World of Tanks Grand Finals

World of Tanks Grand Finals е един от най-големите турнири за електронни спортове, предимно с участието на играчите на World of Tanks eSports. Турнирът се провежда ежегодно, организиран от разработчиците на играта, Wargaming. Турнирът обаче взе почивка от 2017 г., но се очаква да се върне. Обикновено включва 12 топ отбора от четирите регионални eSport лиги на Wargaming, които се борят за шампионската титла пред хиляди зрители на живо и милиони онлайн зрители.

Събитието се провежда на различни места. Организаторите избират местата на базата на капацитет за сядане, удобство и правни съображения. Победителите в World of Tanks Grand Finals обикновено получават парични награди. Наградата от пула се споделя между осемте най-добри отбора, което означава, че само четирите най-ниски отбора напускат без дял от наградата от пула.

Относно World of Tanks

Относно World of Tanks

Популярността на турнира се простира и до хазартната индустрия. Залагащите на електронни спортове винаги очакват събитието с нетърпение, тъй като то предоставя огромни възможности за залагания. Повечето сайтове за електронни спортове за залагания обикновено предлагат дълъг списък от пазари за залагания за събитието, което улеснява залагащите да намират и правят залози.

World of Tanks е мултиплейър игра, разработена от беларуска компания на име Wargaming. Признатото заглавие eSport беше обявено и пуснато през април 2009 г. за алфа тестване, с само шест различни превозни средства по това време. И на 12 април 2011 г. играта беше официално пусната в Северна Америка и Европа.

World of Tanks включва бойни превозни средства, които са от епохата на 20-ти век. Разработчикът на играта използва freemium бизнес модел. Това означава, че играта е безплатна за всички потребители. Въпреки това, играчите могат да изберат да платят за достъп до първокласни функции за по-вълнуващо и потапящо игрово изживяване. Играта може да се играе от компютър за игри или различни игрови конзоли, включително Xbox One и PlayStation 4.

геймплей

Геймплеят включва играчи, които поемат контрола върху самоходни артилерийски превозни средства или единични бронирани танкове, които предпочитат. Освен това на играчите е предоставено да контролират движението на превозните средства и стрелбата с техните оръжия. Те също могат да комуникират с други играчи чрез гласови или въведени чатове. За прости мачове играчите печелят, като унищожават всички танкове на противниковия отбор или превземат тяхната база. Екип може да завладее базата на противника, като остане в нея достатъчно дълго, без да бъде повреден.

Основната разлика в Игра World of Tanks режимът е правилата на битката. Въпреки това, механиката на играта остава същата за всички режими на игра. Разнообразието от механика на играта включва рикошети на черупки, камуфлаж, повреди на модули и лични щети.

Играчите на World of Tanks могат да избират от шест основни типа битки. Битките, включени в повечето от тези онлайн турнири за eSport, включват битки за танкова рота, битки за обучение на отбори, отборни битки, битки за крепости, произволни битки, и специални битки. Играчите могат също да изпълняват мисии в играта с различни награди. Случайните битки могат да имат до 15 играчи на отбор. Отборите могат да използват ботове, за да запълнят слотове за липсващи играчи.

Превозни средства

Повечето от превозните средства, използвани в World of Tanks, са проектирани да приличат на модели от реалния живот, като само няколко параметъра са модифицирани, за да отговарят на механиката на играта и да подобрят играта. В играта има пет различни типа превозни средства: самоходна артилерия, разрушители на танкове, тежки танкове, средни танкове и леки танкове. В момента играта има повече от 600 бронирани превозни средства от 11 държави.

Представените страни обикновено имат технологично дърво с клони на превозни средства, които варират от ниво 1 до ниво X. Играчите получават достъп до превозни средства от по-високо ниво, докато напредват в играта. Налични са допълнителни първокласни превозни средства, но не са включени в технологичните дървета, до които можете да получите достъп чрез кредити в играта или пари в брой.

Играчите могат да персонализират всички превозни средства в World of Tanks визуално и по отношение на производителността до известна степен. Повечето от частите, необходими за персонализиране на автомобилите, като кули, оръдия и двигатели, могат да бъдат закупени от технологичното дърво на играта. Има и две камуфлажни схеми за танковете, включително специфични за играта и исторически точни модели за бързо персонализиране.

World of Tanks Blitz

Wargaming обяви World of Tanks Blitz през май 2013 г. Мобилната версия на World of Tanks може да се играе на смартфони и таблети, които работят на Windows, iOS и Android. Геймплеят е като този в основната игра, с малки разлики. Той позволява максимум седем играчи на отбор, за разлика от основната игра, която позволява 15 играчи на отбор.

Относно World of Tanks
Защо Grand Finals на World of Tanks е популярен?

Защо Grand Finals на World of Tanks е популярен?

Големият финал на World of Tanks се счита за един от най-добрите eSports турнири поради много причини. В него участват екипи от различни региони по целия свят. Всеки отбор има много фенове на световно ниво, всички от които следят изявите на любимите си отбори в шампионата.

Играчите, които участват в Големите финали на World of Tanks, се считат за най-добрите в състезанието. Те имат невероятни умения и използват страхотни стратегии, всички привлекателни за феновете на играта World of Tanks. Освен това събитието обикновено включва няколко други форми на забавление, на които зрителите и онлайн зрителите могат да се насладят.

Друга основна причина за популярността на World of Tanks Grand Finals е, че той предлага огромни възможности за залагания на играчите, които залагат на eSport турнири. Това е едно от най-очакваните събития за електронни спортове сред играчите. Почти всички масови сайтове за електронни спортове за залагания обикновено предоставят различни пазари за залагания в тези eSport шампионати, което прави събитието много по-популярно.

Очевидна причина, поради която играта е популярна, е, че е безплатна. Играчите могат лесно да изтеглят и да се наслаждават на играта и след това да си проправят път, за да станат част от Големите финали на World of Tanks. Те трябва само да бъдат записани в отбор, който участва в регионална лига на Wargaming.net и да помогне на отбора да спечели лигата, за да участва в големите финали.

Защо Grand Finals на World of Tanks е популярен?
Отбори, печеливши от World of Tanks Grand Finals

Отбори, печеливши от World of Tanks Grand Finals

Няколко различни отбори спечелиха шампионата на World of Tanks Grand Finals. Във всеки от тези големи eSport турнири винаги е имало нов победител, което показва колко конкурентен е турнирът. По-долу са някои от печелившите отбори и други отбори, които си струва да се отбележат поради страхотните си представяния в събитията.

Торнадо енергия

Отборът на Tornado Energy спечели големия финал на World of Tanks през 2017 г. Това е отбор на PUBG, който спонсорира Tornado Energy Drink Company. Списъкът на отбора е доста впечатляващ, състоящ се от няколко добре познати играчи от Русия, Молдова и Грузия, които присъстват в списъка на киберспорт турнирите. Tornado energy са спечелили повече от $540 000 само в 19 eSport турнира, в които са участвали, 77% от печалбите са специално от игра на играта World of Tanks.

Natus Vincere

Natus Vincere, популярно известен като Na'Vi, в момента е класиран като най-добрият отбор в играта World of Tanks. Отборът оправда името си, което означава „роден да побеждава“. Организацията е базирана в Украйна и се състезава в няколко други eSports игри освен World of Tanks.

Екипът е спечелил над $18 милиона награден фонд от над 500 турнира, в които е участвал. Повече от $860 000 от печалбите са от играта World of Tanks. Едно от основните постижения на отбора беше спечелването на големите финали на World of Tanks през 2016 г.

HellRaisers

KellRaisers е друг топ отбор по електронни спортове, който спечели няколко турнира, включително 2015 World of Tanks Grand Finals. Отборът също се класира за големите финали на World of Tanks през 2016 г., но не спечели победата. Въпреки това се представи достатъчно добре, за да заеме втората позиция. Отборът е спечелил повече от 1,8 милиона долара награден фонд само от 150 турнира. Повече от 25% от печалбите са от играта World of Tanks.

Virtus.pro

Virtus.pro е популярен екип за електронни спортове заслужава да се спомене по отношение на представянето в големите финали на World of Tanks. Отборът все още не е печелил турнира. Въпреки това, той се класира за участие в първенствата през 2015 и 2016 г., в които показа невероятни представяния. Отборът има повече от 18 милиона долара като парична награда, спечелена от повече от 570 турнира, които е играл. Повече от $121,000 от наградния фонд са от World of Tanks Grand турнири.

Други споменавания включват RoX, Elevate, Team Dignitas, и PENTA Спорт.

Отбори, печеливши от World of Tanks Grand Finals
Къде да залагате на World of Tanks Grand Finals

Къде да залагате на World of Tanks Grand Finals

Най-лесният начин да залагате на големите финали на World of Tanks е чрез онлайн сайтове за електронни спортове за залагания. Има стотици сайтове за електронни спортове, които отразяват събитието. Въпреки това, играчите трябва да вземат предвид няколко фактора, преди да се примирят с който и да е букмейкър. Например, играчите трябва да вземат предвид предлаганите коефициенти. Изборът на сайт с относително по-високи коефициенти предлага на играчите по-високи потенциални суми за печалба. Други съображения трябва да включват лицензиране, допустимост, бонус оферти и броя на пазарите за залагания, предлагани за събитието.

Как да залагате на World of Tanks Grand Finals

Играчите трябва да започнат с регистрация в сайт за залагания на електронни спортове, който предлага пазари за залагания на World of Tanks Grand Finals. Различните сайтове за залагания може да имат различни регистрационни процеси и изисквания. Следващата стъпка е да депозирате средства в сметката за залагания. Средствата ще бъдат използвани като залози за направените залози. Играчите могат също да използват бонуси в сайтове за залагания с предложения за бонус без депозит, за да залагат, без да депозират или рискуват парите си.

И накрая, играчът може да избере предпочитания от него тип залог за всяка игра, насрочена за турнира, и да следва съответните стъпки, за да направи залога. Струва си да се отбележи, че някои доставчици на залагания на електронни спортове имат минимални и максимални изисквания по отношение на сумите на залозите, които играчите трябва да имат предвид.

Къде да залагате на World of Tanks Grand Finals