DreamHack Tournaments

DreamHack е развлекателна фирма със седалище в Швеция. Фирмата е специализирана в състезателни игри и е собственост на Modern Times Group (MTG), компания за цифрови развлечения със седалище в Стокхолм. Според Книгата на рекордите на Гинес и Twin Galaxies, това е най-големият LAN парти и компютърен фестивал в света. Той (този турнир) може да се похвали с най-бързата интернет връзка в света и също така има най-генериран трафик.

В началото на 90-те DreamHack започва като скромна среща на приятели и връстници в мазето на училище в Малунг. Скоро след това се премести в кафенето. Тук той се превърна в един от най-големите киберспорт турнири за този период.

Предлагани игри в турнира

Предлагани игри в турнира

DreamHack оттогава си партнира с Major League Gaming (MLG) и Electronic Sports League (ESL) през ноември 2012 г., за да помогне за постигане на растеж и разширяване на пазарите на игри в Северна Америка и Европа. Тези сътрудничества включват неща като универсални класации и единни конкурентни рамки, наред с други.

DreamHack esport лиги привличат топ играчи от цял свят, с кумулативен награден фонд от над $300 000. В Интернет са достъпни стотици различни видео потоци от турнира. Повечето от тях обхващат игрови състезания. Тези игрални събития се проведоха в Стокхолм и Йончьопинг (Швеция), Турс (Франция), Букурещ и Клуж (и двете Румъния), Валенсия и Севиля (Испания), Лондон (Англия) и Лайпциг (Германия).

Fortnite

Fortnite по същество е на открит конкурс. През дните на състезанието всеки играч е добре дошъл да се присъедини и да види дали може да стигне до върха в класацията. Това е фантастичен начин да обедините хората за по-спонтанни състезания. Има и възможност за сдвояване с професионален играч; по този начин ще има голям натиск върху всеки участник.

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Когато става въпрос за тази игра в турнирите на DreamHack'sDreamHack, Швеция доминира над конкуренцията. Нинджи в пижами спечелиха шест пъти, включително DreamHack Masters Malmo през 2016 г. и Astro Open във Валенсия през 2012 г. По същия начин, Fnatic спечели шест турнира на DreamHack, включително DreamHack Tours през 2015 и 2012 г., DreamHack Букурещ и DreamHack Summer 2015.

Dota 2

DreamLeague, известна преди като Dota All-Stars, преди да бъде преименувана на DreamHack, сега е може би най-престижната Dota 2 турнир в световен мащаб. Въпреки че азиатските отбори са доминиращи в глобална платформа, състезанията на DreamHack позволяват на европейски и северноамерикански отбори също да се борят за най-добрите награди.

StarCraft 2

Въпреки че беше пуснат през 2010 г StarCraft 2 скоро се превърна в популярна игра в турнирите DreamHack. Наама (финландка) спечели встъпителното състезание в DreamHack Winter следващата година след встъпването в длъжност. Играта се превърна в редовна функция на летните и зимните DreamHack състезания. Той също така беше включен в турнирите DreamHack Open поради новия си успех.

Героите на бурята

Героите на бурята може да се похвали с протагонисти от други марки на Blizzard, включително Warcraft, Diablo, StarCraft, The Lost Vikings и Overwatch. След излизането си през 2015 г., той направи своята премиера на DreamHack в DreamHack Букурещ. Европейският TeamLiquid спечели PGL Spring Champions of the Storm 2015. Популярността на тази игра в DreamHack непрекъснато расте. BeGeniuses ESC получи над $5,000 парична награда за спечелването на DreamHack Tours 2017.

Други игри в турнира DreamHack

Legend of Leagues, Super Smash Bros., Smite, Street Fighter V, Heroes of Newerth и Mortal Kombat XL допринесоха за успеха на веригата DreamHack. Въпреки че нямат същата финансова подкрепа като игри като Dota 2 и не участват толкова забележимо като други игри, тези игри все още са важни компоненти от успеха на DreamHack'sDreamHack, тъй като продължават бавно да набират популярност.

Предлагани игри в турнира
Защо турнирите на DreamHack са популярни?

Защо турнирите на DreamHack са популярни?

В esport турнирите има голямо разнообразие от жанрове и игри. Следователно има какво да се види и прави там, тъй като няколко игри се открояват. Въпреки че възраждането на бойните игри също е завладяващо, една игра (Halo) е в бърз възход. Те (DreamHack) сменят сектора и са пионер видео игри и електронни спортове развитие в целия свят в продължение на повече от двадесет години.

Тези разработки са постигнати чрез изграждане на платформа, която позволява на играчите да преминат от нищо в суперзвезди. В същото време те позволяват на зрителите да изживеят най-добрите игрови истории. В резултат на това DreamHack нарасна известност и популярност в световен мащаб.

DreamHack Summer 2017 беше огромен успех с голямата награда от над 100 000 долара. Събитието беше разделено на две групи, всяка от които се състои от четири отбора. Победителят на $50,000 парична награда за първо място трябваше да бъде определен от фаза на плейофа.

DreamHack е сред най-известните имена във видео игрите. Това се дължи на това, че е бил един от първите и най-плодотворни организатори на събития за киберспорт. Те участват в няколко игри, така че винаги си струва да следите графиците им през всяка конкретна година. За повечето геймъри влизането в DreamHack е толкова голяма работа. Въпреки това, някои от тях биват отхвърлени, ако не успеят да задържат вниманието на феновете на електронните спортове, както се очаква.

Защо турнирите на DreamHack са популярни?
Защо този турнир е популярен за залагане

Защо този турнир е популярен за залагане

DreamHack е базирана в Швеция LAN (локална мрежа), която обединява геймъри от всички сфери на живота. Няколко дни през състезанието са достатъчни, за да се определи кой е най-големият. Уникалността на това събитие е, че е събитие BYOC (Bring Your Own Computer). Трябва да се появи във всеки списък с турнири по киберспорт, които си заслужават.

По-голямата част от тези турнири за киберспорт се предават по интернет, за да могат зрителите да гледат на различни платформи. Налични са множество отлични опции, които са специфични за конкретни игри. Следователно, когато залагате, например, на League of Legends, играчите могат да предвидят кои партии ще спечелят първите си игри.

Потребителите, които залагат на Counter-Strike: Global Offensive, могат да предскажат кой отбор ще бъде първият до десет убийства. Много сайтове за залагания също ви позволяват да правите странни залози, като например кой отбор ще събори първата кула, дракон или инхибитор и т.н. Има и залози за правилния резултат и дори времето, необходимо за завършване. По този начин има много методи за залагане на видео игри.

Защо този турнир е популярен за залагане
Печелившите отбори и най-големите моменти в турнирите на DreamHack

Печелившите отбори и най-големите моменти в турнирите на DreamHack

DreamHack Лято

През 2002 г. първото събитие DreamHack Summer се проведе в Йончьопинг, Швеция. Преди да бъде домакин на две от най-добрите киберспорт турнири годишно (включително DreamHack Summer през юни), DreamHack имаше както общи, така и зимни издания в продължение на почти десетилетие. Встъпителното DreamHack Summer включваше първия по рода си шампионат по Counter-Strike.

Състезанието включваше 32 отбора, като Ninjas in Pyjamas заеха първо място, следвани от Devine esports и backstab. Ninjas in Pyjamas притежава отличието за най-много титли, спечелени от един човек, като има пет през 2002, 2006, 2012, 2013 и 2014. Fnatic и SK Gaming, и двете имат по две победи, са два други доминиращи отбора в миналото.

Winter DreamHack

DreamHack Winter, подобно на DreamHack Summer, обикновено се провежда ежегодно в Йончьопинг, Швеция. Включва някои от най-важните първенства за електронни спортове в League of Legends, Counter-Strike, Dota 2, Overwatch и Hearthstone. През 2010 г. Mousesports и Natus Vincere бяха първите победители в състезанията. Gambit Esports спечели титлата през 2016 г., изпреварвайки Renegades и GODSENT. Две години по-късно ENCE спечели трофея, а forZe (руски CSGO отбор) спечели най-новото издание на DreamHack Winter.

DreamHack Open

DreamHack Open първоначално се проведе през 2012 г. и бързо се утвърди като най-голямото събитие за киберспорт на DreamHack'sDreamHack със седем големи фестивала в цяла Европа. Турнирът има обща наградна сума от $350,000 и е отворен както за любители, така и за професионални играчи. Нинджи в пижами спечели първото DreamHack Open, което се проведе във Валенсия.

Букурещ продължи да бъде домакин на събития през следващите години. Малмьо, Монреал, Атланта и Лондон в Обединеното кралство наскоро попаднаха в списъка с градове, които са домакини на DreamHack Masters. DreamHack Masters Las Vegas през 2017 г. все още несъмнено е най-голямото събитие досега. Virtus.Pro спечели турнира преди SK Gaming, север и Astralis, печелейки £250 000 в процеса.

Тъй като Gambit Esports вече спечели DreamHack Austin, сцената беше подготвена за Envy да вземе DreamHack в Атланта. Облак 9 взеха титлата пред домашната си публика в Денвър, докато FlipSid3 Tactics взе титлата в Лайпциг. DreamHack Malmo 2017 беше спечелен от G2, докато DreamHack Montreal беше спечелен от North.

Печелившите отбори и най-големите моменти в турнирите на DreamHack
Къде и как да залагате на DreamHack турнири

Къде и как да залагате на DreamHack турнири

Можеш намерете някои от най-добрите онлайн сайтове за залагания на киберспорт за залагания на esport турнири тук. Тези сайтове предлагат невероятни коефициенти в DreamHack турнири. Въпреки това, играчът винаги трябва да се опитва да сравни предлаганите в момента коефициенти за пазара, на който иска да заложи, и да избере най-продаваната опция.

Необходимо е да се проведат допълнителни изследвания на отборите или играчите. Ценна информация за текущата форма на отбора и ключови играчи може да ви помогне да откриете благоприятни възможности за залагане. Опитайте се да сте наясно с каквито и вариации да влияят върху цялостното представяне. Това може да са неща като ново подписване или оттегляне на ключов играч(и).

Победителят на мача е може би най-популярният тип Esport залог, който се предлага в сайт за залагания. Заложете на резултата от конкретен турнирен мач, вариращ от League of Legends до Counter-Strike Global Offensive. Потребителите могат също да направят пълен залог кой отбор или играч да спечелят конкретно издание. Повечето от тези сайтове за залагания позволяват да се направи това доста преди турнира. Ето защо, ако имате справедливо представа за това кой смятате, че ще спечели големи турнири за електронни спортове като DreamHack Masters, залагайте рано.

Къде и как да залагате на DreamHack турнири