Evil Geniuses

Evil Geniuses е един от най-популярните отбори за електронни спортове със седалище в Сан Франциско, Калифорния. Това е сред най-старите известни институции за видеоигри. Със своята дълга история Evil Geniuses оформи игровата сцена от основаването си през 1999 г. Успехът им зависи от способността на техните геймъри да избират своето пътуване и да бъдат смели, без да бъдат ограничавани от изисквания.

Ефективното прилагане на тази стратегия доведе до техния непрекъснат успех в света на професионалните игри, оставяйки дълготраен отпечатък в тяхната история.

Evil Geniuses
Екипна вяра

Екипна вяра

Екипът също така представя голямо разнообразие от постижения на сръчни минали звезди. Тези исторически наследства и големи партньорства допринесоха за привличането на най-добрите таланти. Освен това те помогнаха на екипа в усилията му да изгради и преоткрие.

Дръзки стратегии на отбора са направени поради доверието им, че победата е по-скоро подготовка, отколкото вдигане на трофей. Той вдигна летвата, като непрекъснато избира това, което е правилно, а не нормите на игралната индустрия. Професионалното ниво на грижа и уважение към членовете на екипа си, включително играчите, е изключително. Нови начини за награждаване на зрителите и феновете също бяха въведени от най-добрия екип по електронни спортове.

Тези действия подобриха общите шансове на отбора за успех. Екипът на EG премина в света на игрите, като през годините представи нови визуални елементи на играта. Успешно екипът е постигнал напредък, включвайки бойни спортове в своята игрова вселена. Заедно с набирането на нови играчи, тези начинания помогнаха на отбора да остане конкурентоспособен в новата среда.

От време на време екипът набира персонал и винаги се фокусира върху задържането на талантливи служители. На потенциалните играчи се дават равни възможности да се състезават и да получат шанса да се присъединят към отбора. Ръководството на този екип предпочита страстта и таланта пред етикети като пол, етнически произход или ориентация. Те целят своето пространство да разпознават всички геймъри.

Игри, които известен отбор по киберспорт е добър в Dota 2, League of Legends, CS: GO, Rocket League, EG Prodigies, LC Academy, Valorant и Fighting Games.

Екипна вяра
Играчи на Evil Geniuses

Играчи на Evil Geniuses

Списъкът на Dota 2 за отбора има доста таланти. Arteezy (Артур Бабаев Кери, канадец), JerAx (Джеси Вайника, финландец) и Nightfall (Егор Григоренко, руснак) са опитните играчи на отбора. Cr1t (Андреас Нилсен, датчанин) и Абед от Филипините (Абед Юсоп) допълват отбора от 5 играчи.

Екипът на League of Legends се състои от сръчни Contractz (Хуан Артуро Гарсия, мексиканец) и Svenskeren (Денис Джонсен, датчанин). Джизуке (Даниел Ди Мауро, италианец) и Дани (Кайл Сакамаки, американо-японец) също са опитни и талантливи членове. Двама южнокорейци, Impact (Jeong Eon Young) и IgNar (Lee Dong-Geun) съставляват 6-членния отбор.

Четирима играчи съставляват екипа на LCS Academy. Jojopyun (Джоузеф Pyun, канадец) и TeamLuke (Luke Wasikowski, американец) са опитни членове на този екип. Mystiques (Patryk Piórkowski, полски) и Tony Top (Zheng Fen, китайски) също са сръчни и опитни.

Играчи, представляващи Зли гении в CS:GO всички са американци. Те са Brehze (Венсан Кайонте), Стюи (Джейк Йип), Аутиматик (Тимъти Та), Ръш (Уилям Виерзба) и CeRq (Цветелин Димитров), който е от български произход.

Играчите на Rocket League са трима канадци: Skytec (Даниел Джоузеф Соетино), Томио (Томио Фанлит Чан) и Шорю (Куентин Перера). Двама американци, Аспект (Джошуа Йонгджун Лий) и Срти (Джет Джой), който е от австралийски произход, допълват 5-членния отбор.

Температурата (Nolan Pepper) и Boostio (Kelden Pupello) са американци.

Играчите на Rocket League имат двама играчи; Rizex45 (Рикардо Мазота, немски) и Catalysm (Леонардо Крист Рамос, немско-кубинец).

Играчите на бойни игри включват Рики (Рики Ортис), Декилсадж (Джон Коело) и СоникФокс (Доминик Маклийн), всички американци.

Играчи на Evil Geniuses
Най-мощните игри на Evil Geniuses

Най-мощните игри на Evil Geniuses

Counter-Strike: Global Offensive

Първоначално екипът на Counter-Strike е съставен изцяло от канадци. Сега приоритет е отборът да бъде съставен от много опитни и талантливи играчи. Атрибутите на CeRq му спечелиха признание на международни събития като ESL One Year York 2019. Това беше първото му турнир под банера на EG. Техните игри винаги се предлагат на пазарите от най-добрите сайтове за електронни спортове за залагания.

Brehze е съотборник с CeRq повече от две години. Последователността му в списъка разширява и силните му страни в играта. И двамата се утвърдиха като голяма заплаха, като последователно излагаха голям брой. Опитът на Джейк и Уил също е от голяма полза за екипа. Уил беше прекарал по-голямата част от кариерата си, състезавайки се на най-високите нива в Европа. През пролетта на 2020 г. той спечели пролетните финали на BLAST.

Тим също така предоставя богат опит на тази група. HLTV го обяви за един от 20-те най-добри играчи на годината, след като спечели ESL Major Boston през 2018 г. Чрез комбинация от страхотни играчи екипът на Epic Geniuses по Dota 2 се превърна в един от най-опасните в големите шампионати. С уникалната си комбинация от квалифицирани и опитни играчи, отборът спечели няколко титли.

Лигата на легендите

През януари 2013 г. организацията EG реши да се присъедини към сцената на League of Legends. В момента League of Legends има колосално количество таланти. Contractz е джунгльор, известен със своите плеймейкърски способности и стил на носене.

Impact също се счита за един от най-добрите топ лейнери в историята на играта. Печелил е множество регионални шампионати в Корея и Северна Америка. Освен това той също спечели Световно първенство през 2013 г. Свенскерен започва кариерата си в състезателната лига на 15-годишна възраст. През годините той си направи име като джунгльор от най-високо ниво за близо десетилетие.

Дани е 17-годишен играч на ADC, който се развива в един от най-добрите таланти на NA, след като се присъедини към списъка на LCS от Amateur през пролетта на 2021 г.

IgNar е опитен играч за поддръжка, който в миналото е представлявал Misfits и FlyQuest в три различни региона, печелейки няколко топ класации и две световни участия. Той е добре известен с това, че е един от най-добрите плеймейкъри в играта. Неговите ангажименти със знакови шампиони всяват страх у опонентите му.

Комбинация от тези огромни таланти под Legends спечели някои трофеи за отбора.

Най-мощните игри на Evil Geniuses
Защо Evil Geniuses е популярен

Защо Evil Geniuses е популярен

Екипът на EG се показа впечатляващ през годините. В днешно време се счита за един от най-силните в бранша. Партньорствата, които са се развили в резултат на техния успех в игрите, популяризират екипа. Community, е група, която насърчава диверсификацията на игрите. Те се ангажираха да работят заедно за увеличаване на участието на малцинствените младежи в игрите и игралната индустрия.

Освен това те насърчаваха разнообразието в отбора и сред своите фенове. Те твърдят, че никога не знаеш кой е от другата страна, когато играеш онлайн. Следователно няма значение кои са те, как изглеждат или дали споделят един и същ език, стига да имат луди умения. Всички са заедно и ще спечелят.

Wolverhampton Wanderers и Monster Energy са партньори на клуба. Това са две големи марки, които са добре познати по целия свят. В резултат на това те помогнаха за по-нататъшното популяризиране на Evil Geniuses като един от най-добрите екипи за електронни спортове.

LG UltraGear също е важен партньор. Те имат екрани за игри, които са от професионален клас и са предназначени за сериозни игри. Високопроизводителни функции, които реагират на всякакви хитови игри, които Evil Geniuses играят, са разработени от този партньор. Освен това, те дават на всяка игра най-ясните визуализации, най-бързата честота на опресняване и най-рязката яснота. Те позволяват на отбора да играе игри, като същевременно разговаря с феновете си по целия свят.

Защо Evil Geniuses е популярен
Evil Geniuses печели отбори и най-запомнящите се моменти

Evil Geniuses печели отбори и най-запомнящите се моменти

CS: GO

EG започна да играе Counter-Strike в началото на 2000-те. През 2009 г. те постигнаха успех, след като се присъединиха към несъществуващия списък на Complex Gaming. В резултат на това те спечелиха финалите на американското първенство IEM IV. Въпреки това те прекратиха своята Counter-Strike дивизия през 2012 г. Закупуването на списъка на NRG Esports през 2019 г. позволи на екипа на EG да си възвърне позициите.

Звеното EG CSGO постигна силни резултати в последните състезания. Победата им дойде през август на ESL One: Кьолн 2020 Онлайн турнир в Северна Америка. През юни те бяха обявени за шампиони на BLAST Premier: Spring 2020 American Finals. Те също така заеха първо място в състезанието CS: Summit 6 Online: Северна Америка през 2020 г.

Dota 2

След 2011г международен, Evil Geniuses обявиха новата си дивизия по Dota 2 през октомври 2011 г. Kurtis 'Aui 2000' Ling беше придобит от EG през 2014 г. от Cloud9 и Sumail. Екипът продължи да спечели The International 2015, като взе у дома 6 616 014 долара наградни пари. Това беше най-голямата награда за игри, давана някога в историята на електронните спортове. Отборът завърши втори в три големи турнира през 2021 г. Въпросните турнири бяха Dota Pro Circuit 2021: S2 – NA Upper Division и ONE Esports Singapore Major 2021: League of Legends.

Преди всъщност да се преместят в Северна Америка през 2014 г., Evil Geniuses влязоха в League of Legends през 2013 г. и изиграха два сплита в EU LCS. Те се бориха в Северна Америка и бяха принудени да продадат мястото си в лигата на Winterfox. Те се върнаха в NA LCS през 2019 г., след като получиха слота за франчайз Echo Fox. Те продължиха да спечелят наградата за новобранец на годината на LCS 2021. Освен това те спечелиха наградата за треньорския щаб на LCS 2021 на Сплит, както и наградата на LCS 2021 Summer Split All-Pro Team. Те завършиха втори в LCS 2020 Spring Split.

Evil Geniuses печели отбори и най-запомнящите се моменти
Къде и как да залагате на Evil Geniuses

Къде и как да залагате на Evil Geniuses

Потребителите трябва да са пълнолетни и да са напълно наясно с рисковете, свързани с хазарта. Освен това преди това не би трябвало да им е забранено да извършват залагания. В най-добрите сайтове за електронни спортове за намиране на пазари в екипите на Evil Geniuses са GGBet, Rivalry, ArcaneBet, Vulkanbet и BetDSI. Победители в турнири, залози на парична линия, над/под, първа карта и хендикап залози са само някои от опциите за залагане, налични в тези сайтове. Но дори и така, залагането на Evil Geniuses, както всяка друга хазартна игра, крие риск.

Екипите се състезават в различни конкурентни онлайн игри и са се утвърдили като широко известна водеща компания за игри. В резултат на това играчите трябва да изберат подходящ за тях сайт. След това те трябва да се възползват от бонуси. В някои от тези сайтове за залагания са налични както за нови, така и за съществуващи играчи. Тези бонуси увеличават паричните резерви. По този начин те позволяват на играчите да залагат повече реални пари, увеличавайки възможността за успех.

Необходима е и определена стратегия за залагане. Имайки груба представа за стратегия за залагане на игри които ще използвате ще ви помогне да успеете. Той също така ви предпазва от правене на ирационални залагания въз основа на вашите емоции.
За да бъдете в крак с отбора и неговите играчи, трябва да следвате акаунтите на отбора в социалните медии и съобщенията на уебсайта. Важно е да сте наясно с различните пазари за залагания и да започнете да сравнявате коефициентите, предлагани от различните сайтове за залагания. Това ще помогне на играчите да се възползват от страхотните възможности за залагане, което ще увеличи шансовете си за печалба.

Къде и как да залагате на Evil Geniuses