Valorant разтърсва пазара с нови издания

Новини

2022-07-14

Valorant е водещият шутър от първо лице, създаден от Riot Games. Необичайният маркетингов план на Riot, използващ стриймъри, вече постави множество рекорди на Twitch. Популярността се дължи както на оригиналността на играта, така и на уникалната маркетингова техника на Riot, която направи Valorant избор за онлайн залагания на електронни спортове.

Valorant разтърсва пазара с нови издания

Riot Games цели да направи стратегическите стрелци и електронните спортове лесно достъпни за начинаещите геймъри. Освен това доставчикът разработва игри, за да привлече значителна конкурентна сцена. Доставчикът също така се стреми да отговори на някои от критиките, отправени към жанра от професионални играчи.

Нов агент на играта

Последният доблестен агент, Neon, беше пуснат през 2012 г. Измина много време, откакто Riot донесе още един в играта. Феновете настояват за следващия герой повече от два месеца. Riot Games избраха да отделят известно време за подобряване на текущото съдържание в играта, включително балансиране на оръжия и агенти и актуализации на картата.

Източниците казват това Доблест играчите няма да трябва да чакат много повече, за да видят следващия героичен агент в действие. Новият агент носи със себе си някои увредени таланти. Досега това е цялата налична информация за предстоящия агент на Valorant, Bounty Hunter, според уважавани изтичащи на игри като ValorLeaks.

Този турски ловец на глави ще има готически и завладяващ тон. Агентът ще преследва страховете на геймърите, ако те не ги погребат. Визията на Riot да има герой на Bounty Hunter, който да направи преследването на враговете на карти по-„интимни“ се осъществи.

Възможностите на новия агент

Нарастващата база от фенове на агента също посочиха способностите. Способността Prowler призовава създание за разузнаване, за да открие близък противник. Когато противникът бъде открит, той ще стане късоглед. Тези допълнения добавят пазари за залагания Valorant, които могат да бъдат включени в сайтовете за онлайн залагания на esport.

  • изземете: Тази способност изстрелва кълбо в небето, което каца върху съседни агенти, връзва ги и ги заглушава и причинява щети в кратък радиус на AoE.
  • преследване: Тази способност е идентична на завземане. Само кълбото се връща в небето и се превръща в страж, който отблъсква следите на наблюдаваните противници.
  • падане на нощта: Тази способност създава вълна от мъгла, която заглушава, проследява и разлага всички врагове, с които влезе в контакт.

Основното събитие на Verizon VCT Game Changers Series

В първенството участват ентусиасти на киберспорт залагания. След един уикенд на открити квалификации, първите осем отбора се състезаваха в първата голяма серия Verizon VCT Game Changers за 2022 г. Топ 8 отбора от отворените квалификации продължиха към основния турнир, група за двойна елиминация, която започна на 6 април. възможността да залагате и да следите събитието в популярни сайтове за esport залагания.

Големият финал на 9 април беше най-добрият от пет, като всички мачове бяха най-добрите от три. Отборите се състезаваха за част от наградния фонд и точки към квалификацията за Световното първенство на Game Changers. Общо 410 точки ще бъдат присъдени на най-добрите 16 отбора във всяка серия Verizon VCT Game Changer.

награди

Cloud9 White и 80 точки бяха победителите в изданието, като взеха $20,000 и 80 точки. Shopify Rebellion дойде втори и получи $10 000 и 60 точки. На трето и четвърто място, съответно, бяха Dignitas Female и Counter Logic Gaming Red. Отборите получиха $7,000 и $5,000 и 50 и 40 точки.

Gen.G Black и TSM X дойдоха на пето и шесто място, като спечелиха $3,000 и 30 точки. Последните двама бяха класирани съответно на 7 и 8. VersionX и Dart Monkeys получиха $1000 и 20 точки за съответните си резултати.

Майстори на доблестта

2022 г Шампионска обиколка на VALORANT е събитието за откриване на текущия сезон. За шанс да се класират за Masters в Рейкявик, хиляди отбори се състезават в седем регионални DCT състезания. Лицата, които се интересуват от залагане на това събитие, могат да потърсят съвети за залагания на електронни спортове в реномирани онлайн източници. Събитието предоставя широка гама от пазари на продавачите.

Събитието започна с групова игра с двойна елиминация в стил GSL, преди да се премине към група с двойни елиминации с осем отбора. Четирите най-добри отбора в скобата бяха поставени под номер. останалите бяха разделени на две групи въз основа на представянето им на Challenger събития и силата на техния регион.
Първите два отбора ще преминат към фазата на двойни елиминации, като се изправят срещу четирите най-добре поставени отбора. Онлайн залаганията имат тенденция да достигат пик, когато игрите достигнат това ниво.

награда

Победителят ще получи парична награда от $200 000 и 750 точки. Завършилият на второ място ще получи $120 000 и 500 точки. Третият и четвъртият отбор ще получат съответно $85,000 и $65,000 и 400 и 300 точки. Петият и шестият отбор ще получат $40 000 и 250 точки.

Все още има шанс за онлайн залагания за електронни спортове, тъй като нито едно от тях не е потвърдено, тъй като състезанието все още продължава. По-специално екипът на FunPlus Phoenix получи 200 точки от кръга. Поради ограниченията за пътуване, причинени от войната Русия-Украйна, тя не успя да се състезава в Masters.

YouTube Streamer е забранен

След като смел клип на Tirade стана публичен, Valorant YouTube Streamer с 6,9 милиона последователи беше забранен. IShowSpeed, игрален YouTuber и експериментален рапър, беше забранен за Valorant и други заглавия на Riot Games. Освен това може да бъде забранен от YouTube за унижаване на жена играч в тактическия герой на Riot.

Впоследствие IShowSpeed се извини за действията си. Той твърди, че е имал лош ден във вирусното видео, което изглежда е предизвикало забраната. Въпреки че ситуацията беше бързо разрешена, тя предизвика дебат относно приказките за боклук в играта.

Последни новини

Злите гении, които дават почти сигурни залози
2022-07-28

Злите гении, които дават почти сигурни залози

Новини