Apex Legends Global Series

Apex Legends е първокласна eSports игра, разработена от Respawn Entertainment и публикувана от Electronic Arts. Тази безплатна игра в момента се предлага за операционни системи PlayStation, Xbox и Microsoft Windows. Мобилна версия на играта, Apex Legends Mobile, също е достъпна за Android и iOS. Мобилната версия обаче не поддържа междуплатформена игра.

Electronic Arts описва Apex Legends Global Series като състезателна екосистема, която поддържа всички топ отбори в играта и амбициозни претенденти в световен мащаб, което кумулира в ALGS Championship.

Всичко за Apex Legends Global Series

Всичко за Apex Legends Global Series

Състезателното пътуване на играчите започва на Challenger Circuit, което включва състезания за квалификация за Pro Leagues. ALGS Pro League включва 40 топ отбора, които се състезават в редовен сезон, от които най-добре представящите се отбори ще вземе участие в Apex Legends Global Series Championship.

Всичко за Apex Legends Global Series
Относно Apex Legends

Относно Apex Legends

Работете върху Игра Apex Legends започна още през 2016 г. Въпреки това беше пазена в тайна само няколко седмици преди пускането си през 2019 г. Играта получи множество положителни отзиви, които й помогнаха бързо да придобие известност.

До края на първата седмица след пускането й повече от 25 милиона играчи вече са играли играта. В момента е класиран като един от най-играните видео игри за всички времена по отношение на броя играчи.

Геймплей

Играчите започват, като се формират в отряди, всеки от които има по двама или трима играчи. След това всеки играч трябва да избере герой, който да използва. Героите в играта, известни като легенди, имат различни способности. Следващата стъпка е да изберете режим на игра от двете налични опции.

Първият режим на игра се нарича Battle Royale. Поддържа до 20 отбора от трима играчи или 30 отбора от двама играчи. Действието на играта е на остров, където играчите трябва да търсят провизии и оръжия и да се опитат да победят другите отряди.

Зоната за игра, островът, продължава да се свива, докато играта продължава, принуждавайки всички играчи да продължат да се движат, за да избегнат намирането си извън зоната за игра. Излизането от зоната за игра е фатално за героя. Последният останал жив отбор печели рунда.

Другият режим се нарича Arenas. Играчите трябва да формират отбори от трима играчи, за да играят режима, което означава, че максимум шестима играчи могат да играят в рунд. Един отбор трябва да се бие с друг отбор в поредица от кръгове, за да определи победителя. Отборът печели, като вземе поне три точки и води с две.

Относно Apex Legends
Коефициенти за залагане на шампионата на Apex Legends Global Series

Коефициенти за залагане на шампионата на Apex Legends Global Series

Всеки залагащ, независимо от своя опит в залаганията, може да залага на Apex Legends Global Series онлайн турнири. Въпреки това, познаването на играта и представянето на отбора може да бъде допълнително предимство, тъй като помага на залагащите да вземат по-информирани решения за залагане.

Всички мачове имат различни коефициенти, които се информират от множество фактори, включително използвания сайт за залагане на електронни спортове. Някои от най-популярните видове залози, които предлагат най-добрите коефициенти, са подчертани по-долу.

Крайни залози

Крайните залози са най-простите, подходящи дори за нови играчи. Те включват залагания за това кой отбор ще спечели първенството или кои играчи ще получат определени награди. Коефициентите за крайни залози обикновено са желателни, особено за отбори с аутсайдери. Залагащите обаче трябва да изчакат до края на събитието, за да разберат съдбата на своите залози.

Залози за победител в мача

Залозите за победител в мача също са ясни. Залагащите залагат на отбор, който ще спечели определен мач. Коефициентите за такива залози обикновено варират в зависимост от вероятността отборът да спечели, като коефициентите са по-равни за мачове, в които и двата отбора са фаворити за победа.

Първи кръвни залози

Първи кръвни залози за играчи, залагащи на турнири от Apex Legends Global Series, известни още като залози за първо убийство, включват поставяне на залози за това кой играч ще убие първия в мач. Типът залог е по-подходящ за опитни залагащи на Apex Legends, които познават стиловете на игра на всички играчи в даден мач.

Коефициенти за залагане на шампионата на Apex Legends Global Series
Защо турнирите Apex Legends Global Series са популярни за залагане?

Защо турнирите Apex Legends Global Series са популярни за залагане?

Apex Legends Global Series лигите са невероятно популярни, особено сред залагащите на електронни спортове. Най-очевидната причина е, че турнирите предоставят многобройни пазари за залагания, които са възможности за играчите да залагат. Популярността на най-големите турнири от Apex Legends Global Series гарантира, че повечето от водещите доставчици на залагания за електронни спортове предлагат много пазари за залагане за своите турнири.

Друга основна причина за популярността на най-добрите турнири от Apex Legends Global Series е, че пазарите за залагане обикновено имат атрактивни коефициенти. Доставчиците на залагания обикновено предлагат най-добрите възможни коефициенти да привлекат повече залагащи към своите платформи, тъй като индустрията за залагане на електронни спортове е станала силно конкурентна. В идеалния случай по-добрите коефициенти означават по-големи потенциални печалби.

Бонусите и игралните стимули са друга стратегия, която доставчиците на електронни спортове залагания използват, за да останат на повърхността в силно конкурентната индустрия на електронни спортове залагания. Повечето онлайн сайтове за залагане на електронни спортове обикновено включват атрактивни бонуси за шампионатите на Apex Legends Global Series, което прави турнирите още по-популярни сред залагащите, които искат да се възползват от офертите.

Големите турнири от Apex Legends Global Series също са популярни сред залагащите заради своята тръпка и забавление. Това е особено сред залагащите, склонни да залагат на видео игри на живо. Те могат да се насладят на всички забавления, които турнирите предлагат, като същевременно събират цялата необходима информация, за да правят залози на живо.

Защо турнирите Apex Legends Global Series са популярни за залагане?
Apex Legends Global Series Печелившите отбори и най-важните моменти

Apex Legends Global Series Печелившите отбори и най-важните моменти

Първата Apex Legends Global Series се проведе през 2021 г., включвайки 60 от най-добрите отбори в света, състезаващи се за най-голямата награда от Apex Legends Global Series от $2,58 милиона. Всички отбори и играчи показаха невероятно представяне, но имаше няколко, които се откроиха сред останалите.

Печелившите отбори

Отборът победител за 2021 Apex Legends Global Series беше SCARZ. Това е японска професионална eSports организация, която е основана през 2012 г. и се е състезавала в списък от турнири и събития по eSports.

Активните играчи, които спечелиха серията, бяха дефанзивен играч, наречен Mande, играч на Recon, наречен Taisheen, и офанзивен играч, наречен RPR. Taisheen удивително спечели наградата Apex Predator Award, споделяйки я с Danilla, играч от отбора на Fire Beaver.

Северноамериканската версия на шампионата завърши с победа на отбора Kungarna NA, осигурявайки си парична награда от $265,591. Северноамериканският отбор се състоеше от играчи Vein, Onmuu и Scuwry. Облак 9 завърши на впечатляващата втора позиция и получи парична награда от $132,875. Активните играчи по това време бяха Зак Мейзър, Парис Гузулис и Маккензи Бекуит.

Отборът победител в 2021 APAC South ALGS Championship беше Wolfpack Arctic. Турнирът беше по-малко състезателен и имаше сравнително по-нисък награден фонд, като отборът победител прибра $68,100. Независимо от това, базираният в Индонезия франчайз изненада всички, като спечели турнира, тъй като беше сравнително нов отбор, сформиран през март 2020 г.

Победителят в ALGS Championship на Южна Америка беше отборът на Paradox Esports, който получи $42 000. Други най-добре представили се отбори в този шампионат бяха Fenix I, който получи $21 000, и Dynamics, който получи $12 000.

Apex Legends Global Series Печелившите отбори и най-важните моменти
2022 Apex Legends Global Series Championship

2022 Apex Legends Global Series Championship

Шампионатът на Apex Legends Global Series Championship за 2022 г. беше планиран от 7 юли до 10 юли. Шампионатът беше разделен на три етапа, като отборите победители преминаваха от груповата фаза към етапа на групата и след това към финалите.

В груповата фаза участваха 40 отбора, разпределени в десет групи. Всички отбори напреднаха в групата на групата, като първите десет отбора започнаха в групата на победителя, а десетте на дъното в групата на губещия.

Наградният фонд за 2022 Apex Legends Global Series Championship е $2 милиона, като победителите ще получат $500 000. Класираният на 2-ро място отбор ще получи $300 000, а отборът на 3-то място ще получи $200 000. В допълнение, играчът с най-много елиминации, Apex Predator, ще бъде награден с $3,000.

2022 Apex Legends Global Series Championship
Къде да заложите на Apex Legends Global Series?

Къде да заложите на Apex Legends Global Series?

Залагащите могат да залагат на Apex Legends Global Series в повечето сайтове за залагане на електронни спортове. Стотици сайтове за залагане на електронни спортове обаче предлагат пазари за залагания на Apex of Legends, което прави предизвикателство за повечето играчи да изберат най-добрия сайт за залагания на електронни спортове.

Някои от най-добрите опции се намират в реномирани сайтове за класиране на залагания на електронни спортове. Основното нещо е да се гарантира, че избраният сайт за залагане на електронни спортове предлага пазари за залагания на Apex Legends Global Series.

Следващата стъпка след избора на подходящ сайт за залагания е да депозирате средства в сметката за залагания. Сумата на депозита зависи от това какво възнамерява да заложи залагащият, но не трябва да бъде по-ниска от лимита за минимален депозит, определен от доставчика на залагания. Повечето доставчици на залагания предлагат множество методи на плащане, които помагат да направите процеса на депозит лесен и удобен.

Къде да заложите на Apex Legends Global Series?
Процес на залагане на Apex Legends Global Series

Процес на залагане на Apex Legends Global Series

Залагането започва с избора на подходящи пазари за залагане от наличните опции. Предпочитанията, коефициентите и стратегиите за залагане ще повлияят основно на избора. Обикновено повечето сайтове за залагане позволяват на залагащите да правят натрупани залози, подобрявайки коефициентите и увеличавайки сумата на потенциалната печалба.

След това залагащите могат да решат колко пари да заложат за всеки залог и да следват съответната процедура, предоставена от доставчика на залагания, за да направят залога.

Процес на залагане на Apex Legends Global Series