Нови сайтове за залагане

С глобалния възход на електронните спортове състезания, букмейкърите привличат клиенти, които искат да залагат на отбори и индивидуални участници в турнири. По-специално, очаква се залагането на видеоигри да достигне пазарна стойност от 13 милиарда долара до 2025 г. Популярността на Esports предизвиква ново поколение места за хазарт.

Компаниите използват технологии и иновации, за да създадат икономически възможности от бума на електронните спортове. От мобилни залагания до спортни клубове, сайтовете за електронни спортове създават нова рамка за подкрепа на международния растеж за ентусиастите на залаганията. Ето няколко опитни марки, които пускат нови сайтове за залагания на игри.

Еспорт платформи

Еспорт платформи

Главният изпълнителен директор на FansUnite Скот Бъртън наскоро се присъедини на Канада Бордът на Асоциацията на хазарта. Като главен изпълнителен директор, той наблюдава бизнес операциите и развитието за лицензиране на игри и залагания на електронни спортове. От стартирането на турнири до изследването на блокчейн технологията за залагания на електронни спортове, FansUnite е на върха. Онлайн казино оператор за първокласно съдържание за електронни спортове, технологии и игри, FansUnite осигурява важни партньорства и се фокусира върху технологично задвижвани спортове и забавления.

Предоставяйки законни възможности за онлайн игри в спорта, казината и електронните спортове, марката оставя своя отпечатък в индустрията. Компанията използва силата на интернет, за да подобри залаганията само за електронни спортове, от социални залагания до спортни залагания.

Въпреки че FansUnite е опитна марка, неотдавнашното й сливане през 2020 г. с Askott Entertainment предизвиква нови области на развитие за ентусиастите на електронните спортове, включително нови уебсайтове. Организацията е лицензирана на множество места, включително Малта, остров Ман и Обединеното кралство.

От 2018 г. FanDuel е признат доставчик на залагания на електронни спортове. Добре известна със споразумението си за залагания с големи спортни организации, като НБА, компанията разшири залаганията на спорт и електронни спортове. Само в Ню Йорк данъчните приходи от онлайн спортни залагания може да нараснат до 500 милиона долара до 2025 г., подхранвани от обширната клиентска база на FanDuel.

Всяка нова компания за мобилни спортни залагания, която е сключила договор с щата Ню Йорк, плаща 51 процента данък върху брутния приход. През 2019 г. FanDuel беше първият оператор, който предложи залагания на състезания по електронни спортове в САЩ С разрастването на бизнеса той стартира нови уебсайтове за електронни спортове.

Еспорт платформи
Предимства на новите сайтове за залагания

Предимства на новите сайтове за залагания

По-големи бонуси и промоции

Новите сайтове за електронни спортове за залагания предлагат редица бонуси и промоции за привличане на нови клиенти. Подобно на казината, уебсайтовете за електронни спортове привличат залагащи със солидни бонуси за добре дошли. Той е популярен и стандартен за повечето онлайн сайтове за електронни спортове за залагания. След като направи депозит, новият титуляр на сметката получава пари за залагане от къщата. Обикновено стимулът позволява на играчите да се научат как да залагат, преди да харчат лични средства.

В бонус за добре дошли примамва залагащия да продължи да залага на платформи за залагания на електронни спортове, превръщайки ги в дългосрочни клиенти. Бонусите обикновено идват с уговорки. Залагащите трябва да прочетат дребния шрифт, преди да депозират цяла лодка с пари, надявайки се на съвпадащ бонус. Бонусите обикновено са ограничени за защита на къщата. Може да се прилагат и други ограничения, като например изискване за минимално залагане преди теглене на печалби.

Безрискови залози

Залагането без риск изглежда почти твърде хубаво, за да се вярва. Въпреки това, за да привлекат нови клиенти, някои заведения за електронни спортове предлагат безплатно залагане. Например, ако играч заложи $10, той може да получи допълнителен залог от $5. Една платформа може да настрои съвпадащ залог с друга игра.

Например, ако залагащ направи залог от $40 в League of Legends, той може да получи безплатен залог на същата сума в друг популярен турнир по видеоигри за електронни спортове. Тези безплатни и безрискови залози позволяват на новите потребители да се насладят на залаганията и да научат правилата на играта.

Акумулаторни бонуси

Залагащите могат да получават бонуси въз основа на броя на залозите. Като дава на комарджиите стимул за всеки нов залог, къщата примамва залагащия да участва в акумулатори. Процентите на бонусите могат да варират в зависимост от платформата за залагания на електронни спортове.

Начини за плащане

От PayPal до Bitcoin, редица начините на плащане са налични за залагащите на електронни спортове. Когато комарджия планира да заложи голяма сума пари, той избира сигурна финансова платформа. Заведенията за залагания на ESports сключват договори с уважавани доставчици на плащания. Някои популярни методи за плащане включват кредитни карти MasterCard или Visa и PayPal.

Тъй като хазартът на електронни спортове се разширява по целия свят, броят на методите за онлайн плащане за електронни спортове залагания нараства. Банковите преводи и дигиталните портфейли се конкурират с традиционните методи на плащане, като банкови преводи, за предоставяне на услуги за превод на плащания за депозити и тегления на електронни спортове.

Атрактивни коефициенти

Залагащите винаги предпочитат изгодните коефициенти. Залаганията на ESports предоставят три вида коефициенти, включително дробни, десетични и американски. За букмейкъри, които записват десетични коефициенти с помощта на десетични знаци, като 1,50, печалбите се получават от умножаването на залога по десетичното число. Например, залагащ, който залага $10, ще спечели $15 на залог с коефициент 1,50. Залагащият получава печалба от $5 от $15 печалби.

Коефициентите в дробни форми, като 3/1, дават на залагащия печалба въз основа на 1-во число. Например, за всеки залог от $10 на коефициент 3/1, залагащият прави $30, плюс $10 залога за обща възвръщаемост от $40. Американските коефициенти включват знак минус за предпочитания отбор и знак плюс за отбора с по-малка вероятност да спечели. Числото, което следва символа, е индикация за възможната печалба при залог от $100. Залагащите на киберспорт по целия свят търсят най-благоприятните коефициенти, за да спечелят възможно най-много пари.

Колекция от игри

Състезание между Уебсайтове за залагания на електронни спортове е свиреп. Следователно, стабилната колекция от игри може да помогне за привличането на комарджии. Някои популярни сайтове се фокусират само върху една конкретна игра, напр Лигата на легендите. Някои уебсайтове за залагания създават ексклузивни партньорства с определени марки за игри.

Други предлагат разнообразни възможности за избор на мачове и турнири, за да могат комарджиите да направят залог. Колекцията от игри е един от най-важните аспекти за привличане на нови и опитни залагащи в заведение за електронни спортове.

Иновативни технологии

Новите технологии за залагания на електронни спортове осигуряват на всеки залагащ безпроблемно изживяване. От блокчейн технология до мигновени генератори на коефициенти, компаниите проучват нови и иновативни начини за проследяване на мачове, турнири и залози.

Залагането на конкретни резултати, като например кои участници в играта завършват на първите места, се подхранва от нови постижения. От залагания до плащания, онлайн технологичните иновации улесняват ефективната работа на платформите за електронни спортове.

Силно отзивчива поддръжка

С милиони играчи онлайн поддръжката е от съществено значение, за да се гарантират доволни клиенти. Платформите използват различни методи, за да позволят на клиентите да взаимодействат с онлайн поддръжка. С поддръжката на чат залагащият може да изпрати въпрос чрез чат кутия и да говори с представител за обслужване на клиенти в реално време.

Някои платформи предлагат денонощно обслужване на клиенти чрез телефонен номер 800. Поддръжката по имейл позволява на комарджиите да подадат запитване и да получат отговор в рамките на 24 часа. Платформите за залагания на електронни спортове от най-високо ниво предлагат всички тези опции за посетителите на уебсайта, които имат въпроси.

Мобилни приложения

Потребителите на мобилни телефони предизвикват ръст в хазарта в електронните спортове. Милиони играчи залагат с помощта на смартфони. За компаниите е от съществено значение да се предлага на пазара в този важен пазарен сегмент и осигурява стабилни мобилни решения. Платформите за залагания, използващи авангардни технологии, предлагат същото изживяване при залагане на мобилни устройства, което комарджиите изпитват на уебсайта на марката.

Предимства на новите сайтове за залагания
Как оценяваме и преглеждаме новите сайтове за залагания

Как оценяваме и преглеждаме новите сайтове за залагания

Проследяването на развитието в индустрията на електронните спортове е от решаващо значение за прегледа на новите уебсайтове за залагания, за да предостави на читателите информация за това как тези платформи са в съответствие с тенденциите и развитието на пазара.

От извънредни новини до данни, предоставянето на достъп до информация за нововъзникващите платформи помага на читателите да вземат информирани решения за това кои заведения предлагат най-добрите услуги за залагания. Ето някои от критериите, които използваме за оценка на платформите за залагания на електронни спортове.

Безопасност и сигурност

Уебсайтовете изискват силни протоколи за сигурност, за да гарантират, че данните за притежателя на акаунта са безопасни. Експертите в бранша използват криптиране, 2-факторна авторизация, изисквания за парола и други мерки за безопасност, за да защитят потребителската информация. Вътрешните технологични отдели често извършват проверки, за да прегледат транзакциите и да гарантират, че платформата работи на най-високо ниво на сигурност.

Разнообразие на пазара за залагания

Залагащите търсят различни начини за залагане. От залагане на мач до залагане кой отбор ще завърши в първата петица, залагането на електронни спортове става все по-сложно всяка година. Използвайки иновативна технология, платформите могат ефективно да проследяват различни видове залози.

Коефициенти за залагане

Залагащите сравняват платформите за залагания на електронни спортове, за да намерят най-добрите коефициенти. Читателите могат да решат за заведенията за залагания, които постоянно предлагат благоприятни коефициенти на притежателите на акаунти, като преглеждат данните. Разчитайки на експертни исторически данни, професионалните залагащи разработват стратегия за печалба. Коефициентите играят жизненоважна роля в подпомагането на залагащите да залагат и ефективно изберете предпочитани отбори и отделни играчи.

Пряко предаване онлайн

За да залагайте на турнири, за залагащите е изключително важно да гледат мачовете на живо. Поточно предаване на живо позволява на залагащите да следят действието в реално време, преди да направят залог. Четейки за възможностите за поточно предаване на живо, нашите читатели остават конкурентоспособни.

Тъй като пазарът на електронни спортове продължава да се развива с бързо развитие и иновации, жизненоважно е да сте в течение на промените в индустрията и платформите, предлагащи най-добрите цялостни услуги на ентусиастите на електронните спортове. Нашият уебсайт предоставя ценна услуга, като проследява и отчита развитието на пазара.

Как оценяваме и преглеждаме новите сайтове за залагания
Отговорна игра

Отговорна игра

Жизненоважно е залагащите да се самонаблюдават, за да избегнат рисково поведение. За тийнейджърите родителският мониторинг е жизненоважен, за да се гарантира безопасността на младите хора. Пристрастяването към хазарта отдавна се разглежда като проблем за възрастни. Въпреки това, последните проучвания показват, че милиони младежи на възраст от 14 до 21 години са пристрастени към онлайн хазарта. Това са тревожни статистически данни за пазара на електронни спортове, който често се грижи за тийнейджъри, които играят видео игри.

Родителите и настойниците трябва да вземат допълнителни предпазни мерки, като онлайн родителски контрол, за да гарантират, че тийнейджърите играят безопасно. За възрастни платформите за залагания на електронни спортове могат да предоставят опции за отказване от игра, след като изразходват определена сума пари. На лицензирани уебсайтове за електронни спортове за залагания се предлагат и препоръки към организации, които предоставят помощ за пристрастяване към хазарт.

Отговорна игра