Как да залагате

В това ръководство за залагания на електронни спортове разберете всичко за залаганията на електронни спортове. Освен това следете информацията, за да разберете кои са най-добрите жанрове на видеоигри и заглавия на видеоигри, на които да залагате, както и съвети за залагане на електронни спортове. Няма съмнение, че индустрията на електронните спортове е свидетел на експоненциален растеж. С идването на пандемията залаганията на електронни спортове разцъфтят и днес това е най-бързо развиващата се форма на залагане. Според доклад за 2019 г. на базирания в Лас Вегас предприемач от хазартната индустрия Крис Гроув, общите пари на eSports, заложени около големи електронни спортове до 2020 г., възлизат на около 12,9 милиарда долара в световен мащаб, докато броят на залагащите в eSports в световен мащаб е приблизително 6,5 милиона. Идването на пандемията и следователно спирането на мачовете на живо сигурно взривиха цифрите.

Ръководство за залагания на киберспорт

Ръководство за залагания на киберспорт

Преди да споделите списъка с най-добрите Жанрове на електронни спортове видео игри за да залагате, ето ръководство за начинаещи за електронни спортове. Разберете основите на залаганията на електронни спортове, от това как да намерите най-добрия сайт за залагане, до коефициенти за залагане, пазари, стратегии и др.

Как работят залаганията на електронни спортове

Esports залаганията са просто залагане на електронни спортове, които се играят на конкурентни нива. Въпреки че са доста подобни на виртуалните и симулирани игри, eSports имат това човешко докосване, точно като традиционните спортни залагания, където професионалните спортисти се борят, а не AI и компютърни симулатори. Професионалните отбори вече привличат най-добрите таланти от цял свят, така че електронните спортове са също толкова конкурентни, колкото всеки друг спорт.

Как да залагате на електронни спортове

Залагането на електронни спортове е доста лесно. Има обаче няколко неща, които залагащите трябва да знаят.

Първо, играчите трябва да решат коя игра искат да заложат. Тази статия ще споделя някои от най-добрите жанрове за залагане и най-популярните игри на сцената на електронните спортове от всеки жанр.

Ръководство за залагания на киберспорт
Как да намерите най-добрите сайтове за електронни спортове

Как да намерите най-добрите сайтове за електронни спортове

След като комарджия се спре на конкретна игра, той трябва да намери букмейкъри, които предлагат пазари на играта. За протокола, не всички букмейкъри имат залагания за електронни спортове.

Друг важен фактор, който трябва да имате предвид при избора на букмейкър, е лицензирането и регулирането. Играйте само на регистрирани и известни сайтове за електронни спортове за залагания.

След това прочетете отзивите на букмейкърите и направете някои проучвания, за да намерите букмейкъри, които предлагат бързо и сигурно банкиране, и което е важно, изчерпателен списък с опции за депозит и теглене. Играчите определено искат да влязат в залагания с реални пари бързо. Освен това вземете предвид таксите за транзакциите, времето за изпълнение и, което е важно, приетите валути.

Третият аспект, върху който трябва да се съсредоточим, са пазарите и коефициентите на електронни спортове. Някои букмейкъри имат огромни пазари за залагания, докато други предлагат само основните опции. Първото е това, което ентусиастите на електронните спортове трябва да търсят. Когато става въпрос за коефициенти, има две неща. Първо, присъединете се към сайтовете за залагания с най-високи коефициенти. Второ, играчите трябва да се уверят, че форматът на коефициентите, с който са запознати, се поддържа.

Също така е важно да се обмислят промоции. Най-добрите букмейкъри за електронни спортове имат бонуси без депозит и бонуси за депозит, наред с други екстри. Докато търсите бонуси за залагане, не забравяйте да проверите изискванията за залагане. Колкото по-нисък е множителят, толкова по-големи са шансовете да извлечете максимума от бонус за залагане.

Други важни аспекти, които трябва да имате предвид, включват поддръжка на клиенти, езици, поточно предаване на живо, навигация в сайта и мобилни залагания.

Стратегии за залагане на киберспорт

Точно като традиционните спортни залагания, има стратегии за залагания на електронни спортове, които варират в зависимост от жанра на играта. Арбитражните залагания са най-популярната стратегия. Обикновено известна като стратегия за залагания „arb“, тя включва поставяне на залог на всички възможни резултати от отделен eSports мач.

Как да намерите най-добрите сайтове за електронни спортове
MOBA ръководство за залагания

MOBA ръководство за залагания

Multiplayer Online Battle Arena, популярно известен като MOBA, е един от най-добрите жанрове на видеоигри за залагане. Тази стратегическа видео игра включва два отбора, които се бият в предварително определено бойно поле, известно като карта.

MOBA игрите са с най-висок рейтинг, особено в Азия. Популярността може да се дължи на факта, че те са общителни сега, когато играчите трябва да се обединят с приятели, за да постигнат победа. Някои от най-добрите MOBA игри за залагане включват Лигата на легендите, DOTA 2 (Защита на древните 2), Mobile Legends: Bang Bang и Smite.

Как да залагате на MOBA игри

MOBA залаганията стават все по-популярни сега, когато има някои престижни MOBA турнири и състезания като The International и LoL World Championship. Какво още? Има MOBA игри, на които да залагате почти през цялата година. Интересното е, че MOBA игрите привличат най-добрите отбори и таланти, като инжектират конкурентоспособност в стратегическата игра.

Гръбнакът на залаганията на MOBA игри е разбирането на различните пазари на залагания. Залагащите могат да залагат на пазари за единични MOBA мачове, пазари на MOBA турнири/състезания/победители в лигата или пазари на карти. Някои от най-добрите залози за поставяне включват победител в мача, победител в картата, общи резултати на картата, първо убийство, брой рундове, общи убийства/коефициенти или дори хендикап и т.н. Вероятността за всички тези събития е представена в коефициенти.

За да залагате на MOBA игри, първо намерете сайт за залагания с пазарите на MOBA eSports и бъдете в крак с предстоящите MOBA състезания. Залагащите също трябва да са наясно с различните формати, използвани в турнирите по MOBA игри.

И накрая, играчите трябва да направят някои изследвания, за да разберат кои са най-добрите MOBA Екипи за електронни спортове. В момента имената на домакинството са Team Spirit, PSG.LGD, Invictus Gaming и Team Secret, наред с други. Също така ще бъде разумно да проверите скорошната форма на отбора, в която залагащите влагат парите си.

MOBA ръководство за залагания
Ръководство за залагания Battle Royale

Ръководство за залагания Battle Royale

Игрите Battle Royale са фантастични онлайн игри за много играчи, които включват геймплей на последния човек и тактики за оцеляване, проучване и почистване. Те включват десетки до стотици играчи, които се борят за слава в непрекъснато намаляваща карта. В зависимост от формата играчите могат да бъдат сами или в отбори.

Днес Battle Royale игрите доминират на сцената на електронните спортове. Някои от най-големите Battle Royale игри включват Fortnite, Call of Duty: Warzone, Apex Legends, PUBG: Battlegrounds, и Fall Guys Ultimate Knockout само да спомена няколко.

Как да залагате на игри Battle Royale

Залагането на Battle Royale игри е сред най-популярните форми на електронни спортове. Популярността на тези игри може да се дължи на факта, че Battle Royale игрите привличат стотици състезания от най-високо ниво и значителни парични награди. Два от най-значимите турнири Battle Royale са Apex Legends Global Series (Apex Legends) и The Fortnite World Cup (Fortnite). Интересното е, че Световната купа по Fortnite 2019 привлече награден фонд от 30 милиона долара.

Залагането на игри Battle Royale е доста лесно, стига залагащите да намерят най-добрите сайтове за залагания на Battle Royale eSports и да разберат геймплея, пазарите и как работят коефициентите. Има различни пазари, на които да залагате в зависимост от сайта за залагания и, разбира се, конкретната игра Battle Royale.

Някои от общите пазари, с които играчите трябва да бъдат запознати, включват категорични победители в мачове, победители в турнири, специални залози, акумулатори, суми, победители в картата, резултати на картата и дори залози по време на игра, иначе известни като залози на живо.

Освен пазарите на залагания и коефициентите, играчите трябва да са запознати със сцената на електронните спортове на играта Battle Royale, на която искат да залагат. Открийте най-добрите отбори във Fortnite, най-добрите отбори в Apex Legends и т.н. Освен това разгледайте скорошната им форма, за да вземете най-доброто решение за залагане.

Ръководство за залагания Battle Royale
Ръководство за FPS залагания

Ръководство за FPS залагания

Няма съмнение, че FPS (стрелецът от първо лице) е популярен жанр на видеоигри. Той е базиран на оръжия и други оръжейни битки от гледна точка на първо лице. Играчите контролират главния герой в 3D пространство. FPS игрите са популярни, защото въвеждат тази истинска атмосфера на бойното поле благодарение на потапящата графика и звук. Те също така насърчават екипната работа и солидарността.

FPS игрите са популярни по целия свят. Battlefield V и Counter-Strike: Global Offensive са две от най-големите FPS игри днес. Други популярни FPS заглавия в eSports включват Call of Duty, Tom Clancy's Rainbow Six Siege (R6), Valorant и Overwatch.

Как да залагате на FPS игри

FPS игрите не са просто големи в кумулативни наградни фондове; те също доминират в класациите за залагания на електронни спортове. Според последните статистически данни CS: GO е лидер по обем на залаганията сега, когато има такива много турнири през годината. Също така е лесно да залагате на FPS игри и има широка гама от опции за залагане.

Точно както при всички други жанрове на видеоигри, играчите, залагащи на FPS игри, трябва да разбират основния геймплей и правилата, за да вземат информирани решения за залагане. Също така е важно да разберете текущото състояние на сцената на FPS eSports. Намерете време да проучите кои са най-добрите FPS екипи. В момента най-добрите FPS отбори са Astralis, SEN Sentinels и San Francisco Shock. Също така е жизненоважно да прегледате всички предстоящи турнири и състезания.

Друго важно нещо, с което залагащите трябва да са наясно, са наличните пазари за залагания. FPS игрите може да имат различен геймплей и цели, но повечето опции за залагане са подобни на това, което играчите могат да намерят в залаганията на MOBA и Battle Royale eSports. Някои от най-добрите пазари за залагане включват победител в турнира, победител в мача, победител в картата, първа кръв и залагания на живо.

Ръководство за FPS залагания
Ръководство за залагания за спортна симулация

Ръководство за залагания за спортна симулация

За любителите на традиционните спортни залагания, спортните симулационни eSports игри предлагат най-доброто изживяване, тъй като следват традиционните спортни залагания. Както подсказва името, спортните симулационни игри са базирани на истински спортни игри като футбол, хокей, моторни спортове, баскетбол и американски футбол. Спортните симулационни игри не трябва да се бъркат с виртуалните спортове, тъй като истинските хора ги играят.

Спортните симулационни игри са популярни в световен мащаб. Сцената може да се похвали с елитни професионални отбори, като някои са спонсорирани от професионални клубове. Те изобразяват големите лиги и състезания и използват най-съвременни игрови двигатели, за да предложат реалистичен геймплей и спираща дъха графика. Някои от най-добрите спортни симулационни игри, на които да залагате, включват FIFA, NBA2K, PES, Madden и др.

Как да залагате на спортни симулационни игри

Спортните симулационни игри привличат много залагащи, предимно ентусиасти на традиционните спортни залагания. Това е така, защото те са подобни на конвенционалните спортни залагания по отношение на механизмите за залагане. Засега, толкова добре, залаганията FIFA 21 са водещи в жанра на спортните симулации по отношение на обема на залаганията. И така, какво трябва да знаят играчите за залаганията на спортни симулационни видеоигри?

Първото нещо е да намерите надеждни сайтове за залагания с пазари на FIFA, PES и NBA2K. Не забравяйте, че не всички сайтове за залагания ще имат тези пазари. Когато става въпрос за коефициенти и пазари за залагания, коефициентите са представени в един от трите формата за залагане или във всички формати, докато пазарите остават същите като при обикновените спортни залагания.

Разликата обаче идва в отборите, на които да залагате. В традиционните спортни залагания най-добрите отбори за залагане са най-успешните в последно време. Въпреки това, в залаганията на електронни спортове играчите не трябва да гледат най-известните отбори в реалния живот. Вместо това те трябва да погледнат записа на професионалния играч на eSports. Например, професионален играч, със супер отбор като ПСЖ, с всички звезди, може да загуби от по-добър професионален геймър, който играе със среден отбор от по-ниските френски лиги.

Ръководство за залагания за спортна симулация
RTS ръководство за залагания

RTS ръководство за залагания

RTS, известен още като стратегическа игра в реално време, е друг популярен жанр на видеоигри, на който да залагате. Един от аспектите, които правят тези игри популярни, е като цяло по-бързият им характер. Разликата между RTS игри спрямо игрите с походова стратегия (TBS) е, че в RTS игрите играчите могат да участват в действието едновременно.

Има много RTS игри, но само една шепа функция в конкурентния свят на електронните спортове. Стратегическите игри в реално време включват StarCraft II, WarCraft и сериите Age of Empires.

Как да залагате на RTS игри

Въпреки че популярността на жанра RTS видеоигри се забавя, игрите все още са активни на сцената на електронните спортове. И така, какво трябва да знаят играчите за залаганията на RTS игри?

Първото нещо е намирането на сайтове за залагания с пазари за залагания на RTS игри, като напр StarCraft II и пазарите на WarCraft, наред с други. След това се регистрирайте в букмейкъри, които имат много събития и най-високи коефициенти. Играчите също трябва да се стремят да бъдат в крак с всички събития в света на RTS игрите. Първо, разберете геймплея на RTS игрите и основните правила. Важно е да се запознаете с различните използвани формати на турнирите.

И накрая, разгледайте класирането, за да разберете кои са най-добрите отбори и играчи, в които да вложите пари. За протокола, отборите продължават да сменят списъците, така че не забравяйте да проверите скорошната форма на отбора, за да вземете правилното решение за залагане.

RTS ръководство за залагания
Обобщавайки

Обобщавайки

Това е; ръководство за това как да залагате на електронни спортове. Не забравяйте, че има съвети и стратегии за залагане на електронни спортове, които увеличават шансовете за печалба. Също така, не забравяйте да проверите какво казват експертите в своите прогнози, преди да направите този залог!

Обобщавайки

Последни новини

Как да залагате на Apex Legends през 2022 г
2022-03-31

Как да залагате на Apex Legends през 2022 г

Залаганията на Apex Legends бавно набират популярност, тъй като все повече и повече фенове на играта Battle Royale Hero стрелецът залагат на стотици турнири и състезания по целия свят. Ако залагането звучи като идея, това е мястото, където трябва да бъдете. Научете всичко за залаганията на Apex Legends 2022, от основите на Apex Legends онлайн залагания на най-големите състезания и отбори.