Team Liquid – отборът за победа в Esports

Новини

2022-05-05

Team Liquid определено ще нагъне още повече мускули в опит да утвърди позицията си на най-успешния отбор по електронни спортове. От началото на онлайн залаганията за електронни спортове, това е един от най-добрите отбори за електронни спортове, на които можете да залагате. С най-добрите съоръжения в класа и богат набор от таланти, без съмнение доминацията на Team Liquid esport ще остане тук.

Team Liquid – отборът за победа в Esports

Ако това звучи като идея като залагащ на електронни спортове, ето всичко, което трябва да знаете за Team Liquid и какво да очаквате от шампионите през 2022 г. Но първо, малко история за Team Liquid.

От скромно начало до слава

Team Liquid е основана през 2000 г. от пенсионирания професионалист на StarCraft: Brood War Виктор "Nazgul" Goossens, който е настоящият главен изпълнителен директор и съсобственик, заедно със Стивън "LiQuiD112" Arhancet и aXiomatic. Започна като екип на StarCraft II: Wings of Liberty eSports, но бързо разпространи крилата си и в други дивизии.

От 2020 г. Forbes посочи Team Liquid като третия най-богат екип за електронни спортове с оценка от 310 милиона долара и приблизителни приходи от 28 милиона долара. Въпреки че е трети в списъка на най-ценните екипи, Team Liquid държи рекорда за най-високи общи печалби на отбора, след като доминира в състезанията от най-високо ниво в няколко дивизии.

Игри и Турнири

Едно от предимствата на залагащите на електронни спортове, които имат Team Liquid в техния бял списък, е фактът, че той има печени в няколко дивизии и участва в множество събития. Към момента на писане, екипът може да се похвали с 60 шампионски професионални спортисти в 14 от най-големите видеоигри в света.

В кои игри е Team Liquid Favorites?

Но както всеки друг отбор, Team Liquid не доминира във всички игри. Въпреки това, играчите, които ще го добавят към списъка си с любими, трябва да знаят в кои заглавия е най-добре облеклото.

Залагащите никога не могат да сбъркат с екипа по Dota 2 на Team Liquid. Настоящият списък обединява петима от най-добрите играчи на Dota 2 от цял свят, като ги синхронизира в тази перфектна машина. За тези, които обичат Dota 2 онлайн залаганията, това са момчетата, които трябва да вложат пари, като се има предвид доминацията на Team Liquid, откакто спечели The International 2017. Що се отнася до Dota 2, Team Liquid очаква главната награда, The International XI, но разбира се , има много други събития, в които екипът участва в момента.

Друга арена, където Team Liquid е доминиращ, е League of Legends. Екипът може да се похвали с четири LCS заглавия и въпреки че наскоро формата му се понижи, Team Liquid е стъпка напред по отношение на придобиването на таланти. Съвсем наскоро беше включен тежката категория на LoL Gabriël "Bwipo" Rau. Белгиецът носи богато изживяване на онлайн бойната арена. Вече има няколко LoL турнира, в които Team Liquid участва, но акцентите ще бъдат по време на LCS Championship и в крайна сметка на Световното първенство LoL през 2022 г.

Няма съмнение, че Valorant има обещаваща функция, тъй като FPS видеоиграта продължава да се изкачва в редиците. Team Liquid бързо събра списък, когато Valorant се появи на сцената на електронните спортове. Днес той е сред най-добрите отбори, на които да залагате, когато става въпрос за Valorant на сцената на електронните спортове. Очаквайте Team Liquid да се изправи срещу тежката категория в киберспортните турнири на Valorant, включително дългоочакваните Valorant Champions 2022.

Други игри, в които Team Liquid има страхотни списъци, включват Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft, Apex legends и Fortnite.

Залагания на Team Liquid? Ето съветите

Точно като традиционните спортни залагания, има няколко стратегии за увеличаване на шансовете за печалба сайтове за esport залагания и магазини за залагания.

Най-важната стратегия е да следите отборите и текущите и предстоящите турнири. В този случай е изключително важно да сте в крак с всичко, което се случва в лагера на Team Liquid. Може да са най-новите попълнения в списъците, текущата форма на играчи, един срещу друг и т.н. Винаги обръщайте внимание на текущата форма на отбора, а не на минали подвизи. За щастие Team Liquid има активна общност, така че залагащите винаги могат да бъдат в кръга на последните събития, от резултатите до трансферите.

Също така е важно да изберете играта, на която да залагате разумно. Много комарджии са склонни да се впускат във всяка игра. Експертите съветват залагащите да залагат на електронни спортове, с които са запознати. Те трябва да разбират всичко за тази игра, от нейния геймплей и правила до пазарите на залагания и коефициентите.

Това е всичко, хора, обобщение на това какво да очаквате от Team Liquid като залагащ. Е, по всички признаци Team Liquid е един от отборите, които трябва да гледате, макар и не във всички дивизии. Той е сред най-добрите отбори за електронни спортове в Dota 2, CS: GO, Valorant, League of Legends и Rainbow Six Siege. Но докато Team Liquid е топ куче, важно е да проверите какво казват съветите за залагане на eSport за него.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини