Коефициенти на залагане

Тъй като електронните спортове стават популярни, комарджиите трябва да разберат как да залагат на различни отбори. Успешните залагания обаче биха били възможни само ако знаят някои съвети за залагания на киберспорт. Един от най-важните съвети е да разберете как работят коефициентите за залагания на електронни спортове.

Коефициентите за залагания на Esports помагат на по-добрите да определят събитията, които имат голяма вероятност да се случат. Тук имате две игри с две възможни събития след игра. Работата е там, че единият отбор ще спечели, а другият ще загуби. Въпреки че и двата отбора могат да спечелят мача, има един, който има по-голям шанс за победа. Esports букмейкърите използват различни фактори като история на отборите, форма, налични герои, наред с други, за изчисляване на коефициентите.

Уверете се обаче, че сте преминали през няколко съвета за залагане на електронни спортове, за да научите как да използвате коефициентите, за да правите успешни залози. Ако е възможно, посетете други сайтове за електронни спортове за залагания, за да видите коефициентите, които са дали на отборите, които искате да заложите.

Пазаруването на линия ще ви помогне да разберете какво прогнозират другите букмейкъри за дадена игра и можете да използвате тази информация, за да правите успешни залози. Можете също да потърсите линейни магазини сайтове за залагания на електронни спортове това ще ви предложи най-добрите изплащания, ако спечелите. Нека сега да разберем как работят коефициентите за залагания на електронни спортове.

Коефициентите за залагания на киберспорт обяснени

Коефициентите за залагания на киберспорт обяснени

Как работят коефициентите за електронни спортове?

Когато залагате на електронни спортове, разглеждането на коефициентите може да ви помогне с полезна информация. Коефициентите за залагане разчитат на вероятността, за да определят кой отбор е вероятно да спечели. Ако коефициентите благоприятстват изхода на конкретен отбор, той има голяма вероятност да спечели. От друга страна, ако коефициентите не благоприятстват изхода на даден отбор, отборът има малка вероятност да спечели.

Например, можем да използваме числа, за да определим вероятността отбор да спечели. Да приемем, че имате два отбора, A и B, където отбор A има коефициент 1/2, а отбор B има коефициент 2/1. Когато залагате, ще знаете, че отбор А има по-голяма вероятност да спечели от отбор Б. Отбор А има 66,7% вероятност да спечели, докато отбор Б има 33,3% вероятност да спечели. Въпреки това, сумата, която ще спечелите, когато заложите на даден отбор да спечели, ще бъде силно повлияна от коефициентите.

Букмейкърите се възползват от залагащи, които не се интересуват от това как коефициентите помагат при определянето на вероятността. Вашият любим отбор може да са аутсайдерите, така че залагането на тях за победа би било предимство за букмейкърите. Коефициентите са, че вашият отбор има голям шанс да загуби, отколкото да спечели. Ще обсъдим допълнително как да четем и разбираме коефициентите, за да можете да залагате разумно.

Коефициентите за залагания на киберспорт обяснени
Видове коефициенти за електронни спортове

Видове коефициенти за електронни спортове

Когато се присъедините към сайтове за електронни спортове за залагания, е вероятно да срещнете коефициенти, показвани в различни формати. Регионът и популярността на коефициентите ще определят тези формати. Например повечето букмейкъри ще показват коефициентите си в три различни формата. Трите формата са:

  • Десетични коефициенти
  • Дробни коефициенти
  • Американски шансове

Повечето букмейкъри предпочитат да използват десетични коефициенти защото залагащите ги намират за лесни за разбиране в повечето части на света. Въпреки това, сайтовете за залагания в Обединеното кралство и САЩ не използват десетични коефициенти. Ако сте от различен регион и посещавате САЩ или Обединеното кралство, ще трябва да се запознаете с техните коефициенти за залагане, за да правите залози.

Дробни шансове направете най-стария начин за показване на коефициенти. Дробните коефициенти са били използвани в хазарта на конни надбягвания и остават популярни в Обединеното кралство и Ирландия. Когато използвате коефициенти на дроби за залагане в киберспорт игри, двата отбора ще имат различни дроби, представляващи вероятностите за победа. Трябва да изчислите добре, за да познавате любимия си отбор и да спечелите, ако заложите на него.

Американските шансове съществува в Америка, но понякога може да ги намерите използвани в Канада. Може да намерите американските шансове за объркващи, особено ако идвате от други региони. Въпреки това, след като разберете как работят, може да се изненадате да разберете, че са най-лесните за използване.

Нека сега да разберем как да четем и разбираме трите формата за залагания на електронни спортове. Ще се научите също да използвате коефициенти, за да определите любимите отбори и сумата за печалба след залагане.

Видове коефициенти за електронни спортове
Как да четете коефициенти за електронни спортове

Как да четете коефициенти за електронни спортове

Десетични коефициенти

Когато използвате десетични коефициенти за залагане, трябва да умножите сумата, която залагате (залога) по коефициента. Да речем любимия ти отбор A има показани коефициенти като 2.1. Когато заложите на отбор А да спечели със залог от $10, общото ви изплащане ще бъде $21.

Можете да изчислите вероятността си за победа, като изчислите процента на двата отбора. Можете да стигнете до процента, като разделите едно на коефициента на отбор, който те умножат по 100. За отбор А, печелившият процент е (12,1) x 100=47,6%.

Дробни шансове

Ако вашият любим отбор има коефициент 1/2 и направите залог с $10, за да спечели отборът, общото ви изплащане ще бъде (2÷1) x $10= $20. За да намерите процента на победа на любимия си отбор, взимате числителя и разделяте на общата сума на числителя и знаменателя и умножавате резултатите по 100. Например процентът на победата на любимия ви отбор е (1÷3) x 100=33,3%

Американски шансове

Американските коефициенти идват с положителни или отрицателни нечетни числа. Например вашият отбор може да има коефициент от +200. Това означава, че ако заложите със $100, ще получите изплащане от $200, след като отборът спечели. При неблагоприятни коефициенти, показаните числа означават сумата, която бихте заложили, за да спечелите $100. Например, ако вашият отбор е имал коефициент от -200, сумата за залог ще бъде $200, за да спечелите $100.

Как да четете коефициенти за електронни спортове
Как работят различните коефициенти за електронни спортове

Как работят различните коефициенти за електронни спортове

Когато се учите как да залагате на електронни спортове, трябва да разберете как работят коефициентите за електронни спортове. Нека анализираме различните игри, за да разберем как работят техните коефициенти.

MOBA

MOBA (Multiple Online Battle Arena) игрите имат три значителни показвания на коефициенти. Коефициентите могат да се показват в сайтовете за залагания в десетичен, дробен или американски формат. Осигурете ви разбират турнира и участниците, преди да направите своите залози.

Различните формати, използвани за показване на коефициентите, ще повлияят на начина, по който залагате. Ако използвате американската версия, трябва да разберете разликата между двата коефициента, които се появяват с положителен и отрицателен знак. Можете да използвате трите формата, за да определите вероятността вашият отбор да спечели.

Кралска битка

Когато залагате на Battle Royale, трябва да разработите стратегия, която да ви помогне да спечелите. Смятате за отбор или играч, който има опит в спечелването на няколко игри. Наличните коефициенти ще ви насочат да разберете кой отбор или играч има по-висок процент на печалба. Тук ще намерите коефициентите, показани в трите формата – десетичен, дробен и американски формат.

Игрите Battle Royale са CoD: Warzone и PUBG.

Ако сте в Обединеното кралство, залагайки на Battle Royale, вашите коефициенти ще се показват в дробни формати. Например, ако залагате на a Call of Duty: Warzone игра, двата отбора, които играят, ще имат коефициенти, показани в дробни формати. В зависимост от вашия регион, можете също да получите коефициенти, показани в десетичен или американски формат.

FPS

Игрите за стрелба от първо лице (FPS) имат коефициенти, показани в трите формата. Когато залагате на FPS игри, помислете за търсене на игри с най-добри коефициенти и висок процент на печалба. Можете да залагате на FPS игри като Battlefield, Call of Duty: Warzone, Team Fortress 2, Доблест, наред с няколко други.

Спортни игри

Когато залагате на eSports спортни игри, най-популярната игра е играта eSports FIFA. Хубавото е, че ако сте ентусиаст на FIFA, ще ви хареса да залагате на eFIFA, тъй като странният дисплей е подобен на този на истинския футбол. Когато залагате, търсете отбори със състезателни качества.

Ще откриете, че коефициентите ще се показват в трите формата в зависимост от вашия регион. Ако искате да знаете кой отбор има по-голям шанс за победа, нечетният дисплей ще ви насочи добре. Можете също да направите своите изчисления, за да знаете сумата, която ще спечелите след залагане за даден отбор.

RTS

Стратегията в реално време (RTS) включва няколко игри, включително Епохата на империите II или Starcraft II. Показването на коефициентите зависи от игрите и регионите, където залагащите имат достъп до тях.

Залагащите могат да намерят коефициентите, показани в десетичен, дробен или американски формат. Човек трябва да проявява голям интерес към коефициентите, тъй като те могат да познават отборите или играча с голяма вероятност за победа. Коефициентите също ще помогнат на по-добрите да определят изплащанията си, в случай че техният фаворит спечели.

Как работят различните коефициенти за електронни спортове

Последни новини

Ръководство за залагания за електронни спортове на FIFA eWorld Cup 2022
2022-04-28

Ръководство за залагания за електронни спортове на FIFA eWorld Cup 2022

Едно от дългоочакваните събития за електронни спортове тази година е FIFA eWorld Cup 2022, най-престижният турнир на сцената на FIFA eSports. Да, има много други турнири на FIFA, на които да залагате, но те не привличат влиянието, което идва с FIFA eWorld Cup. В тази статия играчите могат да научат всичко, което трябва да знаят за този предстоящ турнир.