Arcane сезон 2: Всичко известно досега

Новини

2022-02-17

Всеки, запознат с онлайн спортните залагания, ще знае, че League of Legends играе голяма роля в тази общност. Играта е в основата на няколко турнира с висок профил, на които може да се залага. Читателите могат да проверят EsportRanker за повече информация по тази тема. Въпреки това, не всички комарджии ще знаят за критикуваната поредица за стрийминг на LoL за спинофи Arcane.

Arcane сезон 2: Всичко известно досега

Първият сезон беше пуснат в началото на ноември 2021 г. на платформата Netflix. Тази анимация проследява сестрите Ви и Джинкс, докато се оказват на противоположни страни в конфликт между градовете Заун и Пилтовър. Въпреки че първият сезон приключи сравнително наскоро, вече има голям шум в интернет около издаването на Arcane сезон 2.

Защо ще се хареса на комарджиите?

Шоуто със сигурност ще зарадва всеки, който се забавлява League of Legends esport залагания тъй като съдържа множество разпознаваеми елементи. Изследването е важно при поставянето на тези видове залози. Ако комарджиите гледат Arcane, това може да помогне за подобряване на тактиката им. Те дори може да изберат някои съвети за онлайн залагания за esport от форуми, фокусирани върху шоуто.

Докато сюжетът на Arcane s2 може само да се спекулира, той вероятно ще разреши проблема, който сложи край на първия сезон. Това беше кулминацията на три действия, които помогнаха да се надгради знанията, намерени в играта League of Legends. Понякога сайтовете за залагания на електронни спортове ще информират комарджиите за това знание, за да могат по-добре да разберат разказа и да правят проницателни залози.

Дата на излизане

За съжаление Riot Games не са казали на феновете кога е вероятно да излезе сезон 2. Всеки, който се надява да знае съдбите на Ви и Джинкс, ще трябва да изчака засега. Единственото потвърждение засега е, че това ще се случи, но не през 2022 г. Трябва да се отбележи, че направата на сезон 1 отне шест години. Въпреки това, тъй като Arcane се превърна в феноменален успех, производството на бъдещи епизоди може да бъде ускорено.

Кой стои зад шоуто?

Arcane е създаден от Christian Linke и Alex Yee. За втори сезон Fortiche Productions се превръща в основно анимационно студио. Обявените нови продуценти включват Брандън Бек, Джейн Чънг, Томас Ву и Марк Мерил. Linke и Yee заявиха, че работят усилено, за да доставят нови епизоди на феновете.

Riot Games планираха това да бъде многосезонно шоу на Netflix още от самото начало. Това беше преди да се превърне в едно от най-популярните телевизионни парчета в Netflix. Остава да видим дали съдържанието за сезон 2 вече е завършено. Междувременно феновете на онлайн залаганията могат да получат своята поправка в League of Legends, като гледат турнири.

Ще бъде ли отменено шоуто?

Това е малко вероятно да се случи преди сезон 2 капки. Вярно е, че Netflix от време на време изключваше популярни предавания за ужас на абонатите. Все пак вече излезе трейлър за следващия сезон. Не дава много информация за разказа. Могат да се чуят гласовете на Кейтлин, Ви, Джинкс и нов герой. Това със сигурност ще генерира още повече шум и търсене за продължаването на Arcane.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини