Стратегия за залагане

Стратегията за залагане на електронни спортове е набор от правила, които ви насочват как да залагате на електронни спортове. Наличието на стратегия показва зрялост в залаганията, както и добро познаване на текущия пейзаж на залаганията. Стратегията разглежда различните променливи, които могат да повлияят на шансовете ви да спечелите залог за електронни спортове. Например, преди да направите залог, ще трябва да направите проучване на събитието, да разберете дали те са в новини и да прочетете за миналото им представяне, за да определите какви са коефициентите.

Защо е полезно да имате стратегия за залагане

Защо е полезно да имате стратегия за залагане

В съвременното общество хората са свикнали да получават незабавно удовлетворение, тъй като то идва от техните смартфони. Те очакват нещата да се правят по-бързо, тъй като това е, което са били подхранвани от маркетинга в социалните медии. Старомодният начин на правене на нещата – отделяне на много време и мислене за това – не се вписва добре в сегашното поколение.

С тази внезапна промяна в начина, по който живеем, се увеличи търсенето на стратегии за залагания в електронни спортове, които да помогнат на залагащите да извлекат максимума от изживяването си със залагания. Разгледайте следните три причини, поради които трябва да обмислите да имате стратегия за вашите електронни спортове залагания.

Помага при управлението на банкрол

Често срещана грешка, която повечето хора правят, когато става дума за залагания на електронни спортове, е не определянето на бюджет. Добрата стратегия за залагане на електронни спортове ще помогне за управлението на банкролите. Може да помогне, като гарантира, че вашата банка е здрава и няма да загубите всичките си пари в случай на лош залог. Важно е да разберете колко пари трябва да депозирате в сайта всеки ден, дори и да са само няколко долара, защото загубата на пари от електронни спортове не е новина.

Един от начините да спестите пари, докато залагате на електронни спортове, е да имате стратегия, която включва задаване на месечен лимит за депозит. Това може да помогне с управлението на банкролите и да гарантира, че няма да харчите всичките си пари, ако нещата започнат да вървят на юг за вашия отбор по време на мач или турнир.

Помага за минимизиране на загубите

Добрата стратегия за залагане на електронни спортове означава не просто да правите залози във всеки случай - но само в тези, при които шансовете ви за печалба са високи. Един от начините да знаете къде да вложите парите си е като разберете кой отбор е предпочитан от букмейкърите или други залагащи. Освен това, ако вашата стратегия включва поставяне на малки залози, тогава ще сте се предпазили от загуба на твърде много пари на един залог.

Позволява да се насладите на максимално забавление

Най-лошото нещо, което можете да направите, е да влезете в залаганията на електронни спортове с нагласа да печелите всеки залог. Всъщност залаганията, като всяка форма на хазарт, са за загуба, въпреки че печалбата е много възможна. Но има нещо повече от залагането, отколкото просто да печелите или губите; забавната част.

Esports залаганията са популярно забавление, което дава възможност на хората да общуват, да гледат събития в eSport и дори да общуват. Ако имате стратегия за залагане, която включва залагане на малки суми, тогава можете да направите своя залог, да седнете и да се концентрирате върху гледането на любимия си дори, знаейки, че няма шанс да загубите твърде много пари от залога, който сте направили.

Защо е полезно да имате стратегия за залагане
Как да създадете стратегия за залагане на електронни спортове

Как да създадете стратегия за залагане на електронни спортове

Създаването на стратегия за залагания на електронни спортове е сложен процес, който изисква разбиране как работят стратегиите за залагане. Това е още по-завършено от факта, че няма универсална стратегия, която да гарантира печалби. Ето защо експертите по залаганията препоръчват да изпробвате няколко стратегии за залагане, докато стигнете до една, която работи за вас.

Основите на създаването на стратегия за залагания на електронни спортове

Независимо от стратегията, която измислите, има поне три основни принципа на процеса на създаване: намиране на точния букмейкър, разбиране на екипите за електронни спортове и знаене как да управлявате своя банкрол.

Намиране на правилния букмейкър

Има много букмейкъри, но не всички имат еднакви коефициенти за всеки мач. Искате да намерите букмейкър с коефициентите, които отговарят на вашата стратегия за поставяне. Освен това безопасността на вашите пари е от решаващо значение. Пренебрегването на това може да се окаже твърде скъпо за вас в дългосрочен план.

Изглежда, че платформите за залагания Rogue eSports са навсякъде в интернет, но има безброй истински букмейкъри. Ако отделите малко време да проверите Онлайн прегледи на сайтове за електронни спортове, трябва лесно да намерите безопасен и защитен сайт.

Разберете екипите и играчите за киберспорт

Това е също толкова важно, колкото и намирането на правилния букмейкър. От решаващо значение е да знаете на кого залагате и как играят отделните играчи или какви играчи могат да използват в своя отбор. Разбирането на всяка от техните силни и слаби страни може да ви помогне да стесните опциите си за залагане, преди да направите своите залози.

Също така е важно да се вземат предвид неща като резултати срещу общи опоненти или скорошни промени, направени от отбора. Би било полезно, ако внимавате и за потенциални разстройства, които биха могли да повлияят на начина, по който хората залагат на тези мачове.

Управление на банкрол

Голяма грешка, която хората правят с управлението на банкрол, е да играят твърде много и да залагат твърде много. По този начин те губят твърде много пари за грешни залози без никакви пари.

Когато печелят, печалбите им обикновено се изяждат от загубите им. Ето защо стабилното управление на банкролите е съществена част от всяка ефективна стратегия за залагане. Има много начини за управление на вашата банка, включително задаване на лимити за депозити и по-рядко залагане.

Къде да търсим стратегия

Търсенето на надеждна стратегия за залагане на електронни спортове не е трудна задача. Има много източници на информация онлайн, включително блогове. Погледнете ги и вижте какво казват. Други залагащи също може да имат свои собствени стратегии, които работят за тях; тези хора също могат да бъдат изобретателни по някакъв начин.

Как да създадете стратегия за залагане на електронни спортове
Съвети за залагане на киберспорт

Съвети за залагане на киберспорт

Съвети за залагане на MOBA

MOBA е мултиплейър онлайн видео игра на бойна арена, в която играчите управляват герой с уникални умения и способности и се присъединяват към един от двата отбора, съставени от други герои. Ако мислите да се потопите в MOBA залаганията, ето няколко съвета, които да ви насочат.

Изберете MOBA игри, които разбирате добре. Някои популярни избори включват Лигата на легендите, Героите на бурята, Dota 2, и Smite. С толкова много MOBA игри, достъпни онлайн, е възможно да сте майстор на всички занаяти и майстор на нищо. Това може да бъде опасно при залаганията.

Заложете на най-добрите отбори. Мъдрият залагащ рядко рискува парите си за най-слабите отбори.

Използвайте професионалните залагащи като ръководство. Професионалните залагащи са натрупали свои собствени игрови часове и опит с много различни игри и могат да ви дадат експертна информация за всички видове залози.

Съвети за залагане на Battle Royale

Познайте най-добрите отбори и най-добрите играчи, когато залагате на Battle Royale като напр PUBG. Отборите, които са успешни в Battle Royale, са тези с най-добрите играчи. Важно е да знаете кои са тези играчи, защото те ще ви дадат представа за случващото се в играта и ще ви дадат ценна информация как да правите интелигентни залози.

Познайте най-добрите залози за вашите специфични нужди. Има много различни видове залагания, които можете да правите в Battle Royale. Можете да залагате на победителя, местоположението или количеството убийства.

Изберете букмейкъри с най-добри коефициенти, когато залагате на Battle Royale.

Съвети за FPS залагане

Има много FPS игри, включително CS: GO, Overwatch и бойно поле, на който можете да залагате. Първата стъпка е да знаете на кой отбор и играч залагате. Това ви дава добра представа за тяхната печалба през последните няколко месеца. След това е важно да знаете кои букмейкъри предлагат най-добрите коефициенти на пазара. И накрая, трябва да знаете на коя FPS игра залагате, тъй като различните игри имат различни коефициенти.

Съвети за RTS залагания

RTTs са вид мултиплейър онлайн видео игра, името идва от Real-Time Strategy. RTS винаги е бил популярен сред геймърите, но популярността на този жанр нараства с бързи темпове с неговата общност, състезания и турнири. С RTS игри като напр Starcraft II, Total War: WARHAMMER II и Age of Empires II, ентусиастите на залаганията имат много възможности да опитат късмета си в залаганията на електронни спортове. Но подобно на други жанрове, RTS залаганията изискват стратегия и трикове.

Първо и най-важно, не бъдете хванати в разгара на измамници. Изборът на реномиран сайт за залагания на електронни спортове RTS зависи от фактори като опит на играча, методи на плащане и поддръжка на клиенти. Разгледайте сайта, в който искате да се регистрирате, за да определите как изглежда.

Добрият сайт също трябва да има отличен интерфейс и да е бърз, независимо дали е на компютър или смартфон. RTS са игри с бързи темпове, така че имате нужда от супер отзивчив сайт, който може да ви позволи да променяте залозите си за броени секунди. Друг съвет за залагане е да правите залози, когато коефициентите са най-високи. RTS коефициентите продължават да се променят, така че може да искате да ги следите. Освен това може да искате да стоите далеч от букмейкърите с най-ниски коефициенти.

Съвети за залагане на киберспорт

Последни новини

Ръководство за залагания за електронни спортове на FIFA eWorld Cup 2022
2022-04-28

Ръководство за залагания за електронни спортове на FIFA eWorld Cup 2022

Едно от дългоочакваните събития за електронни спортове тази година е FIFA eWorld Cup 2022, най-престижният турнир на сцената на FIFA eSports. Да, има много други турнири на FIFA, на които да залагате, но те не привличат влиянието, което идва с FIFA eWorld Cup. В тази статия играчите могат да научат всичко, което трябва да знаят за този предстоящ турнир.