World Electronic Sports Games

Международен турнир по електронни спортове, наречен World Electronic Sports Games, известен още като WESG, е цифрово състезание, разположено в Шанхай, което се основава на Олимпийските игри. От 2016 г. геймъри от същите нации се състезават срещу други национални отбори. Това уникално състезание за електронни спортове разделя мъжете и жените, като геймърите се състезават срещу други играчи от същия пол. През 2016 г. първият турнир предложи награден фонд от 5,5 милиона долара.

През първата година на събитието само национални граждани можеха да се състезават в отбора на дадена страна. Правилата на турнира се промениха и вече позволяват по двама чуждестранни членове за всеки отбор. Състезателите в турнира са тези, които спечелят, продължават в турнира въз основа на протоколи за единична елиминация.

Игрите в WESG

Игрите в WESG

С участието на редица популярни игри, геймърите на WESG се състезават на най-високо ниво.

Counter-Strike

Counter Strike (CS:GO) е игра, която се развива на различни места по света. Играчите контролират противоположни герои за борба с тероризма или войнстващи терористи. За всеки рунд на игра отборите работят, за да се победят един друг, като постигат целите, които унищожават всички в противниковия отбор. Играта позволява персонализиране на аксесоари и оръжия.

Dota 2

С Dota 2, геймърите играят в отбори от 5 играчи срещу друг отбор, който или се защитава, или заема база на картата. Всеки играч контролира герой, наречен герой, който има мощни способности. Геймърите могат да избират от 122 героя, за да контролират и да събират точки за героя, когато победи герой от противниковия отбор. За да спечели, отборът трябва да унищожи голямата структура на базата на другия отбор, наречена Древен.

Hearthstone

Hearthstone е дигитална игра с карти, който е безплатен за игра. Въз основа на серията Warcraft, играта използва същите герои и елементи. През 2014 г. Blizzard Entertainment пусна играта за macOS и Windows. По-късно през годината компанията пусна и версии за Android и iOS.

С помощта на кросплатформена технология, заглавието поддържа геймплей между играчи на различни устройства. Двама опоненти използват тестета от 30 карти, контролирайки герой с уникални сили. Играчите използват кристали, за да призовават слуги, за да атакуват противника, като в крайна сметка унищожават героя на състезанието.

Игрите в WESG
Защо световните електронни спортни игри са популярни?

Защо световните електронни спортни игри са популярни?

Тъй като WESG е базиран на Олимпийските игри, феновете изпитват чувство на национална гордост, когато гледат мачове и резултати. Освен това онлайн залаганията увеличиха популярността на добре посещаваните дигитални събития. Многомилиардната индустрия за електронни спортове привлича залагащи по целия свят.

Залаганията се подхранват от професионални комарджии и любители фенове, които искат да изпитат ново ниво на вълнение, докато гледат игралните състезания. Тъй като популярността на мобилните телефони продължава да расте, пазарът позволява на геймърите да гледат и да залагат на всички WESG състезания в движение. Лесният достъп, глобалната популярност и вълнуващата игра увеличават популярността на WESG по целия свят.

Предимства

Тъй като хората по целия свят прекарват повече време в дигитални игри, WESG предлага уникален начин да се насладите на електронни спортове. Независимо дали гледате, играете или залагате, турнирът предлага разнообразие от възможности за забавление за любителите на игрите.

Нови геймъри

WESG подхранва участието на нови геймъри в електронните спортове, като разширява възможностите за игри за играчи, които участват в състезания. Нарастващата популярност на турнира служи за подчертаване на игрите в турнира, привличайки нови геймъри по целия свят.

награди

Със своя награден фонд от милиони долари, WESG дава на геймърите възможност да спечелят значителни суми пари. Отвъд конкуренцията, залагащите залагат на турнира с надеждата да изберат печелившите геймъри и отбори. Практикуването и разбирането на играта помага на конкурентите да спечелят парична награда. Проучвайки и залагайки интелигентно, играчът увеличава шансовете си за печалба.

Защо този турнир е популярен за залагане?

Една от причините за турнирът е популярен за залагане е броят на различните възможности за залагане. С толкова голямо разнообразие от електронни игри, достъпни за гледане и залагане, комарджиите обичат да залагат на отделни мачове или комбинация от състезания. Тъй като игрите насърчават националната гордост, гражданите често са нетърпеливи да залагат на отбора на собствената си страна. Залагането е друг начин да добавите вълнение към тръпката от състезанието.

Защо световните електронни спортни игри са популярни?
Печелившите отбори и най-големите моменти на Световните електронни спортни игри

Печелившите отбори и най-големите моменти на Световните електронни спортни игри

През 2016 г. първият турнир проведе квалификационни кръгове в Шанхай. Дори със значителни наградни средства, много топ играчи не присъстваха на първия турнир. Вместо това няколко световноизвестни играчи избраха да ходят на по-популярни събития, като ELEAGUE Major. WESG все още се радваше на силна конкуренция, като френският отбор EnVyUs победи отбора на Kinguin от Полша в CS:GO, за да вземе голям награден фонд.

TNC Pro Team победи датския Cloud9 в Dota 2, за да спечели голямата награда. Шведският Alliance Team спечели победа срещу Infamous Team от Перу, за да спечели бронза. Корейците да спечелят състезанието StarCraft 2. На трето място Алекс Съндерхафт от Америка победи Тобиас Зибер от Германия. В големия финал шампионът на Hearthstone Юнейл Хавиняс от Филипините победи шведа Джон Уестберг.

Печелившите отбори и най-големите моменти на Световните електронни спортни игри
Къде и как да залагате на Световните електронни спортни игри

Къде и как да залагате на Световните електронни спортни игри

За да заложи и спечели, залагащият трябва да проучи отборите и отделните играчи, които се състезават в WESG. Подобно на залаганията на обикновени спортове, важно е да знаете всички участници преди залагане. След преглед на коефициентите, играчът печели пари, за да познае правилните победители в индивидуални и отборни състезания. Ето някои от видовете възможности за залагане, налични за турнира.

В общностите за електронни спортове комарджиите се срещат в социалните медии, за да залагат неофициално сред приятели. Тези залози често са за реални пари или други артикули, в зависимост от условията, определени между двама лица или групата. Социалните залагания обаче не винаги са добра идея. Залагането срещу приятели може да доведе до разногласия и да правите залози с непознати онлайн е рисковано.

Залагането лично или директен контакт позволява на комарджия да залага с други геймъри, които залагат неофициално един с друг. Уебсайтовете за игри също предлагат директни залагания. Състезателите плащат такса за участие, а победителят получава паричната награда, която е комбинация от платените такси.

Реални залагания на киберспорт включва пускане на пари на индивида или екипа, който се очаква да спечели чрез онлайн платформа или наземен бизнес. Въпреки това, ако човек не е добре запознат с играта и историята на играчите, най-добре е да не губите пари. Само опитни залагащи, които разбират стратегията за електронни спортове, печелят последователно залагане на печалби.

Разбира се, играчите могат да правят и фантастични залози, което всъщност не е залагане. Подобно на фентъзи футбола, отборите по фентъзи електронни спортове се състоят от списъци с играчи на киберспорт. Любителите на фентъзи електронни спортове предвиждат победители за забавление, без да залагат пари.

Къде и как да залагате на Световните електронни спортни игри
Къде и как играчът може да залага в този турнир?

Къде и как играчът може да залага в този турнир?

Реномиран онлайн esportsbooks предлагат опции за залагания на esport и коефициенти за феновете да залагат на WESG. Важно е да проверите лицензионните данни и репутацията на уебсайта, преди да залагате. Има ясно различие в опита на залагащия с висококачествени и нискокачествени уебсайтове за залагания.

Доверените сайтове предлагат ясни условия за обслужване, ясно показани лицензионни идентификационни данни и добри отзиви. Не е безопасно да залагате пари на случаен спортен букмейкър. При избора на букмейкър, залагащите трябва да се уверят, че онлайн сайтът притежава следните качества:

  • Спортна книжка положителна оперативна история уверява залагащия, че ще получи плащане при печеливш залог.
  • Популярните букмейкъри обикновено се радват добра онлайн репутация, които привличат ентусиасти на електронни спортове.
  • Техническата надеждност осигурява на потребителите почти 100% наличност за правене на залози.
  • Добрите бонус структури са конкурентни с други уебсайтове на пазара.
  • Лесните за използване интерфейси позволяват на залагащите лесно да навигират в уебсайта.
  • WESG отразяването на събития увеличава вълненията от залагания на живо
  • Опциите за залагане предлагат различни начини за залагане.
  • Благоприятните коефициенти са конкурентни на другите спортни залагания.
  • Уважаваните методи за депозит предлагат надеждни цифрови преводи на средства.
  • Бързите и лесни процеси на теглене гарантират безпроблемно изживяване.

Онлайн хазартът дава възможност на геймърите и феновете лесно да залагат пари на WESG. Залаганията бързо се превръщат в един от най-вълнуващите аспекти на дигиталните игри и електронните спортове. Предоставяйки нов начин на феновете да се наслаждават на игрите, онлайн букмейкърите се състезават помежду си, за да съберат значителни парчета от пазара за залагания на електронни спортове.

Залаганията на живо допринасят за забавлението и вълнението на турнира. Използвайки силата на интернет, спортните букмейкъри предлагат на феновете възможността да залагат от всяка точка на света. От Азия до Европа, WESG ентусиастите могат да залагат на предпочитани отбори и играчи от комфорта на дома си. Подобно на Олимпийските игри, турнирът предизвиква чувство на национална гордост за феновете на електронните спортове, където и да живеят.

Къде и как играчът може да залага в този турнир?
Каква е най-добрата стратегия за залагане на този турнир?

Каква е най-добрата стратегия за залагане на този турнир?

Знанието е крал в залаганията на електронни спортове. Интелигентно залагане означава, че фен на електронните спортове проучва отборите и играчите, преди да заложи пари. Отбор може да има предимство, ако е придобил най-високо класиран играч преди турнира.

Разглеждането на исторически данни, които описват играчите, които печелят най-често, ще помогне на играча да направи солиден залог. С малко познания и много късмет, ентусиастите на електронните спортове могат да се насладят на залагания на отбори и играчи, които се състезават в Световните електронни спортни игри.

Каква е най-добрата стратегия за залагане на този турнир?