Beginner's Guide

На пазара има много сайтове за залагания на електронни спортове, но не всички от тях са достатъчно добри за избор. Трябва да намерите сайт, който работи достатъчно дълго, за да спечелите доверието на потребителите. Ето какво трябва да имате предвид, когато избирате най-добрия сайт за залагания на електронни спортове:

Репутация

Когато избирате сайт за залагания на електронни спортове, първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е неговата репутация. Има много хора, които може да са използвали сайта и са го намерили за надежден, което означава, че той е добър избор и за вас. Можете да разгледате рецензиите му онлайн и да прочетете какво са казали другите за него, за да решите дали си струва вашето време и пари.

Начини на плащане

Някои сайтове предлагат а широка гама от опции за плащане, докато други могат да предлагат само един или два вида плащания. Важно е да изберете сайт с начин на плащане, който да използвате лесно, без да имате проблеми. Това ще улесни депозирането и тегленето на парите ви при залагане.

Поддръжка за обслужване на клиенти

Това е друг фактор, който трябва да имате предвид, когато избирате най-добрия сайт. Искате да намерите сайт, който предлага добра поддръжка за обслужване на клиенти, за да можете да разчитате на тях, когато имате проблем.

Сигурност

Сигурността трябва да бъде един от вашите приоритети, когато избирате сайт за залагания на електронни спортове, защото не искате злонамерените сайтове да се представят за законни. Потърсете сайт, който работи достатъчно дълго и има малко или нулеви оплаквания от своите потребители. Това гарантира, че парите ви остават в безопасност и сигурност.

Наличните киберспорт игри, на които да залагате

Наличните киберспорт игри, на които да залагате

Винаги имайте предвид наличните игри, на които можете да залагате. Имате нужда от сайт, който предлага множество игри, за да можете да разнообразите своите залози. Това ще намали рисковете ви, като същевременно ви гарантира заложете на любимите си игрови жанрове.

Коефициентите за esport залагания

Добрите коефициенти ще гарантират, че ще получите най-добрата възвръщаемост от вашите залози, ако спечелите.

Въз основа на горните критерии някои от най-добрите сайтове за електронни спортове включват:

 • 1xBet
 • 22BET
 • 10Bet
 • Бетсон
 • Хайде
 • ЛеоВегас
 • Уилям Хил
 • Betwinner
Наличните киберспорт игри, на които да залагате
Какво представляват залаганията за киберспорт?

Какво представляват залаганията за киберспорт?

Има много форми на залагания и залаганията на електронни спортове са една от тях. С тази форма на залагане вие залагате на електронни спортове, а не на физически спортни събития. Esports означава електронни спортове и те са един от най-вълнуващите спортове за гледане, защото включват състезание в реално време. Това означава, че играч, който загуби, все още може да спечели за част от секундата, което го прави много вълнуващо за гледане и залагане.

Esports залаганията съществуват от няколко години, но все още са сравнително нови за повечето хора извън игралната общност. Ето защо много компании за игри започват да се фокусират все повече върху електронните спортове.

Важни неща, за които трябва да се грижите, когато залагате на електронни спортове като начинаещ

За първи път ли залагате на електронни спортове? Ето някои важни неща, за които трябва да се грижите:

 1. Избор на сайт за залагания: Сцената на залаганията на електронни спортове се разраства, но все още е сравнително нова. Това означава, че няма много утвърдени сайтове, на които да залагате.
 2. Вашият бюджет: Винаги трябва да давате приоритет на бюджета си пред всичко друго, когато решавате колко да заложите на киберспорт мач. Не искате да рискувате повече от това, което можете да си позволите да загубите, защото това ще доведе само до финансови проблеми в бъдеще.
 3. Коефициенти: Винаги проверявайте коефициентите, преди да направите своя залог. Това е особено важно, ако правите високорисков залог.
 4. Вашето ниво на умения: Ако сте начинаещ и никога не сте играли или гледали електронни спортове преди, тогава е силно препоръчително да започнете с ниски залози и да се придържате там, докато уменията ви се подобрят достатъчно за игри с по-високи залози.
Какво представляват залаганията за киберспорт?
Плюсове и минуси на залаганията за електронни спортове

Плюсове и минуси на залаганията за електронни спортове

Esports залаганията стават все по-популярни, но все още не са за всеки. Ето някои плюсове и минуси на залагането на електронни спортове.

Професионалисти

 • Това е много вълнуващ начин да прекарате времето си. Ще можете да правите залози и да гледате невероятни игри едновременно.
 • Онлайн залаганията на електронни спортове са удобни. Можете да залагате, когато искате, къде искате и колко искате.
 • Получавате много бонуси и промоции в сайтовете за онлайн залагания.

Против

 • Съществува риск от пристрастяване. Ако не сте внимателни, можете да започнете да залагате много повече, отколкото можете да си позволите да загубите. Това може да доведе до финансови проблеми.
 • Съществува и риск да бъдете измамени от измамни сайтове за онлайн залагания.
Плюсове и минуси на залаганията за електронни спортове
Как работи сайтът за залагания на електронни спортове?

Как работи сайтът за залагания на електронни спортове?

чудя се как да залагате на електронни спортове и как работят сайтовете за електронни спортове? Повечето сайтове за залагания на електронни спортове са извадили всички спирки, за да улеснят начинаещите да получат достъп до игрите и да започнат да залагат. За да започнете да залагате в сайт за електронни спортове, трябва:

Регистриране в сайта

Когато се регистрирате в даден сайт, най-вероятно ще трябва да попълните лични данни като адрес, телефонен номер, имейл и парола. След като изпратите цялата необходима информация, сайтът ще ви изпрати имейл за потвърждение, след което ще влезете в акаунта си, ще изберете банков метод и ще депозирате средства.

Депозитите обикновено са незабавни, за да сте сигурни, че можете да започнете да залагате почти веднага след регистрацията, а сайтовете за електронни спортове винаги ще предоставят широка гама от банкови методи. Изберете какъвто метод е удобен за вас.

Как работи сайтът за залагания на електронни спортове?
Поставяне на залог

Поставяне на залог

За поставяне на а залагайте в сайт за залагания на електронни спортове, изберете мача, на който искате да заложите, и изберете вашия тип залог. Въведете своя залог (сумата пари, която искате да заложите за конкретен мач) и потвърдете залога.

Въпреки че има сайтове за електронни спортове, които ще ви позволят да промените или дори да изтеглите залога си преди началото, други не предоставят тази свобода на действие. Ето защо трябва да научите някои важни съвети за залагания на киберспорт и да изберете внимателно своите залози преди потвърждение.

Забележка: Повечето сайтове за залагания на електронни спортове ще ви дадат бонус за добре дошли след първия ви депозит. Запознайте се с условията за бонус, преди да заявите. Като знаете как работи бонусът, можете да увеличите максимално използването на тези награди, като гарантирате, че те работят във ваша полза.

Поставяне на залог
Видове залагания за киберспорт

Видове залагания за киберспорт

Подобно на традиционните спортове, електронните спортове идват с широка гама от видове залози. Тази гама гарантира, че играчите избират това, което работи най-добре за тях. Докато някои видове залози са лесни за спечелване, други са трудни за спечелване. Ще искате да изберете залог, който ви дава по-голям шанс. Някои от най-често срещаните видове залози за електронни спортове са изброени по-долу:

 • Изключителни права: Това включва залагане на победителя в мача. Няма равенства в директен резултат.
 • Над/Под: Този тип залагане е толкова лесен, колкото да посочите число. Например, често срещан победител при този тип залагания е дали една игра ще има повече от или по-малко от 100 убийства.
 • Победител в турнира: Този тип залог обикновено е популярен избор за големи турнири. Ще залагате кой отбор ще спечели турнир.
 • Нечетно/Четно: В този залог ще залагате дали броят на събитията в конкретен eSports мач ще бъде нечетен или четен. Например в мач в Dota 2 можете да предвидите дали даден отбор ще спечели определен брой четни или нечетни рундове.
 • Точен резултат: това включва прогнозиране на точния резултат на даден мач за електронни спортове. Това може да бъде по точки, като 2-0 или 4-3.
Видове залагания за киберспорт