Melbet въвежда гама от награди

Новини

2022-06-23

Уебсайтът на букмейкъра Melbet е едно от най-невероятните места за любителите на спортните залагания. Играчите могат да залагат с добри коефициенти и да теглят пари своевременно. Melbet е изключително лесен за използване уебсайт. След завършване на бърз процес на регистрация, потребителите ще могат да започнат да залагат веднага. Първият депозит също не е прекалено нисък - 1 евро.

Melbet въвежда гама от награди

Melbet Group притежава лиценз Кюрасао и лицензи в няколко други държави. Букмейкърът за първи път се присъедини към пазара през 2012 г. и се издигна до един от тях най-добрите букмейкъри в индустрията глобално. Броят на посещенията на месец се оценява на милиони. Високите коефициенти, бързите тегления и обширната линия са критичните причини за експлозивния растеж на Melbet Betting Company.

Melbet предоставя усъвършенствана и привлекателна платформа за залагания, която е много търсена сред геймърите. Реномираната организация за залагания предлага широка гама от опции за спортни залагания. Официалният уебсайт се предлага в настолна форма, мобилна версия и приложения за Android и iOS. Потребителите могат също да изтеглят приложенията и да ги инсталират на своите компютри.

Индийският турнир по ежедневни игри Melbet

Мелбет Daily Games Tournament е ежедневно теглене на награди за активна игра в частта Fast Games от промоционалното предложение на букмейкъра. Колкото повече пари залага играчът, толкова повече бонус точки ще събере. Тези точки се доближават до спечелването на голямата награда на Apple iPhone 12.
Тази промоция важи за всички игри в зоната за бързи игри, с изключение на:

 • PF зарове.
 • PF рулетка.
 • PF Pokerlight.
 • Пачинко.
 • Завъртете и печелете.
 • маймуни.
 • Колелото на късмета.
 • Корона и котва.
 • Дерби състезания.
 • Respin слот.
 • рулетка.
 • Африканска рулетка.
 • Състезания с хрътки.
 • покер.

Как се печелят точки

Melbet Daily Games Tournament провежда кампания с 15 награди. Залог от 100 EUR е на стойност 1 точка, а залог от 200 EUR е на стойност 3 точки. Играчите, които залагат 500 евро получават 7 точки, докато тези, които залагат 1000 евро получават 15 точки. Играчите, които правят залози от 2500 и 5000 евро, ще получат съответно 40 и 85 точки. Играчите с по-високи залози печелят повече точки, като 10 000 EUR печелят 180 точки и 25 000 EUR печелят 450 точки.

Завършилият на първо място ще получи Apple iPhone 12. Други играчи, които завършат от второ до петнадесето място в класирането, ще спечелят 10–100 безплатни завъртания за Lucky Wheel.

Всеки ден в залаганията се тегли теглене на награди. Потребителите могат да проследяват напредъка си в класацията онлайн на страницата за промоция. Списъкът със заглавия, включени в офертата, подлежи на промяна, така че играчите трябва да следят. За да отговарят на условията за Melbet Daily Games Tournament, физическите лица трябва да са регистрирани потребители на онлайн платформата.

Днешният Melbet Accumulator

Melbet Акумулатор на деня е ценна функция за всички фенове на акумулаторните залагания. Функцията позволява на всеки клиент да увеличи приходите си с 10%, ако спечели.

Промоцията на Melbet Accumulator of the Day е проста: онлайн платформата предоставя на потребителите възможността да избират на случаен принцип акумулаторен купон. Електронният ваучер обикновено съдържа резултатите от пет отделни атлетически събития с благоприятни коефициенти. Компанията е придобила и допълнителен коефициент 1,10. Ако залогът спечели, играчът получава допълнителни 10% от общите печалби.

Как да участвате в Melbet Accumulator of the Day

Играчите трябва да влязат в уебсайта на Melbet. Ако някой все още няма акаунт на този сайт, той ще трябва да създаде акаунт за игри. Акумулаторът на деня ще бъде намерен от дясната страна на главната страница на сайта. Ако някой не харесва избора на букмейкъра, той трябва да щракне върху символа на зара, за да му бъде представена друга алтернатива за акумулатор. Играчите могат да променят купона толкова пъти, колкото искат, докато намерят подходящ. Колекциите се актуализират ежедневно.

Акумулаторни залози могат да бъдат предоставени по време на събитието преди мача и събитието на живо. Играчите Щракнете върху бутона Добавяне към фиша, ако видят отстъпка, която им харесва. След това трябва да отидете малко по-високо, да въведете сумата на залога и след това да кликнете върху опцията Поставете залог. Потребителите трябва да бъдат търпеливи, за да позволят изчисляването на залога на акумулатора. Ако се окаже победител, човек ще получи допълнителни 10% от печалбата си, което е допълнителен коефициент от 1,10.

Кенийският бизнесмен печели 500 000 KShs (4300 USD) в промоцията на Melbet

Кампанията #TwendeEuroNaMelbet беше спечелена от бизнесмена Исмаел Мохамед Ибрахим. На Сутринта на 17 март 2022 г. Исмаел получи чек от 500 000 KShs (около 4 000 евро). Печалбата беше за промоцията между април и май миналата година. Победителят трябваше да получи пътуване за двама, за да гледат Евротурнира. Но това не беше възможно поради ограничения за пътуване поради пандемията COVID-19.

Според Мелбет Кения, те са избрали да заменят евро пътуването на Исмаел с пътуване AFCON. Освен това празникът беше също толкова неосъществим поради ограничения при пътуване. Накрая те биха взели решение да се задоволят с финансова награда. Доставчиците пристигнаха в Исмаел след теглене на случаен принцип.

В началото Исмаел беше скептичен. Но след като получи обаждане от Melbet, той потвърди, че е реален и обеща да използва парите за популяризиране на бизнеса си. Той беше възхитен от победата, която определи като невероятна, след като първоначално подозираше, че е уловка. След като получи обаждане от Мелбет обаче, той се убеди, че това е истина.

Последни новини

Злите гении, които дават почти сигурни залози
2022-07-28

Злите гении, които дават почти сигурни залози

Новини