Избор на редактори от Zulabet Последен преглед

Новини

2022-06-02

Zulabet е една от по-новите платформи за онлайн залагания, която в последно време привлича голям интерес. Компанията зад нея, Maltix Limited, трябва да е направила много, за да плава в силно конкурентната хазартна индустрия, особено след като се присъедини към нея толкова късно. Този преглед подчертава някои от новите и уникални функции, които Zulabet внедри в последно време, за да изпъкне сайта за залагания в индустрията.

Избор на редактори от Zulabet Последен преглед

Лицензиране

Zulabet е базиран в рамките на юрисдикцията на Малта и лицензиран от Малтийския орган за хазартни игри. Номерът на лиценза е MGA/B2C/486/2018, а регистрационният номер на фирмата е C96904. С подробностите за лицензиране и регистрация, публикувани на официалния уебсайт, Zulabet създаде високо ниво на доверие сред играчите и рецензентите.

Докладите показват, че този букмейкър за електронни спортове вече е получил шведски лиценз за игри. Това предполага, че Zulabet най-вероятно ще стартира на регулирания пазар в Швеция, предлагайки залагания на eSport и други услуги за залагания на повече играчи. Въпреки това, няма официално изявление от Maltix Limited Company относно това дали и кога ще се случи преместването. Лицензът на Малта също е валиден до 2028 г., което предизвиква съмнения защо ще се премести в Швеция.

Маркетинг

Някои експерти казват, че успехът на Zulabet произтича от обширните и ефективни маркетингови кампании. Zulabet инвестира в множество форми на маркетинг, включително реклами в социалните медии, директни имейли и телемаркетинг. Маркетинговите стратегии са персонализирани и предназначени за конкретната целева аудитория, която доставчикът на залагания търси. Маркетингът от уста на уста също изигра значителна роля за техния маркетингов успех, предизвикан от добрите им услуги.

Няколко експерти обаче твърдят, че маркетинговите разходи на компанията може да са твърде високи, за да направят кампаниите устойчиви. Може да е била добра стратегия за навлизане на пазара, но не е финансово осъществимо да се поддържа дългосрочно.

Бонус оферти

Бонус оферти и няколко други промоционални оферти са доста често срещани в сайтовете за залагания на eSport и други онлайн платформи за залагания, което прави логично Zulabet да ги предлага. Разликата обаче идва в огромния брой оферти, които Zulabet има. Той има повече от 15 вида бонуси и промоционални оферти, достъпни за всички играчи, включително бонуси за добре дошли, безплатни залози, увеличени залози, седмични бонуси и бонуси за връщане на пари.

Бонусите и промоционалните оферти също са сравнително по-привлекателни, отколкото в други конкурентни платформи за онлайн залагания. Това е по отношение на сумата или стойността, която играчите получават и условията за залагане, приложени към офертите. Една добра платформа за класиране на електронни спортове може да помогне на залагащите да сравняват офертите между най-добрите букмейкъри, покриващи пазарите за залагания на електронни спортове.

Обслужване на клиенти

Статистиката показва, че залагащите са склонни да гравитират към най-добрите сайтове за електронни спортове за залагания и други платформи за хазарт, които предлагат качествени услуги за поддръжка на клиенти. Няколко други Платформи за залагания на електронни спортове със сигурност предоставя по-добри услуги за поддръжка на клиенти от Zulabet, особено по отношение на наличните канали и времето за реакция. Независимо от това, обслужването на клиентите в Zulabet все още е похвално.

Zulabet има само два канала за достъп до обслужване на клиенти. Първият е чрез имейл, който отнема доста време, за да получите отговор, но може да бъде полезен при дълги или ориентирани към детайли заявки. Другата алтернатива е чрез чат на живо. Играчите могат също да използват страницата с често задавани въпроси на сайта на Zulabet или онлайн форумите, за да намерят решения на често срещани проблеми, които могат да изпитат.

Разнообразие на пазара за залагания

Според Maltix Limited Company голямото разнообразие от пазари за залагания е тяхната основна тайна. Zulabet предоставя пазари за залагания за почти всички легални и регистрирани спортове, които се играят в световен мащаб, включително електронни спортове и виртуални спортове. Разделът за предматч обикновено предлага повече от 32 000 събития всеки месец. Играчите могат да бъдат сигурни, че ще намерят пазари за залагания на всеки голям спортен турнир и ще се насладят на различни видове залагания. Поддържат се и залагания на живо, включително за електронни спортове.

Коефициентите за залагане също умишлено са направени по-привлекателни, отколкото предлагат повечето конкуренти, което прави сделката още по-сладка. Потребителският интерфейс на сайта е проектиран така, че играчите да имат лесна навигация през многобройните опции, за да намерят спортовете и мачовете, на които искат да залагат.

начини за плащане

Zulabet предлага впечатляващо разнообразие от депозитни решения за да покрие предпочитанията на повечето играчи. Играчите могат да извършват плащания в четири валути, евро, унгарски форинт, норвежка крона и индийска рупия. Процесът на депозиране на средства е сравнително лесен, но зависи от използвания метод на плащане. Възможностите за теглене обаче са доста ограничени. Те обикновено включват различни решения за електронни портфейли. Zulabet също не предлага опции за плащане с криптовалута, които са желани в днешно време сред елитните играчи.

Отговорен хазарт

Zulabet насърчава отговорния хазарт по няколко различни начина. Като начало, той позволява на играчите да затварят акаунтите си, когато пожелаят, независимо от причините, които предлагат. Затварянето на сметки за хазарт може да помогне на играчите да стоят далеч от пристрастяващия хазарт. Zulabet също така позволява лимити на акаунти, които играчите могат да зададат, за да ограничат своите дейности.

Последни новини

Pixel.bet Пътуване към известността на електронните спортове
2022-06-16

Pixel.bet Пътуване към известността на електронните спортове

Новини