Предстоящи CS: GO събития

Новини

2022-07-07

Милиони фенове ежедневно следват киберспорта по целия свят. Field Level Media пуска серия от прегледи, за да изложи феновете на най-популярните заглавия, отбори и личности. Игрите обхващат различни формати, видове състезания и графици.

Предстоящи CS: GO събития

Counter-Strike: Global Offensive или просто CS: GO, е мултиплейър шутър игра от първо лице, публикувана от доставчика на софтуер Valve. Публикувана е през 2012 г. като четвъртото издание на поредицата игри Counter-Strike. Valve направи играта безплатна от декември 2018 г. Всеки режим на игра, игран онлайн, поддържа сватовство. По този начин той прилага Anti-Cheat на доставчика на софтуер, за да предотврати измамата и играчите на игри със сравними нива на умения.

Предстоящи събития в Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO)

Има насрочени са няколко турнира за тази година. В тези топ турнири участват най-добрите играчи и отбори в света. Някои от събитията са потвърдени, с вече определени места и дати.

Те също така присъстват в най-добрите сайтове за залагания на esport. С нарастването на онлайн залаганията за електронни спортове много компании за онлайн залагания включват CS: GO събития на своите пазари за залагания. Предстоят и сайтове, които предлагат съвети за залагания на esport.

PGL майор Антверпен 2022 г

В PGL майор Антверпен, първият CS: GO Major за 2022 г., се проведе между 9 и 22 май. Събитието е първият път, когато CS: GO Major се провежда в Белгия. Двадесет и четири отбора от цял свят се бориха за награден фонд от 1 милион долара и титлата на главните шампиони.

CS: GO веригата е пълна с висококачествени състезания, но големите продължават да се открояват. PGL, същата фирма, която организира Stockholm Major през 2021 г., ще проведе 17-то издание на събитието, спонсорирано от Valve.

Швейцарската система ще се използва в американски и европейски RMR събития, като отборите се сдвояват според техния турнирен рекорд. Това европейско RMR е разделено на две събития, A и B. Това разделение се дължи на много присъстващи отбори и важността на основните слотове на линията.

Мачовете за прогресия и елиминациите ще бъдат състезания за най-добро от три, като останалите игри са с една карта. Ако отбор загуби три поредни мача, той автоматично се елиминира.
Предизвикатели, легенди и шампиони са трите етапа на PGL Major Antwerp. Първите две ще се проведат при закрити врати в студио, докато третият ще се проведе пред публика в Antwerp Sportpaleis, който побира 18 000 души.

IEM Intel Extreme Masters XVII

Това издание ще се проведе между 30 май и 5 юни с награда от $250 000. Събитието е глобална серия от състезания по киберспорт, която се провежда в страни по целия свят. От 2022 г. тези шампионати по електронни спортове са сертифицирани състезания, спонсорирани от Intel. Turtle Entertainment е компанията, която притежава лигата. Лигата съществува от 16 сезона от 2022 г. Финалите на сезона ще се проведат в Катовице, Полша. Много градове по света са домакини на събития в средата на сезона, включително Чикаго, Шанхай и Сидни.

BLAST Premier BLAST Premier: Пролетни финали 2022

BLAST Premier Spring е едно от двете сезонни състезания по CS: GO на екосистемата BLAST. С общ награден фонд от $2,475,000, цялата верига печели тласък в наградния фонд. Форматът на събитието е много подобен на този от предходната година. Фестивалът ще се проведе между 15 юни и 19 юни.

Някои етапи от събитието BLAST Premier ще се играят онлайн тази година. За този етап от състезанието има регионално разделение. Събитието е един от най-важните CS: GO турнири. Отборите се състезават за парични награди и място в глобалните финали за победител. На всички събития на BLAST най-добрите отбори също получават точки към класацията на BLAST.

IEM Intel Extreme Masters XVII

Между 5 и 17 юли 2011 г. IEM Intel Extreme Masters XVII ще бъде поставен в Кьолн, Германия. Наградният фонд на това издание ще бъде $1,000,000. Във формата ще има две групи с двойна елиминация. Най-добрите три отбора продължават към нокаутите, с осем участници във всяка група. Победителите от груповата фаза се класират за полуфиналите. Като първите поставени, подгласниците от груповата фаза продължават към четвъртфиналите. Накрая, третите отбори в груповата фаза също продължават към четвъртфиналите.

Други поводи

По-късно през годината също ще има няколко състезания. Местата за това събитие обаче все още не са определени. Между 19 август и 28 август ще се проведе BLAST Premier: Fall Groups 2022. Победителят в събитието ще получи $177,498 парична награда.

В ESL Pro League е състезание, което се провежда всяка година. ESL Pro League Season 16 ще се проведе от 31 август до 2 октомври. Победителят ще получи награда от $835,000. Мястото на това събитие обаче все още не е определено. Между 23 ноември и 27 ноември ще се проведе BLAST Premier: Fall Finals 2022. Този турнир ще има награден фонд от $425,000. BLAST Premier: World Final 2022 ще се проведе през декември. Победителят ще получи 1 милион долара за турнира, който ще се проведе между 14 юли и 18 август.

Последни новини

Злите гении, които дават почти сигурни залози
2022-07-28

Злите гении, които дават почти сигурни залози

Новини