Pixel.bet ESports Отзив

Age Limit
Pixel.bet
Pixel.bet is not available in your country. Please try:
Методи за депозиране
Trustly

Относно Pixel.bet

Pixel.bet е един от нашите изпитани и надеждни ESports , основан е през 2018 . Pixel.bet в момента е на 9.1 място от 10 според нашата оценка E-sport.bg . Ние оценяваме сайтовете за залагания на esport въз основа на рецензиите на играчите им, целия опит със залагания, избор на игри, бонуси и много други.

Esports, предлагани на Pixel.bet

В Pixel.bet можете да намерите всички популярни игри, на които да залагате: Dota 2, Overwatch, Valorant, StarCraft 2, Hearthstone . Когато посетите E-sport.bg , определено може да искате да разгледате техните изключителни 100% бонус за добре дошли ESports .

Методи за депозит се приемат на Pixel.bet

За щастие можете да играете от много различни държави, например от . Pixel.bet също предлага различни методи на плащане. Когато става въпрос за депозити и тегления, в Pixel.bet можете да избирате от Trustly и много други.

Защо да играете в Pixel.bet ?

Ние от ESports класираме сайтовете за залагания на електронни спортове, за да улесним избора ви. E-sport.bg може да бъде най-добрият ви приятел, когато става въпрос за залагания. Pixel.bet беше оценен като 9.1 в нашия списък, който се откроява със своята сигурност, списък със спортове и цялостно преживяване при залагания.

Pixel.bet наистина се грижи за нуждите на своите играчи. Те са много щедри със своя избор на игри, бонуси и методи за депозит: Trustly .

Ако имате въпроси относно отговорните игри или се нуждаете от помощ, моля, посетете уебсайтовете по-долу за допълнителна информация.

Total score9.1

Бързи факти за казиното

Year foundedYear founded: 2018
БонусиБонуси (1)
Бонус за добре дошли
Виртуални спортовеВиртуални спортове (8)
ЕзициЕзици (2)
английски
шведски
Методи за депозиранеМетоди за депозиране (1)
СтраниСтрани (6)
Бразилия
Малта
Норвегия
Франция
Швеция
Япония