Какво да знаете за пролетната актуализация на Dota

Новини

2022-03-24

След излизането си през 2013 г., Dota 2 се превърна в популярно заглавие в общността за онлайн залагания на киберспорт. Уебсайтът EsportRanker съдържа много информация за хазарта на това заглавие. Играта за мултиплейър онлайн бойна арена (MOBA) е била използвана в редица професионални лиги и турнири. Това включва емблематичната Dota International, която се провежда ежегодно при голямо медийно внимание.

Какво да знаете за пролетната актуализация на Dota

Разработчикът на играта, Valve, редовно управлява Dota Pro Circuit. Провеждат се поредица от мачови турнири, където играчите се опитват да спечелят достатъчно квалификационни точки, за да стигнат до International. Награден фонд от множество милиони долари се раздава на тези, които се отличават на International. 

В резултат на това сайтовете за esport залагания се интересуват много от Dota 2. Тя започна да получава същото ниво на медийно отразяване като по-традиционните спортни събития. Феновете на онлайн залаганията могат да гледат International на живо по телевизията или онлайн приложения за стрийминг.

Ново съобщение

Важно е залагащият да получи достатъчно прозрение, преди да направи залог. На първо място те трябва да играят играта сами. Ако е така, тогава те могат по-добре да разберат как новите актуализации ще повлияят на esport игрите. Например, новите привилегии, оръжия или карти може в крайна сметка да повлияят на мача в полза на конкретен играч.

Valve обяви още една актуализация на Dota 2 навреме за пролетта на 2022 г. Има чисто нови куестове, съкровища за намиране и награди за членовете на гилдията. Ако феновете на залаганията искат да бъдат информирани за това заглавие, е разумно да проучат внимателно актуализацията. По този начин те могат да приложат последните си познания в своите esport залагания.

Подробности за актуализацията

Персонализирането на герой е голяма част от Dota 2. Актуализацията предоставя няколко нови емотикони, спрейове и колела за чат. За да отключи избрани, играчът трябва да е на ниво сребърна, златна или платинена гилдия.

Тези с боен пропуск могат да се насладят на асистентни функции. Това включва удобен индикатор за възникване на руни и препоръки за надграждане на неутрални елементи, за да улесни играта. Последното предимство означава, че играчите могат да намерят предмети, които най-много отговарят на техния тип герой. Следователно шансовете им за спечелване на мач могат да бъдат увеличени.

Ако играчите се интересуват от получаването на сезонното съкровище за пролетта на 2022 г., тогава те могат да го закупят с помощта на парчета. Съкровището е достъпно само за тези в Dota Plus. Той включва различни артикули за следното:

  • Омникнайт
  • Анти-маг
  • лъв
  • брадва
  • Пророк на смъртта
  • Зимна виверна
  • Кунка
  • Grimstroke

Освен това има шанс да отключите Leafy, куриерът Seadragon. Те са полезни за играчи, които използват редовно кинетични и призматични скъпоценни камъни.

Ако това не беше достатъчно, има и Dota Plus куестове, на които да се насладите. Това ще помогне на играчите да укрепят своите скрити с парчета. Всъщност през целия пролетен сезон има до 115 200 налични парчета. Ще бъде особено привлекателен за всеки, който търси нови реликви.

Какво означава актуализацията за залаганията на Dota 2?

Обявяването на пролетния сезон е нещо повече от просто начин да запазите интереса на играчите към играта. Освен това може да даде на комарджиите редица съвети за залагания в киберспорт. Например, те могат да видят кои гилдии са спечелили платинени привилегии. Това ще им даде представа кои отбори имат най-висок ранг. Ако в крайна сметка играят в професионалната верига на Dota, тогава играчът може да използва новооткритото си прозрение.

Освен това, ако индикаторът за хвърляне на руни е включен в професионални състезания може значително да промени естеството на мачовете. Предимството за препоръки за надграждане ще помогне да се спести време на играчите, като автоматизира техния избор. В резултат на това комарджиите ще трябва да вземат предвид тези променливи, преди да направят залог. Печелившият отбор или играч може да се окаже този, който предпочита бързите рефлекси пред тактиката.

Колкото повече играчи привлича една игра, толкова повече внимание ще спечели и от букмейкърите за електронни спортове. Dota 2 вече е много популярно заглавие и е представено в множество сайтове за букмейкъри. Ако пролетната актуализация е много успешна, това може да увеличи тази популярност още повече. В резултат на това комарджиите ще могат да намерят по-голям брой пазари, фокусирани върху Dota.

Трябва ли хората да пропуснат този сезон?

Може да е изкушаващо за феновете на залаганията да игнорират пролетната актуализация и да се съсредоточат върху други високопоставени електронни спортове. В крайна сметка Dota International се провежда чак през лятото/есента. Въпреки това, колкото повече играчът разбира за Dota, толкова по-вероятно е той да направи печеливш залог.

Ето защо е разумно да анализирате начините, по които пролетната актуализация ще промени естеството на играта. Дори малките промени могат да имат голямо влияние в дългосрочен план. Те могат да накарат професионалистите да променят тактиката си или да загубят важно предимство.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини