Rainbow Six Siege World Cup

Световното първенство на Rainbow Six Siege е сезонно събитие, което събира най-добрите играчи на Rainbow Six Siege от цял свят, за да се състезават на най-високо ниво в играта. Събитието е и уникална възможност за феновете да споделят своята страст, гордост и любов към играта с любимите си отбори на световна сцена.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, популярно Rainbow Six Siege, е eSports игра, разработена от Ubisoft Montreal. Видеоиграта може да се играе онлайн на платформи Microsoft Windows, Xbox и PlayStation. Първата версия на Rainbow Six Siege беше пусната през декември 2015 г. и веднага завладя света на игрите.

Всичко за Rainbow Six Siege World Cup

Всичко за Rainbow Six Siege World Cup

Първото по рода си Rainbow Six Siege World Cup беше планирано за лятото на 2021 г. Според организаторите се очакваше 20 отбора да участват в учредителното събитие. Четиринадесет отбора бяха поканени директно от Ubisoft, а шест други отбора трябваше да се състезават и да спечелят в квалификационните кръгове, за да участват в Световната купа.

31 отбора от различни страни и регионите трябваше да участват в квалификационните етапи. За съжаление събитието трябваше да бъде отложено поради пандемията от Covid 19, която удари света през това време.

До 2020 г. R6 имаше повече от 70 милиона активни играчи – последната версия на играта беше пусната през януари 2022 г. Версията е известна като Rainbow Six Extraction и включва повечето герои в Siege.

Всичко за Rainbow Six Siege World Cup
R6 геймплей

R6 геймплей

Rainbow Six Siege е онлайн игра със стрелба от първо лице. Играчите могат да избират и използват всеки оператор от многобройните опции. Всеки герой има различни способности, приспособления, оръжия и националност, което позволява на играчите да изберат това, което работи най-добре за техните игрови умения и предпочитания. Въпреки това, разликите в способностите на героите означават, че отборите обикновено имат ясно конкурентно предимство.

Обикновено играта се играе от два отбора, единият се състои от терористи, а другият действа като единица за борба с тероризма. Основните цели за всеки отбор варират в зависимост от режима на игра.

Например, в режима на заложници, основната цел на нападателя е да извлече заложници от защитниците, тъй като последните пречат на нападателите да спасят заложниците. В режим Bomb основната цел на нападателите е да локализират и обезвредят бомби, докато защитниците работят, за да убият нападателите или да унищожат обезвредителя.

Други режими на игра Rainbow Six Siege включват Сигурна зона, Тактически реализъм и Избухване. Възможно е също така да се насладите на играта соло, като играете в режима Situations или Training Grounds. Освен това всяка година обикновено се провеждат няколко сезонни събития.

R6 геймплей
Коефициенти за залагане на Rainbow Six Siege World Cup

Коефициенти за залагане на Rainbow Six Siege World Cup

Преди отлагането на Световната купа на Rainbow Six Siege, няколко Сайтове за залагания на електронни спортове вече предложи пазари за залагания за събитието. Популярността на играта и събитието доведе до доставчиците на електронни спортове залагания, предлагащи много конкурентни коефициенти.

Според експерти относително подобни коефициенти за събитието ще бъдат предложени в сайтовете за залагания на eGaming, което вероятно ще се случи преди края на годината. Ubisoft все още не е обявила официалните дати за събитието.

Пазари за залагания и коефициенти

Основните пазари за залагания, предлагани на повечето сайтове за залагане на електронни спортове за събитията Rainbow Six Siege, са победители, най-много убийства и победител в мача. Крайните залози включват прогнозиране на общия победител в турнира. Коефициентите за такива залози обикновено са средни за фаворитите на събитието, но могат да бъдат много високи за аутсайдерите.

The коефициенти за залагане за повечето убийства обикновено са високи поради трудността при точното прогнозиране на броя убийства за всеки играч. Коефициентите за пазарите за залагане на победител в мача варират в зависимост от това кои отбори играят един срещу друг, като фаворитът за победа в мача има по-ниски коефициенти.

В допълнение, някои оператори на залагания предлагат уникални пазари за залагане, като например залагане дали заложник ще бъде наранен или дали даден отбор ще успее да използва обезвредителя.

Коефициенти за залагане на Rainbow Six Siege World Cup
Защо Rainbow Six Siege World Cup е популярно за залагане?

Защо Rainbow Six Siege World Cup е популярно за залагане?

Една от основните причини за популярността на Rainbow Six Siege World Cup е, че включва най-добрите световни играчи и отбори, които играят един срещу друг. Феновете го смятат за истинско удоволствие, тъй като гледат как любимите им играчи се състезават на най-високо ниво, докато се наслаждават на показването на най-добрите умения и тактики, използвани от участващи отбори.

Друга основна причина е, че събитието дава на залагащите множество пазари за залагане. Почти всички водещи сайтове за залагания на електронни спортове са готови да предложат пазари за залагане на Rainbow Six Siege World Cup, особено тези, които вече включват други Събития в игрите за електронни спортове.

Коефициентите за залагане вероятно ще бъдат по-добри от коефициентите за повечето други електронни спортове събития поради това колко конкурентни ще бъдат мачовете, което е изгодно за залагащите.

Според организаторите на Rainbow Six Siege World Cup процесът на подбор на играчи и отбори е честен, прозрачен и базиран на заслуги. По този начин всеки играч може да се класира и да участва в турнира, при условие че е достатъчно добър. Това насърчава и мотивира милиони играчи по целия свят да опитат късмета си и да влязат в турнира, помагайки за увеличаване на популярността на събитието.

Защо Rainbow Six Siege World Cup е популярно за залагане?
Rainbow Six Siege World Cup Най-добри отбори

Rainbow Six Siege World Cup Най-добри отбори

Както споменахме по-рано, Световната купа на Rainbow Six Siege, планирана за 2021 г., трябваше да бъде отложена поради пандемията от Covid-19. Въпреки това вече имаше подробни планове как трябва да се случи всичко, които вероятно ще останат същите, когато събитието ще се случи.

Участващи отбори

Световната купа Rainbow Six Siege ще бъде първият по рода си национален турнир Rainbow Six Siege, включващ 45 отбора от различни региони и държави. Само 14 отбора с директни покани са потвърдили участие.

Останалите 31 отбора ще трябва да се състезават в квалификационните лиги на Rainbow Six Siege World Cup, за да спечелят място за участие в първия от многото най-големи турнири на Rainbow Six Siege World Cup. Шестте отбора победители от квалификациите ще се класират за турнира, общо 20 отбора, които се състезават във финалния етап на Световната купа на Rainbow Six Siege.

Процес на подбор на екип

Има определени правила, по които ще се определя кои играчи ще играят за всеки от националните отбори. Всеки отбор в онлайн турнирите на Rainbow Six Siege World Cup ще има национален комитет, състоящ се от трима мениджъри. Първият мениджър на екип ще бъде представител, избран от местната местна общност на Rainbow Six Siege.

Местните професионални играчи и треньори ще изберат втория, а местният екип на Ubisoft eSports ще избере третия. Всички мениджъри на отбори трябва да са навършили 18 години и да имат гражданство на страната, която представляват. След това мениджърите ще изберат петима играчи за съответните си отбори. Всеки отбор може да има максимум двама играчи от една и съща професионална организация.

Rainbow Six Siege World Cup Най-добри отбори
R6 Посланик на Световната купа

R6 Посланик на Световната купа

Като се има предвид важността на големите турнири за Световната купа на Rainbow Six Siege, Ubisoft сметнаха за най-добре да намерят един от най-влиятелните и популярни спортисти като посланик на събитието. Те също се обърнаха към Тони Паркър, международно признат спортист, играл в НБА, за да поеме ролята.

Тони Паркър има повече от 20 години опит в професионални състезания, с множество отличия и 4 титли на NBA Championship. Той също така има истинска страст към електронните спортове. Според организаторите на събитието, Тони Паркър може да сподели с играчите своите ценни прозрения за Световната купа на Rainbow Six Siege.

производителност

Все още е предизвикателство да се правят прогнози за печелившите отбори, тъй като все още няма официални съобщения относно играчите, които ще играят за съответните отбори. Единственото, което може да се каже е, че конкуренцията ще бъде жестока. Няма и официална информация колко ще бъде общата награда.

R6 Посланик на Световната купа
Къде да залагате на Rainbow Six Siege World Cup

Къде да залагате на Rainbow Six Siege World Cup

Залаганията на Rainbow Six Siege World Cup ще бъдат подобни на залаганията на видео игри. Rainbow Six събития и турнири. Като за начало, залагащите трябва да намерят онлайн сайтове за залагане на eSport, които предлагат пазари за залагане на събитието.

Залагащите може да имат различни предпочитания, което означава, че нито един конкретен доставчик на залагания на електронни спортове не може да се счита за най-подходящ за всички. Лесно решение за това е да посетите сайт за класиране на доставчици на електронни спортове. Един надежден сайт за класиране трябва да има цялата информация и подходящи предложения за залагащите на електронни спортове.

Следващата стъпка, която трябва да следвате, когато залагате на турнири за Световната купа на Rainbow Six Siege, включва избор на подходящ пазар за залагане. Това може да варира от залагания за резултата от мач или цялостен турнир до специфики на играта, като например кой играч ще има най-много убийства. Както при списъка с турнири по електронни спортове, повечето пазари за залагане често имат различни коефициенти, които залагащите трябва да имат предвид, преди да направят залога.

Къде да залагате на Rainbow Six Siege World Cup
Стратегии за залагане за Световната купа R6

Стратегии за залагане за Световната купа R6

Залагащите трябва да проучат отборите и играчите, преди да залагат на най-добрите турнири за Световната купа на Rainbow Six Siege. Това включва откриване на предишни резултати и сравняване на представянията на екипа, за да се вземат информирани решения относно възможните резултати.

Новите залагащи трябва да обмислят да започнат с малко, докато свикнат със залагането в електронни игри. И накрая, залагащите трябва да избягват залози, които са твърде рискови, въпреки атрактивните коефициенти, които могат да имат.

Стратегии за залагане за Световната купа R6