1xBet Bags EGR Nordics Awards Номинации

Новини

2022-02-03

1xBet отбеляза пет номинации за EGR Nordics Awards в началото на декември 2021 г. за това, че е иновативна, ориентирана към потребителите компания за игри в скандинавския регион. Трябва да се отбележи, че този новатор също получи няколко номинации на същите награди през 2020 г., което ясно показва, че върви в правилната посока. Петте категории, в които беше избран за най-добър, са:

1xBet Bags EGR Nordics Awards Номинации
  • Партньорска програма
  • Оператор за обслужване на клиенти
  • Оператор на спортни залагания
  • Казино оператор
  • Мобилен оператор

Наградите EGR Nordics, често наричани „Оскарите на сектора на електронните игри“, почитат легалните онлайн букмейкъри, които се открояват чрез предоставяне на несравнимо обслужване на клиенти чрез използване на авангардни технологии. Следователно, 1xBet да получи признанието на тази организация беше огромна сделка и беше напълно заслужена.

Днес 1xBet е популярен сред различни видове играчи, включително тези, които залагат на електронни спортове. Ето защо е един от най-добрите сайтове за залагания на eSport на разположение.

Впечатляващо покритие на електронните спортове

1xBet разполага с изчерпателен списък от популярни играчи на електронни спортове, на които могат да залагат. Те включват Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Доблест, FIFA, Ракетна лига, Tom Clancy's Rainbow Six, StarCraft, Цар на славата, и Call of Duty.

Ентусиастите на хазарта, които имат най-доброто време да залагат на електронни спортове в 1xBet, избират игрите, с които са по-запознати. Това изисква задълбочено проучване на електронните спортове, за да разберете техните отбори, топ играчи и турнири.

Трябва да се отбележи, че тази платформа за игри предлага залагания на живо eSport, което позволява на комарджиите да наблюдават обратите и обратите на любимата си игра и да вземат най-добрите решения за залагане.

Изобилие от банкови методи и валути

Това е друга привлекателна функция, която прави 1xBet фантастична платформа за залагащите на електронни спортове. Част от предоставените начини на плащане са Visa, Skrill, EcoPayz, Bitcoin, Dash, Zcash, MoneyGo, Perfect Money и Mastercard. 

Повечето от тях имат моментално време за обработка и нулеви такси за обслужване, което отговаря на нуждите на повечето играчи. Но винаги първо трябва да проверявате раздела за плащане на този сайт за залагания на eSport, тъй като някои системи имат време за обработка до 15 минути. За щастие, 1xBet позволява на любителите на електронните спортове да банкират в собствените си валути, за да повишат удобството.

Безпроблемни мобилни залагания

Повечето от залагащите на електронни спортове днес се радват на гъвкавостта, която идва с мобилните залагания. 1xBet разбира това, обяснявайки защо предлага просто мобилно приложение, съвместимо с Android и iPhone. Предлага се с различни версии за различни играчи, в зависимост от устройствата, които използват. 

Например, има леко мобилно приложение 1xBet за бавни или нестабилни потребители на интернет. Това е сред аспектите, поради които тази компания за онлайн хазарт е включена в списъка за категорията награди „Мобилен оператор“ на EGR Nordics Awards.

Невероятно обслужване на клиентите

Специалистите по обслужване на клиенти в eSports в 1xBet са компетентни, отзивчиви, многоезични и надеждни. Играчите могат да се свържат с тях чрез чат на живо на тази компания за игри, имейл или телефон. Освен това можете безплатно да използвате различни платформи за социални медии, включително WhatsApp, Facebook и Twitter.

Разбира се, 1xBet заслужава това признание от EGR Nordics Awards като един от най-добрите сайтове за електронни спортове за залагания. Награждаването ще се проведе на 27 януари 2022 г. и клиентите и поддръжниците на тази компания не могат да искат да видят наградите, с които тя ще си отиде.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини