Six Invitational

Six Invitational на Ubisoft си прави име в световните киберспорт турнири. Ежегодните професионални онлайн турнири по електронни спортове Rainbow Six Siege привличат едни от най-добрите таланти в игрите в света. Базиран в Монреал, където Ubisoft работи по разработването на играта, турнирът е домакин на отбори, които се състезават в първенство, подобно на Световната купа.

През 2021 г. организаторите на събитието отложиха състезанието поради затваряне на границите във Франция. Предвидено да се проведе в Париж през 2022 г. поради продължаващата пандемия, геймърите на състезанието ще се срещнат в Palais Brongniart. От съображения за безопасност на събитието няма да присъства публика. Като първото голямо събитие от 2020 г. насам, организаторите на Rainbow Six очакват стабилна онлайн гледаемост.

Относно Six InvitationalRainbow Six SiegeR6 режими на играПопулярностКъде и как да залагате на Six Invitational?
Относно Six Invitational

Относно Six Invitational

Събиране на 19 отбора, които да се състезават в междурегионален турнир с двойна елиминация. Организаторите на събитието увеличиха броя на мачовете от турнира. Отборите са разделени на две групи според класирането. Участниците ще играят в комбинирани 81 мача, разпределени между четири региона на сцената. Най-добрите 8 отбора от всяка група продължават в плейофите.

Турнирните играчи получават подкрепа от глобалните фенове на Rainbow Six Siege и общности от цял свят. Общностите допринасят за Battle Pass, който помага да се достигне максималния награден фонд от $3,000,000. Паричната награда се разпределя в проценти. Отборите на първо място печелят 1 милион долара или 33,3 процента от наградния фонд. Второто място печели $450 000 или 15 процента. Третото място печели $240 000 или 8 процента. Отборите на деветнадесето и двадесето място печелят $30 000 или 1% от наградния фонд.

Състезавайки се в компютърна настройка, базирана на LAN, екипите са под строги санитарни изисквания. Six Invitational работи с ACEPS, агенция за здраве и безопасност и ISMA, агенция за медицинска помощ, за да гарантира безопасността на играчите. Правителството във Франция също работи в сътрудничество с организаторите на събития за въвеждане на безопасна, контролирана среда, която следва насоките, определени от местните власти и здравните агенции.

Относно Six Invitational
Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege

Стрелецът от първо лице Rainbow Six Siege играта позволява на различни оператори да участват в лигата на esport. Геймърите контролират виртуални оператори с различни националности, джаджи и оръжия. При асиметричната структура екипите може да не получават равни способности. Отрядите за борба с тероризма се наричат FBI SWAT в играта и спасяват американски заложници.

Сред защитниците и нападателите са също немският GSG-9, британският SAS, френският GIGN и руският Spetsnaz. Всяка единица съдържа за оператори. Играчите могат да наемат оператор с възможност да избират оборудване и способности. Изборът на нови оператори става в началото на кръг. Покупките по време на игра позволяват на операторите да купуват кредити за козметични артикули, по-бързо получаване на оператори или оръжия.

След началото на рунда, нападателите избират точки за възникване, за да започнат атака, а защитниците също решават стратегия за защита. По време на кратък период от време за подготовка, нападателите контролират дронове за разузнаване на карта за търсене на опозиционни оператори, настройки, цели и капани. Картите позволяват близък бой, като позволяват възраждане само след края на рунда.

Играчите, чиито герои умират по време на играта, могат да използват режим на поддръжка за достъп до дронове и охранителни камери и да уведомят екипа си за дейностите и местоположенията на врага. Случайните мачове продължават четири минути, а класираните - три минути. Работата в екип е от съществено значение за играчите на R6, за да победят противниковия отбор. Чрез общуване с всеки отборен играч, членът на екипа може да използва напълно своите способности и да завърши целта.

В режим на зрител играчът може да наблюдава различни ъгли на мача. Всъщност играта има голям фокус върху унищожаването на околната среда. Играчите унищожават структури с експлозиви или куршуми. След унищожаване на среда, отборът може да спечели предимство на врага. Играчите, които използват креативност и стратегия в играта, са по-способни да навигират в системата. Характеристиките на играта включват система за проникване, която уврежда по-малко врага, когато куршумите преминават през структури.

Отбраняващите се екипи могат да укрепват стени и да използват щитове за защита. Въпреки това, врагът може да наруши или унищожи тези защити с експлозиви и други приспособления. Защитниците използват капани, включително бодлива тел в картите. Играчите могат да се спускат през прозорците, да унищожават подове и да правят засада на противниковия отбор. Гранатите и зарядите са ценни инструменти за унищожаване, които са ограничени във всеки рунд.

Rainbow Six Siege
R6 режими на игра

R6 режими на игра

В началото играчите имат 11 карти и 5 режима, от които да избират преди стартирането. Допълнителното съдържание за изтегляне включва общо 20 карти за възпроизвеждане. Режимите на игра включват следните функции:

 • Заложник: Нападателите вземат защитниците за заложници в мултиплейър режим. Защитниците имат за цел успешно да осуетят играта на нападателите, като елиминират всеки оператор от противниковия отбор или защитават заложници по време на играта. Ако заложник умре, атакуващият отбор печели рунда.
 • Бомба: В режим на бомба нападателите трябва да намерят и обезвредят една от две бомби. За победа, защитниците са отговорни за убиването на нападателите или унищожаването на обезвредителя на бомбата. Дори и защитниците да убият всички нападатели, те трябва да унищожат обезвъздушителя, ако той вече е бил засаден.
 • ■ площ: В режим на защитена зона, защитниците защитават помещение за контейнери с биологична опасност, докато нападателите се опитват да се бият и да обезопасят контейнера. В края на режима или контейнерът за биологична опасност е получен от нападатели, или всички играчи на един отбор са убити в играта.
 • Тактически: Този режим позволява на играчите да маркират противници и да виждат съотборници през стените. Със силен акцент върху работата в екип и реализма, той премахва функциите на heads-up дисплея.
 • Обучение: В соло игри или мултиплейър, до петима геймъри действат като защитници или нападатели, докато се борят с вълни от контролирани от изкуствен интелект противници чрез различни режими, включително заложник, бомба и елиминиране.
 • Избухване: За ограничен период от време Операция Химера показа отбори от 3 играчи един срещу друг. Един екип е управлявана от AI човешка мутация, заразена с извънземен паразит. В този режим играчите трябва да преодолеят трудности, като приятелски огън върху по-трудната от двете трудности на режима.
R6 режими на игра
Популярност

Популярност

Популярността на играта се доказва от факта, че Шест покани първенства по киберспорт е един от най-популярните думи за търсене в интернет с милиони залагания в esport турнирите. По отношение на зрителите, приходите и популярността на залаганията, Six Invitational се класира високо. Тъй като играта е на сцената за залагания от години, турнирът е конкурентен на някои от големите киберспорт турнири на пазара.

От самото начало творческите режими на игра и екипното сътрудничество завладяват сърцата на геймърите по целия свят. Само за две години първото събитие на Six Invitational в Монреал, Канада през 2017 г. помогна за увеличаване на популярността на играта. Наградният фонд от $100 000 беше достатъчен, за да подхрани успеха на играта. На следващата година призовият фонд беше още по-висок - 500 000 долара и се учетвори до 2019 г. до 2 милиона долара. С общ фонд от 3 милиона долара за турнира през 2022 г., щастливият победител от събитието се прибира вкъщи с милион парична награда.

Шест печеливши отбора на Invitational и най-големите моменти

Засега организаторите очакват турнирът през 2022 г. да бъде един от тях най-добрите киберспорт турнири. Интересът се подхранва от нарастващата популярност на играта и милионите наградни пари. Някои от най-популярните отбори включват SSG, Penta, G2, cTm и Elevate, които са шампиони. Elevate и cTm всъщност спечелиха поканите за 2017 г., докато G2 и Empire постоянно побеждават конкуренцията в най-добрите киберспорт турнири.

Популярност
Къде и как да залагате на Six Invitational?

Къде и как да залагате на Six Invitational?

Научаването за залагания в турнири по киберспорт е трудно. Залагащите трябва да намерят реномиран онлайн сайтове за залагания на електронни спортове с изгодни Six Invitational коефициенти за залагане. Търсенето онлайн и разглеждането на ревюта на настоящите букмейкъри може да помогне на новите залагащи да вземат информирано решение къде да залагат.

Някои от най-популярните платформи за спортни залагания предлагат следното:

 • Бързи залози
 • Различни опции за плащане
 • Благоприятни коефициенти
 • Страхотно обслужване на клиенти
 • Щедри бонуси
 • Лесни за навигация уебсайтове
 • Прости интерфейси
 • Списък на киберспорт турнири

След като комарджия избере сайтове за онлайн залагания за електронни спортове, за да залага на големи киберспорт турнири, той може да разгледа опциите за залагане и коефициентите, за да избере типа залог, който да направи. След като изберете конкретно съвпадение, проучването на статистиката ще ви помогне избор на най-добрите отбори. Време е да направите залога. След като мачът или турнирът приключи, букмейкърът ще уведоми притежателя на сметката в спортни залагания дали е спечелил.

Six Invitational е един от най-големите киберспорт турнири в света. С награден фонд от $3 милиона, турнирът е най-добрата реклама за играта Six Siege на Ubisoft. Популярността на играта продължава да расте, предизвикана от глобална база от фенове, която влиза онлайн, за да играе и да гледа професионалисти по време на популярни мачове. Само за няколко години Invitational се превърна в едно от най-популярните събития в мрежата, привличайки зрители от цял свят, за да се насладят на убийства на отбори или да бъдат убити в игра на остроумие.

Къде и как да залагате на Six Invitational?