Как да залагате на Apex Legends през 2022 г

Новини

2022-03-31

Залаганията на Apex Legends бавно набират популярност, тъй като все повече и повече фенове на играта Battle Royale Hero стрелецът залагат на стотици турнири и състезания по целия свят. Ако залагането звучи като идея, това е мястото, където трябва да бъдете. Научете всичко за залаганията на Apex Legends 2022, от основите на Apex Legends онлайн залагания на най-големите състезания и отбори.

Как да залагате на Apex Legends през 2022 г

Какво е Apex Legends?

Разработена и публикувана съответно от Respawn Entertainment и Electronic Arts, Apex Legends е една от най-големите Battle Royale игри на eSports сцената, която може да се похвали с над 13 милиона активни играчи седмично. Тази онлайн видео игра за мултиплейър се характеризира с иновативна модерна битка и редовни сезони, поставящи два отбора по трима на постоянно намаляващ остров.

Apex Legends също разшири обхвата си до индустрията за залагания на eSport. Въпреки че не е на нивото на CS: GO, Dota 2, FIFA и League of Legends, той бавно се изкачва в ранговете от встъпителната глобална серия на Apex Legends през декември 2019 г., когато беше пуснат награден фонд от 3 милиона долара. Огромният награден фонд послужи като сигнал за събуждане както за eSports отбори, така и за букмейкъри. Днес играчите могат да залагат на широка гама от състезания и турнири на Apex Legends на много сайтове с онлайн пазари за електронни спортове.

Залагания на Apex Legends

2022 определено ще бъде натоварена година на картата за залагания на Apex Legends. Но като играч е важно да сте запознат с всичко за залаганията на Apex Legends. За тези, които са нови в залаганията на Apex, по-долу са три ключови неща, които трябва да отбележат.

Пазари на Apex Legends

Пазарите на залагания се отнасят до различните възможни резултати от мач или турнир на Apex Legends. Преди да започнат, търговците трябва да се уверят, че познават наличните пазари. Много играчи правят грешката да залагат на пазари, които едва разбират. Apex Legends има много пазари. Залагащите могат да залагат на акумулатори, суми, залози на Moneyline, директни залози и специални залози. Примерите за популярните пазари за залагания на Apex Legends включват победител в мач, победител в турнира, най-много убийства, победител в картата, най-дълги убийства и резултати на картата, наред с други.

Разбиране на коефициентите на Apex Legends

Освен пазарите, също така е важно да разберете коефициентите, които вървят ръка за ръка с пазарите на залагания. Коефициентите представляват вероятността да се случи събитие (резултат). Колкото по-високи са коефициентите, толкова по-малки са шансовете това събитие да премине.

Както при другите спортни залагания, коефициенти за залагане в Apex Legends ще се предлага в три формата, както е обсъдено по-долу.

  • Десетични знаци - Това е най-популярният формат за коефициенти, представен в десетични знаци. Известни също като европейски коефициенти, печалбите в десетични коефициенти се изчисляват чрез умножаване на коефициента по залога.
  • Дробни коефициенти- Наричан още британски коефициенти, това е друг популярен формат за коефициенти. Представено във дроби, числото отляво (числител) в дробни коефициенти е това, което играчите трябва да заложат, за да спечелят това вдясно (знаменател).
  • Парични линии - Известни иначе като американски или американски коефициенти, Moneylines могат да бъдат фаворити (-) или аутсайдери (+). Фаворитите представляват сумата, която трябва да бъде заложена, за да се спечелят $100, докато аутсайдерите е сумата, спечелена за всеки $100, плюс залога.

Най-добрите сайтове за залагания на Apex Legends през 2022 г

През 2022 г. има стотици онлайн сайтове за електронни спортове за залагания, някои истински, докато други са загуба на време. Когато избирате сайт за залагания, към който да се присъедините, не забравяйте да прецените дали е лицензиран или не. Освен това проверете функции като мобилни приложения, поддръжка на клиенти, депозити и тегления, сигурност и бонуси. Важно е да проверите дали сайтът има пазари за залагания на Apex Legends.

Apex Legends сезон 2022

Относно основните акценти, кои са най-големите турнири и отбори на Apex Legends през 2022 г.? Това е много важно за залагащите, тъй като познаването на графика по-рано поставя играчите в по-добра позиция да следват формата на участващите отбори и друга динамика, която може да повлияе на резултатите от състезанията и турнирите.

Точно както миналия сезон, календарът на състезателните игрови събития на Apex Legends ще бъде зает. Има квалификации, събития от ниво A, събития от ниво B, събития от ниво C, събития от ниво D и събития от ниво S. Някои от най-добрите турнири за залагане включват Apex Legends Global Series, Pro League Regular Season, Challenger Circuit, ALGS Championship, RAGE PARTY, ACADEMIA cup, Apex Legends Winter Circuit и Japan Series.

Освен да знаете календара, важно е да знаете най-добрите отбори на сцената на електронните спортове, подвизите на всеки отбор и тяхната текуща форма. Има десетки отбори на Apex Legends. Разбира се, някои показват най-висока производителност на чекмеджета, така че трябва да бъдат в списъка с любими залагащи. Най-добрите отбори на Apex Legends, на които да залагате през 2022 г., включват NRG, Complexity Gaming, G2 Esports, Spacestation Gaming, Team Liquid, Sentinels и Counter Logic Gaming.

Къде да проследите действието

Сега, къде залагащите могат да проследят действието? Е, това зависи от събитието. Много мачове от Apex Legends eSports се предават поточно на сайтове като Twitch и YouTube. Най-добрите сайтове за залагания също имат емисия на живо, така че играчите да могат да наблюдават действието направо от сайта на букмейкъра.

Това е краят на този кръг. Не забравяйте да разгледате някои съвети за залагания на eSport, тъй като те извървят дълъг път за повишаване на шансовете за печалба в онлайн залаганията на Apex Legends.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини