Доминацията на Betsson в залаганията на електронни спортове

Новини

2022-02-10

Betsson е един от традиционните букмейкъри, които са насочили фокуса си към електронните спортове залагания, един от най-бързо развиващите се пазари в индустрията на онлайн хазарта.

Доминацията на Betsson в залаганията на електронни спортове

Според доклад за 2020 г. на Eilers & Krejcik, над 6,5 милиона комарджии са залагали на eSports мачове. Този брой е нараснал допълнително, след като електронните спортове нараснаха експоненциално през 2021 г.

Като се има предвид колко обширна и мощна е индустрията за залагания на електронни спортове, BML Group Ltd, операторът на сайта за залагания, желае да доминира в сцената на електронните спортове, точно както правят в традиционните спортни залагания. Стратегията с четири стълба предлага на играчите много възможности за залагане и удобство.

Широко покритие на електронните спортове

Betsson не е обикновеният букмейкър за електронни спортове, който покрива само елитните eSports турнири; той обхваща всички конкурентни eSports игри по целия свят. Независимо дали става дума за битка в Dota 2 от квалификации от ниско ниво или за Световното първенство на LoL, Betsson има залагащите, покрити. В момента някои от състезанията, на които играчите могат да залагат, включват Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 1, Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 2, CS: GO: IEM WINTER и FIFA eSports Battle.

Огромни пазари за залагания

Освен изчерпателното покритие на eSports турнири и състезания, Betsson отива по-далеч, като предлага голямо разнообразие от пазари, от които да избирате. За спортни симулационни електронни спортове, например FIFA, пазарите на залагания са същите като традиционните футболни залагания. Въпреки това, за игри със стрелба от първо лице (FPS), повечето сайтове за електронни спортове имат само основните пазари. Но Betsson има много пазари. 

В CS: GO, например, играчите могат да залагат на победител в мача, точен резултат, без залог за равенство, победител в пистолетен рунд 1, победител в пистолетен рунд 2, хендикапи, общ брой изиграни рундове на карта, продължения на карта, спечелени рундове на карта (хендикап), карти, играни в серия, специфични за картата победители и т.н.

Високи коефициенти за електронни спортове

Коефициентите са ключов фактор при избора на добър сайт за залагания. Играчите винаги са на лов за най-високите коефициенти; Бетсън ясно разбира това. За да се гарантира, че е на върха на играта, Betsson предлага едни от най-високите коефициенти на пазара във всичките три формата на коефициенти. Например, когато др Сайтове за eSport залагания ако коефициентът за победа на екипа за електронни спортове е 1,66, Betsson ще има коефициент на 1,70 или дори по-висок.

Бързи, сигурни депозити

И накрая, Betsson рационализира своята банкова инфраструктура и разшири партньорствата си с методи за онлайн плащане за улесняване на бързите и депозити. Това не е обичайният сайт за залагания на електронни спортове, който забавя депозитите до часове след края на мача, на който залагащият е искал да заложи. 

Какво още? Betsson ускорява тегленията, стига играчите да са потвърдили своите акаунти. Освен това букмейкърът си партнира с всички популярни системи за онлайн плащане, от електронни портфейли до дебитни и кредитни карти и др.

Всъщност Betsson има ясен план да се утвърди в списъка на най-добрите сайтове за електронни спортове за залагания. Освен изчерпателното покритие на електронните спортове, разнообразието от пазари за залагания, високите коефициенти и бързите депозити, Betsson има един от най-добрите бонуси за електронни спортове наоколо. Какво още? Сайтът за залагания предлага изключително клиентско изживяване.

Последни новини

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1
2022-05-12

Rainbow Six Siege, година 7, сезон 1

Новини