Your Live Esports Betting Guide

Откакто избухна Covid и конвенционалните спортни събития започнаха да затварят, залагащите се насочиха към залагане на електронни спортове на живо, тъй като само събития за електронни спортове можеха да се провеждат онлайн. Друга причина за популярността на залагането на електронни спортове на живо е, че е супер вълнуващо да правите залози на мач на електронни спортове на живо, където ситуациите се променят за секунди.

Ако искате да влезете в залаганията на електронни спортове на живо и да научите повече за тях, тогава сте на правилното място. Ето нашата версия на обширно ръководство за залагане на електронни спортове на живо, където ще разгледаме всичко, което трябва да знаете за тях.

Защо залаганията на електронни спортове на живо са различни?

Защо залаганията на електронни спортове на живо са различни?

Възпроизвеждане на esports игра е едно нещо. Залагането на мач от електронни спортове на живо, докато се провежда, е нещо съвсем различно. Когато парите ви са на карта, трябва да знаете точно какво правите, освен ако в крайна сметка не губите по-често, отколкото трябва.

Дори ако сте залагали на живо на конвенционални спортове, пак трябва да погледнете на живо ръководство за залагане на електронни спортове защото електронните спортове са много по-бързи от обикновените спортове. Ситуациите могат да се променят за секунди в мач за електронни спортове. Да видите почти невъзможни неща да се случват в мач за електронни спортове не е толкова необичайно.

Защо залаганията на електронни спортове на живо са различни?
Какво представляват залаганията на електронни спортове на живо?

Какво представляват залаганията на електронни спортове на живо?

Да приемем, че утре предстои събитие за електронни спортове и вие сте сигурни, че любимият ви отбор ще спечели. Да приемем, че искате да направите залог на любимия си отбор. С конвенционалните електронни спортове залагания можете да го направите дори преди началото на мача.

Има обаче проблем с конвенционалните електронни спортове залагания. Коефициенти за залагане на електронни спортове обикновено се променят според ситуацията на мача. Ако правите залози преди дадено събитие дори да е започнало, няма да можете да се приспособите към променящите се коефициенти.

Ето защо повечето залагащи предпочитат електронните спортове на живо. При залозите на живо за електронни спортове можете да правите залози на събитие за електронни спортове, докато то се провежда. Можете да промените стратегията си за залагане според променящите се коефициенти. Освен това е много по-вълнуващо да правите залози на мач, докато го гледате на живо.

Друго предимство на залаганията на електронни спортове на живо е, че те отвориха вратата за повече пазари за залагане, или с други думи, събития, на които хората могат да залагат. Например, хората могат да правят залози за резултата на полувремето или кой отбор печели определен брой рундове първи.

Какво представляват залаганията на електронни спортове на живо?
Как да залагате на електронни спортове на живо?

Как да залагате на електронни спортове на живо?

Залагането на електронни спортове на живо е същото като всяко друго залагане. Вие избирате пазар за залагания, на който искате да залагате на живо в електронните спортове, например победител в мача, проверявате коефициентите, за да видите дали ви харесват, и след това правите залог за резултата, който смятате, че вероятно ще се случи.

За да правите залози, ще ви трябва спортна книга. Има физически спортни залагания, където можете да отидете и да залагате. Или можете да използвате онлайн спортни залагания, които ви позволяват да правите залози на вашия компютър или мобилен телефон.

Повечето залагащи на електронни спортове предпочитат да използват онлайн спортни залагания. Една от причините за това е, че е удобно. Можете да правите залози, докато седите на дивана си. Втората причина е, че феновете на електронните спортове са свикнали гледане на електронни спортове онлайн вместо да присъства лично на събитието.

Как да залагате на електронни спортове на живо?
Избор на онлайн електронна спортна борса

Избор на онлайн електронна спортна борса

Избирането на правилната спортна книга за електронни спортове на живо е много важно. Първо, изборът на правилната спортна книга ще ви предпази от измама или изтичане на вашата информация.

За да правите залози с помощта на онлайн спортна книга, ще направите някои депозити и ще въведете част от най-чувствителната си информация, като информация за кредитна карта. Има много платформи, които могат или да откраднат вашите депозити, или да изтекат вашата информация.

Поради тази причина първото нещо, което трябва да проверите в онлайн спортните залагания, е дали това е легитимна платформа и дали е безопасно да се използва. Можете да разгледате онлайн ревюта на спортни залагания, за да получите по-добра представа.

Следващото нещо, на което трябва да обърнете внимание, докато избирате онлайн букмейкър за електронни спортове е да разберете за всички негови функции и да видите дали има тези, които търсите. Например, можете да проверите дали спортната борса има метод на плащане, който предпочитате, или дали покрива турнира, на който искате да правите залози.

Избор на онлайн електронна спортна борса
Най-добрите съвети за залагане на електронни спортове на живо

Най-добрите съвети за залагане на електронни спортове на живо

За да ви помогнем в пътуването ви към залагане на електронни спортове на живо, ето няколко прости съвета, които можете да приложите точно сега.

Направете малко проучване на отборите и играчите в електронните спортове

Преди да започнете да правите залози на живо за мач от електронните спортове, трябва да потърсите играчите, които ще се състезават в събитието. Трябва да знаете неща като от кои отбори са били част, преди да се присъединят към този отбор и какво е представянето им в последните мачове.

Например, да приемем, че сте разбрали, че играч преди това е бил в непопулярен отбор, но все пак е успял да спечели няколко победи за отбора си. След като показа някои впечатляващи умения, играчът беше привлечен в по-добър отбор. От това можете да заключите, че те може да се представят добре и на предстоящото събитие.

Трябва да разгледате други фактори, като например какви отношения има играчът с отбора си, дали имат проблеми с комуникацията или им липсва подходящо лидерство. Въпреки че е висококвалифициран, ако играчът няма добри отношения с отбора си, той може да не успее да спечели мача.

Гледайте мача внимателно

Тази точка може да ви се стори малко очевидна, но ще се изненадате да видите колко начинаещи игнорират това. Някои начинаещи правят грешката да не гледат реално мача на живо, преди да направят залог.

Мачовете в електронните спортове са наистина непредвидими и нещата могат да се променят за секунди. Имаше няколко случая в електронните спортове, в които играчите успяха да изтеглят някои безумни и почти невъзможни съединители.

Така че, ако смятате, че определен отбор ще спечели, защото сте видели как се представя, не е лоша идея да изчакате и да наблюдавате мача отблизо. Никога не знаеш кога аутсайдера може да започне да си връща преднината и да спечели мача.

Съсредоточете се върху игрите, за които знаете най-много

Може да е изкушаващо да правите залози на различни електронни спортове заглавия, за които не знаете много. Всички различни опции със сигурност са привлекателни. Най-добре е обаче да се придържате към игрите, за които знаете най-много, особено ако сте начинаещ.

Ако знаете повече за CSGO и следите неговата esports сцена от дълго време, тогава ще бъде по-добре да правите прогнози за CSGO esports събития. От друга страна, ако не сте играли Dota 2 толкова често и заложите на залога „първи да унищожи кулата“, е по-вероятно да сгрешите. Като начинаещ не искате да залагате там, където шансовете не са във ваша полза.

Започнете с пазара за залагане на победител в мача

Много онлайн букмейкъри имат тонове опции, когато става въпрос за пазари за залагане на електронни спортове. Можете да изберете първия кръвен залог, първия залог за унищожаване на кули или дори първия, достигнал залог за 10 убийства. Те обаче са много по-непредсказуеми, защото в това участват много променливи.

Ако сте начинаещ, трябва да се придържате към пазара за залагане на победител в мача. Не трябва да обмисляте други пазари за залагания, освен ако не сте започнали да получавате правилно повечето от залозите за победител в мача. Залагането на победителя в мача е много по-лесно и лесно за прогнозиране. Така че, ако можете да ги правите през повечето време, едва тогава трябва да помислите за преминаване към други пазари за залагане.

Най-добрите съвети за залагане на електронни спортове на живо
Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Безопасни ли са електронните спортове залагания на живо?

Докато сте уважаван и легитимен онлайн букмейкър за електронни спортове, ще бъдете в пълна безопасност. Много хора са загубили много от парите си и информацията им е изтекла в онлайн платформи, които не са законни. Ако не сте в нито един от тези видове сайтове, няма за какво да се притеснявате.

Законни ли са залаганията на електронни спортове на живо?

Отговорът на този въпрос зависи от това в коя част на света живеете. Ако живеете в страни, където хазартът като цяло е законен, тогава няма да имате никакви проблеми, ако участвате в залагания на живо. Някои държави обаче не позволяват хазарта. Ако живеете в някоя от тези държави, залаганията на живо не са законни за вас.

Кой е най-добрият онлайн букмейкър за залагане на електронни спортове на живо?

Това е субективен въпрос. Докато най-добрите онлайн букмейкъри винаги ще бъдат напълно легитимни и ще имат първокласна сигурност, изборът на най-добрия се свежда до лични предпочитания.

На какви електронни спортове да залагам на живо?

Има тонове електронни спортове, на които можете да залагате на живо, като CS: GO, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty, Rocket League и Overwatch. Трябва обаче да залагате само на играта, която познавате най-много.

Често задавани въпроси