFA да е популярна е графиката и реалистичният геймплей. Това е за разлика от виртуалните спортове, които имат скучна графика и геймплей. Трето, има много опции за онлайн залагания в залаганията на Световната купа FIFA. Играчите могат да залагат на победител в турнира, победител в мача, победител на полувремето/на пълен работен ден, общи суми (голове, картони, корнери и т.н.), хендикапи и т.н. Последното е залагане на живо, известно още като залагане по време на игра, което позволява на играчите да залагат на текущи мачове

Най-добрите отбори на FIFA за залагане

Индустрията за електронни спортове на FIFA привлече десетки FIFA eSports отбори, всеки от които гледа славата на вдигането на трофея. Но точно както във футбола в реалния живот, има отбори с най-висок рейтинг и отбори със средно ниво. Като залагащ, фокусът е върху отборите с голяма вероятност за победа, отборите с A+ професионалисти. И така, кои ще бъдат най-добрите отбори за залагане на FIFA eWorld Cup 2022?

Има много топ отбори на FIFA eSports, на които да залагате. Настоящата класация поставя базираната в Лондон компания Fnatic на върха, следвана от Tundra Esports, също базирана в Лондон. Трети в списъка на най-добрите отбори на FIFA eSports е compLexity Gaming, следван от Rogue, Team QLASH, Ninjas in Pyjamas, VfLWolfsburg, Vitality Ajax Amsterdam eSports и The Imperial.

Горните отбори са най-добрите в момента, но преди това може да има трансфери, които да разклатят малко нещата. Ето защо е препоръчително да поддържате връзка с текущото развитие.

Съвети за залагане на FIFA eWorld Cup

Точно като традиционните футболни залагания, играчите могат да използват няколко съвета, за да увеличат шансовете си за печалба. И така, какви са някои от находчивите съвети при залаганията на FIFA eWorld Cup?

  • Първо, важно е да проследите всички турнири от най-високо ниво, изиграни в подготовката за eWorld Cup. Тези събития дават на комарджиите представа за текущото състояние на отборите на FIFA. С тази информация залагащите могат да преценят по-точно силата на всеки отбор.
  • Вторият важен съвет е да оцените критично способностите на екипа за електронни спортове, а не на екипа в реалния живот, който екипът за електронни спортове използва. Във FIFA eSports най-важното е способността на професионалния играч на FIFA.
  • Също така е умна идея да търсите бонуси за онлайн залагания за електронни спортове. Най-добрите сайтове за залагания на eSport предлагат изгодни бонуси за добре дошли за новите играчи. Има също бонуси за презареждане, връщане на пари и други промоции.
  • И накрая, вижте какво казват сайтовете със съвети за eSport. Прогнозите от играчите на FIFA може да не са 100%, но могат да помогнат на залагащите да вземат по-добри решения. Анализирането на шансовете също е от основно значение.

Обобщавайки

Това е, хора, най-доброто FIFA eWorld Cup 2022 Ръководство за залагания на електронни спортове. Като се има предвид, че последните два турнира не са се провеждали, FIFA eWorld Cup 2022 ще се завърне с гръм и трясък. Очаквайте голям набор от таланти и вероятно по-голяма награда. Междувременно има няколко текущи и предстоящи състезания и турнири на FIFA, на които да залагате, преди да бъде обявено FIFA eWorld Cup.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини