Нинджи в пижами продължават да доминират в електронния спорт

Новини

2022-07-21

Нинджи в пижами Losesto ZETA Division в VCT Masters

ZETA Division си осигури финала Обиколка на шампионите Valorant Слот за плейофи на Masters Reykjavik с решаваща победа две към едно над Ninjas in Pyjamas. И двата отбора влязоха в елиминационния мач с рекорд едно-едно в груповата фаза, като спечелиха срещу Fnatic и загубиха от DRX.

Нинджи в пижами продължават да доминират в електронния спорт

По този начин, който и отбор да победи другия, ще спечели последното място в плейофа и ще продължи серията си в Исландия. Играчите имаха възможността да предскажат победителя в различни сайтове за електронни спортове. NiP пое лидерството в серията от тринадесет до шест при избора на карта на ZETA на Сплит, както беше предвидено от няколко уебсайта със съвети за esport залагания. След седем до пет първото полувреме, NiP завърши силно с три поредни рунда, за да вземе една нулева преднина.

Въпреки това, ZETA отговори с победа от тринадесет към десет при избора на карта на NiP на Icebox. Победата позволи на ZETA да установи преднина от осем до четири пред NiP след истерично първо полувреме. Юума Хисамото, известен като Деп, от ZETA, пое ролята на Джет за неговия отбор. Той завърши с 2,0 KD след 26 убийства и 13 смъртни случая. Въпреки че ZETA изглежда губи при избора си на карта, те успяха да се съберат отново на Icebox, за да изравнят серията на едно към едно.

Фрактурата беше последната карта на поредицата. Серията е играна само веднъж преди, от ZETA по време на предишния им мач на Fnatic. Въпреки че NiP достигна мач точка, ZETA си върна картата и наложи продължения срещу NiP. Нинджи в пижами се бореха да запазят инерцията си, след като поведоха в началото. Срещата премина в продължение, където ZETA спечели картата и играта с четиринадесет точки към дванадесет.

Нинджи в пижами доминират над Fnatic

В първата си среща в International Lan, Нинджи в пижами победи Fnatic с две-нула. От самото начало на VCT, Fnatic е един от най-великите отбори в сцената за залагания на еспорт на Valorant. От началото на годината, Fnatic изглежда доминира до квалификациите. Въпреки това, има спад в представянето им, след като се класираха, което доведе до спад в популярността на отбора в онлайн залаганията.

Изкачване: Първа карта

Тази карта трябваше да бъде изборът на Fnatic, но не се появи. NiP пристигна да играе и да доминира в LAN; бразилският импулс беше просто недостижим. Изглеждаха по-добре подготвени, по-уверени и имаха най-острата цел.

Сплит: Втора карта

Втората среща започна след технически паузи и дълги паузи. След доминираща карта по избора на Fnatics, това изглеждаше като парче торта за NIP. И наистина, така се чувстваше. NIP спечели първото полувреме от осем до четири, докато играеше от страната на нападателя. След това екипът разстрои топ отбора на ЕС, Fnatic, с късички и бъки с резултат от тринадесет до осем.

Нинджи в пижами подпишете Бролан

Най-добрият екип за електронни спортове обяви придобиването на шведския играч на Counter-Strike: Global Offensive Brollan, Лудвиг Бролин от Fnatic. Както NIP спомена в публикацията в блога за обявяване, подписването довежда активното членство на екипа до пет.

NiP се превърна в един от претендентите за титлата и играчите могат да очакват от тях да бъдат силен екип и в онлайн залаганията на киберспорт след това придобиване. Йонас Гундерсен, главен изпълнителен директор на NiP, отбеляза, че те са гледали Brollan от години. Бяха стигнали до момент, в който въпросът не беше дали той ще се присъедини, а кога.

Нинджи в пижами Освобождава пижами

NiP наскоро дебютира с първата си колекция нощни дрехи. Те обаче имат цена и има само ограничен брой от тях. Пижамата е 99,99 евро (110 долара) и включва костюм от две части от полиестер с копринен ефект в черно. Те също така включват фини неонови шевове на емблемата на NiP. Motto преработи логото миналата година с нагрят печат от предната дясна страна.

За съжаление изглежда е ограничен само до ежедневно облекло. В момента няма намерения екипът да ги носи на бъдещи събития. Този ход може да бъде най-големият разочарование в тази най-нова кампания за стоки.

Това ново облекло е част от новата промоция "Добре дошли в клуба" от NiP. Купувачите ще получат и дигитална версия на джами като част от маркетинга. Но как се доставя това не е съвсем очевидно.

За нинджи в пижами

Видеоигрите се превърнаха в една от най-разпространените форми на залагане в световен мащаб. Напредъкът на технологиите и интернет помогна на видео геймърите да се открояват и да се конкурират по целия свят. Новите игри се разработват непрекъснато, докато старите се актуализират, за да отговарят на нуждите на феновете.

Топ букмейкърите се възползват от нарастващия пазар, за да предложат на потребителите уникални коефициенти за залагане киберспорт турнири. Въпреки това, играчите, които се интересуват от Ninjas in Pyjamas, предпочитат да залагат на CS: GO и Rainbow Six Siege.

През 2000 г. Поти, Томи Ингемарсон и Тукци, Кристофър Олсон, създават Ninjas in Pyjamas, NiP като LAN-базиран клан. NiP започна да оказва влияние върху шведската Counter-Strike сцена с добавянето на нови играчи. Последователни победи в онлайн и офлайн събития и турнири затвърдиха статута им на най-добрия шведски клан.

Ранният клан NiP имаше различни имена, докато участваше в няколко офлайн локални мрежи. CPL Cologne беше първото им голямо LAN събитие през декември 2000 г. Те завършиха стабилно четвърти въпреки отсъствието на няколко ключови играчи. Това представяне доведе до необходимостта от смяна на играчи. През същия месец няколко играчи напуснаха, след като спечелиха главното събитие на Babbages CPL в Далас. Имаше и някои нови играчи, които се присъединиха към екипа на NiP.

Последни новини

Злите гении, които дават почти сигурни залози
2022-07-28

Злите гении, които дават почти сигурни залози

Новини