Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини

2022-05-12

Rainbow Six (R6) Обсада Година 7 Сезони 1 току-що приветстваха Демонския воал. Преди официалното пускане на 15 март 2022 г. имаше много доклади на пазара. Въпреки че някои течове са се реализирали, много не са. Всичко това обаче послужи само за рисуване на картината на това, което предстои.

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Демонският воал, който отбеляза първия сезон на 7-ма година, беше пуснат наскоро. Това видя, че феновете на Rainbow Six Siege приветстват нов режим – Team Deathmatch, нов воал оператор Azami и множество нови актуализации. След излизането му на играчите беше даден шанс да изпробват последните актуализации безплатно, като седмицата за безплатна игра е от 17 март до 24 март 2022 г.

Азами, новият оператор на Rainbow Six Siege

Най-новата актуализация на R6 Siege „Demon Veil“ дойде с няколко нови допълнения. Играчи и Залагания на електронни спортове ентусиастите горещо приветстваха тези промени, тъй като те помагат за подобряване на цялостното изживяване от игрите. Една от основните промени беше въвеждането на нов оператор, наречен Kana 'Azami' Fujiwara, вторият японски герой, който е класиран като Оператор в играта.

Задната история на Азами

Историята на героя я представя като полицай на мотоциклети, чиито възможности за себеизразяване бяха физическата битка и модата. Според предисторията страстите й идват от детството, когато ги използва, за да избяга от строгите правила в домакинството си. Тя работи усилено и се издига до редиците на Полицията за сигурност, отдел от експерти, които защитават ВИП лицата в Япония. Тя обаче имаше буен характер и доста често се нахвърляше, че трябва да напусне отдела. Тя се озовава като личен бодигард в частния сектор. Фирменият вид на Азами е базиран на японската полиция за сигурност.

Джаджи и оръжия на Азами

Зареждането на Azami не включва определена пушка за стрелец или щурмова пушка, за разлика от няколко предишни оператори. Вместо това тя е въоръжена с картечен пистолет 9x19VSN и пушка ACS12 като основни оръжия. Пистолетът-картечник има рейтинг от 750 оборота в минута и 34 щети от куршума. Пушката съдържа пълнители с 31 патрона, което помага да се гарантира, че тя няма да свърши бързо куршумите. Вторичното й оръжие по подразбиране е пистолет D50. Тя също има бодлива тел и ударна граната като единствените й две джаджи.

Бариерите Киба

Цялостното натоварване на Азами по-скоро не е впечатляващо за един оператор. Въпреки това, нейните уникални джаджи правят доста огромна разлика в играта. Нейните уникални атрибути, Kiba Barriers, са първите по рода си в играта. За разлика от други щитове, които обикновено блокират атаките отпред, бариерите Kiba могат да се използват за разгръщане на материал, който се разширява и се превръща в бетоноподобна бронеустойчива субстанция. Разгръщаният материал е смес от разтвор К-13 и съединение L-7. Химикалите се съхраняват в кунай, скрит в калъфа на китката й.

Бариерите Kiba могат да покриват дупки в стени, тавани, подове и навсякъде по картата. Има материал за задържане на кръглия щит, предпазващ играча от всякакъв ъгъл. Според дизайнера на игри Клемент Доминик, Kiba Barriers може да бъде сред най-важните и променящи играта джаджи за защитниците, когато се използват майсторски.

Главната роля на Азами

Азами може да поеме всяка защитна роля. Въпреки това, според Клемент, Азами трябва да стои близо до котвени играчи, за да може да ги защити. Тя също трябва да бъде близо до целта да използва своите архитектурни умения, за да спре всякакви пробиви, които нападателите могат да опитат. Като цяло стратегиите за игра на всеки играч ще определят как най-добре да използвате героя. Любителите на онлайн залаганията на електронни спортове ще се възползват от нейните допълнителни защитни способности, когато залагат от защитна страна.

Обикновената карта на новия изумруд

След като го чакаха повече от три години, играчите на R6 Siege бяха възнаградени с нова и интересна карта. Имаше много преработки на картата от излизането на Fortress през декември 2018 г., но нищо особено ново. Demon Veil отвежда играчите на напълно ново място, Emerald Plains of Ireland.

Картата включва елегантни гарнитури и пищни високи тавани, вдъхновени от луксозни кънтри клубове. Въпреки целия ентусиазъм и безпокойство на играчите да се насладят на новата карта, те ще трябва да изчакат до средата на сезона, както обявиха разработчиците. Разработчиците също така твърдят, че няма да правят преработка на картата в Operation Demon Veil поради късното издание.

Режими на игра и промени в играта

Според разработчиците, R6 Siege се стреми да разшири своя плейлист. Това ще доведе до въвеждането на няколко нови режима на игра с напредването на сезона. Team Deathmatch вече е стартиран и включен в постоянния плейлист. В него участват два отбора, всеки от петима играчи, които се състезават в надпревара за 75 убийства.

Режимът на игра не включва джаджи, което означава, че Kiba Barriers на Azami не могат да бъдат от полза там. Играчите могат да използват само основни оръжия и не са изправени пред наказания за изоставяне. Разработчиците го смятат за страхотно загряване за новата карта. Това също така увеличава броя на пазарите за онлайн залагания, предлагани от сайтовете за залагания на eSport. Залагащите вече търсят съвети за залагания в еспорт, за да се възползват от тази нова версия.

Многобройните леки промени несъмнено ще обогатят цялостното игрово изживяване. Ще има и няколко подобрения в технологията за лице, които ще бъдат приложени в бъдещите герои. Въпреки това, играчите вече могат да изпитат няколко подобрения в действието с Azami.

Последни новини

Pixel.bet Пътуване към известността на електронните спортове
2022-06-16

Pixel.bet Пътуване към известността на електронните спортове

Новини