Издаден е нов инструмент за обучение за Valorant

Новини

2022-03-17

Феновете на сайтовете за залагания на електронни спортове често ще играят игрите, на които правят залагания. Това им позволява да разберат по-добре какво да търсят в потенциален шампион. Добър пример за това е безплатният шутър от първо лице Valorant. сайтът, EsportRanker, съдържа много информация за това заглавие, както и за други заглавия в електронния спорт. Откакто беше пуснат от Riot Games през 2019 г., Valorant беше прегърнат от общността за онлайн залагания на електронни спортове.

Издаден е нов инструмент за обучение за Valorant

Концепцията за Доблест беше вдъхновен от CS: GO. Следователно двата тактически стрелци споделят много прилики. Това включва видовете професионални отбори, които участват в турнири с високи залози. Valorant Champions Tour (VCT) е сравнително ново състезание. Планът е той да се провежда ежегодно и да се състои от три различни нива. Регионалните решават кой ще влезе в Masters. Има няколко етапа на Masters и само най-добрите играчи ще се класират за шампионското ниво.

През 2021 г. финалът беше домакин на Берлин на 12 декември. Отборът Gambit Esports беше с мъка победен от Acend. Това ги направи първите световни шампиони на Valorant esport. Тъй като VCT е толкова нов, може да изглежда трудно за феновете на Valorant залаганията да предскажат потенциални победители. Въпреки това, ако играчите отделят време да проучат най-добрите отбори, тази задача ще бъде много по-лесна.

Преживяване на емблематични моменти

Най-добрият начин да анализирате професионалните играчи е като гледате най-запомнящите се мачове. Това беше улеснено от Aim Lab, официалният партньор в обучението за ДКТ. Предлага се за изтегляне от Steam. С Aim Lab играчите могат да практикуват своите Valorant умения и да проверяват статистиката си за игра.

Наскоро бяха пуснати седем нови задачи. Те са базирани на емблематични моменти от последното турне Valorant Champions за 2021 г. Аматьорите могат да видят колко добре се представят в сравнение с професионалистите. Тези задачи също помагат на хората, когато става въпрос за онлайн залагания на Valorant. Те показват кои шампиони имат шанса да се представят добре в турнира следващата година. Следователно потребителите на Aim Lab може да са в състояние да предскажат по-добре на кого да направят залог.

Нова перспектива

Esport залаганията и зрителите са много различни от реалното участие. Лесно е да се подцени чистия натиск, под който са подложени професионалните играчи. Новото издание на Aim Lab дава на широката публика нова перспектива, като ги поставя на мястото на шампионите. Избрани са седем особено пулсиращи момента. Налична е и изключителна задача, базирана на ритъм. Той използва официалния химн на VCT, "Die For You" от Grabbitz.

Основната привлекателност на новата версия за феновете на залаганията на електронни спортове е фактът, че ще ги запознае с някои от най-силните претенденти. Те могат да стъпят в обувките на играча Lakai по време на техния 1v2 съединител на Ascent. На картата Icebox Хико успява да се справи с трима врагове успешно. Тази карта също е мястото, където TenZ демонстрира своята безупречна техника за унищожаване на врагове. В друг момент от Aim Lab Асуна бързо изпраща петима съперници на картата на Bind. Има и епичен момент 1v4 от Derke, който да изживеете. Професионалните играчи Heat и Deffo правят дръзки подвизи по време на мачове на аса.

Всички тези моменти заедно ще научат любителите на онлайн залаганията какво да търсят при шампион. При Valorant не само общият резултат е важен. Постигането на неочакваното по бърз и вълнуващ начин също е важно.

Нов вид комарджия

Появата на електронни спортове промени индустрията за залагания по редица начини. Създадено е ново поколение комарджии. Тези хора ще са били достатъчно млади, за да играят видеоигри в ранна възраст. Следователно те имат ценно ниво на опит, което ще им помогне да направят печеливш залог. Понякога съветите за залагания на електронни спортове могат да бъдат извлечени от опит.

Обичайно е любители на традиционните спортове просто да гледат мачове. Това им дава представа за кои играчи да внимават. Средата на видеоигрите обаче е по-уникална. На практика всеки може да играе Valoran. Дори и да не са много квалифицирани, опитът все пак им дава представа за професионалните играчи. Надяваме се, че това ще им осигури предимство, когато става въпрос за залагане.

Колко полезна е новата версия?

Ако комарджиите се опитват да анализират плюсовете и минусите на залагането на конкретен играч, тогава новата версия на Aim Lab ще има ограничена полза. Това се дължи на факта, че показва само проблясъци на техните умения. Вместо това е по-добре играчите да гледат цял мач. Това ще им помогне да получат много по-подробен преглед на всеки отделен шампион.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини