Защо Unibet остава доминиращ в електронните спортове залагания

Новини

2022-01-27

Известният букмейкър за електронни спортове Unibet не забавя стремежа си да стане най-големият сайт за залагания на електронни спортове. Марката изглежда напълно заредена, за да поеме завинаги индустрията на електронните спортове.

Защо Unibet остава доминиращ в електронните спортове залагания

Няма съмнение, че електронните спортове залагания са следващото голямо нещо в индустрията на онлайн хазарта. Статистиката показва, че над 6,5 милиона залагащи залагат на електронни спортове. Интересното е, че индустрията за залагания на електронни спортове струва огромните 66 милиарда долара през 2021 г.

Въпреки че днес има стотици сайтове за електронни спортове за залагания, Unibet се откроява по няколко причини и е класиран като един от най-добрите букмейкъри за електронни спортове от сайтове за класиране на букмейкъри, като напр. eSportsRanker наред с други.

Интуитивен интерфейс и отлична използваемост

Една от причините за успеха на Unibet е интуитивният интерфейс, който позволява на играчите да правят залози без много караница. Има настолен сайт, който показва спретнато всички игри и състезания. Какво още? Unibet е сайт за залагания, фокусиран върху мобилни устройства, за залагащи на електронни спортове в движение. Букмекерът също така е опростил обслужването на клиентите и има многоезичен уебсайт.

Unibet също е популярен сред ентусиастите за електронни спортове заради бързите и сигурни опции за банкиране. Играчите могат да депозират и теглят пари бързо и сигурно.

Всички електронни спортове са обхванати

Може би най-голямата причина Unibet да доминира в сцената на залаганията в електронните спортове е, че обхваща всички електронни спортове, от игри със стрелба от първо лице до заглавия за спортни симулации.

Към момента на писане, Unibet има пазари за всички топ електронни спортове, включително Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, FIFA, PES, League of Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege и т.н. Това е за разлика от много сайтове за електронни спортове за залагания с само един или два eSports в портфолиото си.

Освен че покрива всички електронни спортове, Unibet покрива всички състезателни турнири, така че играчите имат на какво да залагат през цялата година. Някои от най-добрите eSports турнири в радара на Unibet включват CBCS Finals, Elisa Invitational, ESEA Advanced EU, Fragleague, Intel Extreme Masters, Malta Vibes, Blast Premier, Dota Pro Circuit и Blast Rising. За тези, които искат да залагат на най-добрия CS: GO eSports отбор, като Natus Vincere и Team Liquid, Unibet е мястото, където трябва да бъдете.

Друга сила на Unibet на сцената за залагания на електронни спортове са огромните пазари за залагания на електронни спортове. За разлика от много букмейкъри, Unibet предлага на играчите много възможности за залагане. Играчите могат да залагат на предстоящи събития, преди да започнат и дори в играта. 

Освен това коефициентите на Unibet eSports са по-високи в сравнение с това, което предлага конкуренцията. Сайтът също така поддържа всички коефициенти за електронни спортове, от десетични и дробни коефициенти до американски.

Unibet, букмейкър, фокусиран върху електронните спортове

Няма съмнение, че Unibet е неразделна компания в екосистемата на електронните спортове. Например през 2018 г. Astralis, един от най-големите eSports отбори днес, подписа двугодишно многомилионно спонсорство с Unibet. Това показва ангажимента на компанията да направи електронните спортове и електронните спортове залагания още по-големи.

През 2019 г. компанията си партнира и с Abios. Тази иновативна платформа за електронни спортове позволява на Unibet да ангажира напълно своята аудитория с помощта на подробни данни от турнири по електронни спортове, задълбочени статистически данни за играчи и отбори, графици на мачове и други. Интересното е, че играчите могат също да следят всички действия в Unibet с любезното съдействие на функцията за стрийминг на живо.

Unibet без съмнение е сила, с която трябва да се съобразявате. Един от продуктите, върху които компанията се фокусира много, е eSports. Цялостното отразяване на електронните спортове на състезателната сцена ясно показва, че той е тук, за да остане.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини