PSG.LGD за гледане в Dota 2 залагания

Новини

2022-01-13

PSG.LGD е готов да бъде следващият най-добър отбор по Dota 2 в онлайн залаганията за електронни спортове след техните подвизи в The International. Въпреки че преди това сцената е била доминирана от хора като Team Spirit, Team Secret и OG, базираното в Китай облекло наистина ще разтърси нещата малко. В резултат на това той също ще оглави списъка с най-добрите отбори по Dota 2, на които да залагате.

PSG.LGD за гледане в Dota 2 залагания

Като за начало, The International е водещото световно първенство по електронни спортове за мултиплейър видеоиграта на Valve за онлайн битка, Dota 2. Въпреки че има няколко други турнира и състезания, The International е най-престижният турнир и привлича най-добрите отбори по електронни спортове по Dota 2 от цял свят. 

Когато решавате кой е най-добрият отбор за електронни спортове в Dota 2, The International играе решаваща роля. Като най-конкурентният турнир в световен мащаб, той обикновено е фокусна точка Залагания на електронни спортове сайтове.

PSG.LGD е професионален екип за електронни спортове, който е специализиран в Dota 2. Екипът е сформиран след сливане между оригиналното облекло, LGD Gaming и Paris Saint-Germain FC (PSG). Официално създаден през 2018 г., отборът бързо се издигна до славата, като спечели Dota Pro Circuit през сезон 2017/18, спечелвайки участие в The International 2018. По това време PSG.LGD беше ново в Dota2 залаганията онлайн, така че много играчи го направиха не се фокусирайте много върху това.

Доминиране на PSG.LGD в The International

Известен също като TI8, The International 2018 беше първото голямо събитие, в което участва PSG.LGD. Въпреки че е нов участник, PSG. Представянето на LGD беше изключително. Отборът изпревари мощната Dota 2 Virtus.pro на четвъртфиналите, побеждавайки с 2:0, преди да продължи към полуфиналите, където срещнаха Team Liquid. 

Докато много залагащи влагат парите си в Team Liquid, PSG.LGD изненада мнозина, като победи ветераните с 2:0. На финала обаче PSG.LGD падна от OG във фантастичен bo5 дуел, завършил 3:2 в полза на OG.

На The International 2019 (TI9), PSG.LGD също разтърси сцената на Dota 2 eSports с доста представяне. Отборът победи Virtus.pro с 2:0 в четвъртините, а Vici Gaming също с 2:0 в полуфиналите. Но докато много играчи заложиха на PSG.LGD на финалите, китайският отбор по електронни спортове отново загуби от OG с 1:2.

През 2020 г. The International беше отменен, но съдейки по тогавашната форма на PSG.LGD, вероятно те все още бяха сред най-добрите претенденти за титлата. 

През 2021 г. The International, PSG.LGD загуби от Team Spirit в един от най-добрите финали на Dota 2 bo5, където PSG.LGD загуби за трети път в турнира. В трилъра 3:2 обаче PSG.LGD почти завърши завръщането си. Това беше забележително събитие в сцената на онлайн залаганията на живо в Dota 2, където масите продължаваха да се обръщат. Дори съветите за eSport залагания по това време бяха много неточни.

От всички настоящи индикации, PSG.LGD ще остане сила, с която трябва да се съобразявате в Dota 2 eSports и следователно в Dota 2 залаганията. Въпреки че не спечели най-престижната титла в Dota 2, тя е на прав път. Настоящият списък изглежда обещаващ, така че любителите на залаганията на Dota 2 трябва да имат PSG.LGD в списъка си с най-добрите отбори, на които да залагат, не само в The International, но и на всички други събития, в които отборът участва.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини