Parimatch напуска Русия, разширява се в Индия

Новини

2022-06-09

Parimatch е сред най-добрите сайтове за електронни залагания, които заслужават доверие, където играчите винаги могат да залагат на любимите си електронни спортове, турнири или футболни клубове. Париматч предлага залагания на живо, текущи спортни новини и класиране от шампионати. Доставчикът на залагания също предоставя подробни статистически данни и ежедневни анализи. Играчите могат да залагат на над двадесет спорта от повече от петдесет страни. Тези събития обхващат над двеста лиги с повече от 500 ежедневни спортни събития.

Parimatch напуска Русия, разширява се в Индия

Прекратяване на операциите в Русия

След завършване на всички правни и технически стъпки, Parimatch Tech извади марката си от пазара в Русия. Parimatch Tech обяви през март 2022 г., че напуска руския пазар поради нахлуването си в Украйна.

През 2016 г. Betring LLC подписа партньорство с Parimatch Tech за управление на марката Parimatch в Русия. Betring получи всички права да използва търговската марка Parimatch в Русия като част от това споразумение. Въпреки това, Parimatch Tech, украинска компания, изпрати документи за прекратяване на Betring, за да спре да управлява марката Parimatch в Русия. Освен това от Betring се изискваше да ограничи използването на търговската марка Parimatch в местни спонсорски договори.

Това анулиране означава, че всички рекламни материали, емблеми, цветове, глобални посланици и лозунги на Parimatch са забранени в Русия. Също така на всички местни посланици е забранено да използват каквато и да е марка Parimatch.

Няма дата на връщане в текущия план

Според Роман Сиротян, съизпълнителен директор на Parimatch, войната на Русия срещу украинския народ и държава е направила невъзможно за тях да използват марката и цифровите решения на Русия. Така Parimatch престана да подпомага всички оперативни и технически дейности и оттегли търговската си марка.

Максим Ляшко, съизпълнителен директор на Parimatch Tech, смята, че решението на борда да напусне руския пазар е изпълнено правилно. Всяко използване на марката Parimatch в Русия ще се счита за нарушение на интелектуалната собственост. Те повториха, че решението не е рестайлинг или ребрандиране. Франчайзът е спрян напълно.

Прекратяване на партньорството в духа на екипа

Много организации за електронни спортове прекратиха или намалиха дейността си в Русия или с руски организации поради нахлуването на Русия в Украйна. След излизането на Parimatch от руските пазари, бизнеса за залагания и руската организация за електронни спортове Дух на колективност са прекратили сътрудничеството си по-рано.

През януари компаниите обявиха, че ще удължат сътрудничеството си. Ръководителят на Esports на Parimatch Tech, Степан Шулга, реагира на решението, заявявайки, че нямат взаимни претенции, тъй като всички задължения на партньорството са изпълнени. Те обаче смятат, че това е единственият начин да ги преодолеят поради предизвикателствата на работата по време на конфликта.

Оттогава Parimatch отложи целите си за развитие на електронни спортове, за да посвети ресурсите си за подпомагане на Украйна в битката. След нахлуването на Русия, бизнесът реши да прекрати руските си дейности през февруари. Включена е и неговата платформа Parimatch Tech, която предоставя технологични решения на операторите в страната.

По подобен начин Team Spirit премести централата си от Русия в Белград, Сърбия. Освен това групата заяви, че за момента ще отложи плановете си за разширяване на инфраструктурата си в Москва.

Parimatch беше честен и надежден партньор, с когото Team Spirit установи взаимно разбирателство във всички ситуации, според Никита Чукалин, главен изпълнителен директор на Team Spirit. Той изрази благодарност за три години продуктивна работа от името на екипа и тази принудителна раздяла не им донесе никаква радост. Екипът има ясно разбиране за текущата ситуация и работи заедно с Parimatch, без да отправя обвинения един към друг.

По-атрактивни възможности за залагане в Индия

Новата инициатива е стартирана от PMI, обслужваща фирма, която подпомага Parimatch при планирането и прилагането на стратегията си за разширяване. Компанията е развълнувана да види разрастването на игралната индустрия в страната.

Parimatch Exchange е a нов начин за залагане онлайн това е по-приспособимо, печелившо и приятно. Parimatch обяви откриването на своята борса за залагания, онлайн платформа, която бързо става известна като нов тип залагания за esport. Потребителите имат повече възможности за залагане и печалба поради широката гама от залози, налични на новите пазари. Бързината, с която се приемат залозите, както и други функции, са изключителни.

PMI, бизнес за услуги, натоварен с разработването и прилагането на плана за разширяване на Parimatch, обяви новата инициатива, показвайки, че игралният сектор в страната е във възход. Parimatch Exchange е единствена по рода си платформа за залагания, която съчетава традиционни и общи залагания. Той подобрява ефикасността и ефикасността на залаганията по различни начини.

По-добри коефициенти с Exchange

Има един много привлекателен аспект: човек може да направи залог и да предостави по-значим коефициент, но той трябва да бъде подкрепен и съпоставен от друг играч. Потребителите се възползват от високите ставки и по-голямата прозрачност по отношение на броя на хората, които залагат и общата заложена сума. Оборотът винаги се вижда при извеждане на платените суми за събитието. Ако друго лице желае да заложи, борсата позволява на клиентите да правят по-високи залози.

Платформата Parimatch Exchange е по-привлекателна и ефективна за залагания, тъй като съчетава традиционни и онлайн залагания. Залаганията на слоевете и поддръжниците се съпоставят по-бързо чрез съпоставяне на двете страни. Използвайки Parimatch Exchange, залагащите подобриха своите коефициенти и придобиха полезен опит. Той също така позволява на клиентите да залагат един срещу друг, независимо дали събитието се случва или не, след като сумата на залога е договорена. Основната му основа на действие е подобна на тази на фондовата борса. Клиентите залагат на различни спортни събития по целия свят.

Последни новини

Parimatch напуска Русия, разширява се в Индия
2022-06-09

Parimatch напуска Русия, разширява се в Индия

Новини