Незабавни тегления

Букмейкърът за моментално теглене е този, който позволява на играчите да изтеглят своите печалби и да изплатят в рамките на 24 часа. Времето, което отнема, зависи много от използваното казино или сайта за залагания на електронни спортове и държавата, в която се намира играчът. Понастоящем има само няколко онлайн сайта за електронни спортове за залагания, които позволяват незабавно теглене в САЩ и Австралия.

За да намерят правилния сайт за незабавно теглене, се препоръчва потребителите да отделят време, за да направят надлежната си проверка. Четенето на потребителски отзиви ще даде ясна представа колко бързо се изплаща всеки сайт. Не винаги е възможно да се определи ефективността на процеса на изтегляне само от времевите мащаби, предоставени от сайта.

Някои ще обещаят незабавно изтегляне в рамките на 24 часа, но може да отнеме повече време. Някои може да кажат 72 часа, но може да е моментално. Също така се влияе от вида на метода на трансфер, който играчът използва. Понякога единственият начин да разберете наистина е да го тествате.

Онлайн залаганията на електронни спортове станаха изключително популярни и затова е толкова важно играчите да се уверят, че използват правилния сайт – такъв, който ще обработва транзакциите им бързо и ефективно.

Section icon
Най-добрите сайтове за незабавно теглене на eSport залагания 2021

Най-добрите сайтове за незабавно теглене на eSport залагания 2021

Незабавното теглене е достъпно от редица най-добрите сайтове за електронни спортове за залагания.

 • 1xBetНай-бързият метод за теглене е биткойн, където транзакциите могат да бъдат завършени в рамките на 15 минути.

 • Betfair е топ сайт с опция за бързи средства, където парите могат да бъдат изпратени до банкова сметка за броени секунди. Това работи за клиенти, които имат дебитна карта Visa или предплатена карта.

 • Paddy Power предлага незабавно теглене от 2019 г. Отново е за клиенти, които използват дебитна или предплатена карта Visa.

 • Ladbrokes предлага опцията Fast Funds за потребителите на Visa Debit, но не използва думата „незабавно“. Процесът ще продължи да работи в рамките на няколко часа.

 • Корал предлага бързи тегления на средства с максимална сума от £2000 и посочва, че средствата трябва да бъдат получени в рамките на четири часа.

 • Уилям Хил има директна визова система за четиричасов обрат на теглене.

 • BetwayБързата опция на 's е теглене към уеб портфейл, където може да отнеме до 24 часа, за да се появи в акаунта.

 • Bet365 има опцията за незабавен дебит за виза с много по-висока максимална сума, отколкото при други методи.

 • Риварли е сайт, където най-бързият вариант е електронен портфейл като Skrill и отнема до 24 часа.

 • 22Залог също така предлага бързи опции за електронен портфейл за теглене в рамките на 24 часа.

Най-добрите сайтове за незабавно теглене на eSport залагания 2021
Защо някои букмейкъри отнемат толкова време, за да изплатят?

Защо някои букмейкъри отнемат толкова време, за да изплатят?

Някои сайтове за електронни спортове няма да имат някой, който да се занимава с тегления денонощно и ако не го направи, това трябва да е червен флаг за клиента, в края на краищата те са щастливи да вземат пари денонощно. Те трябва да са в състояние да обработват незабавно заявките за теглене.

В някои случаи клиентът може да не е преминал през правилния процес на проверка и ако тези стъпки все още не са изпълнени, сайтът може да иска да получи повече информация, преди да обработи заявката за изтегляне. Примерите за самоличност, от които може да се нуждаят, включват паспорт, шофьорска книжка и доказателство за адрес. Добра идея е да се уверите, че тези стъпки са завършени възможно най-рано, за да няма време за изчакване, когато е необходимо теглене.

Клиентът също трябва да бъде много внимателен към всеки сайт, който отнема повече от един ден за обработка на заявка за теглене. Някои от тях забавят плащанията, за да се опитат да насърчат играчите да продължат да залагат с печалбите, вместо да ги прехвърлят към външна сметка. Няма основателна причина всеки уебсайт да отнема повече от един ден, за да плати, така че след като играч срещне сайт, който го прави, трябва просто да изпразни акаунта и да намери друг сайт.

Защо някои букмейкъри отнемат толкова време, за да изплатят?
Можете ли да изтеглите някаква сума пари от сайт за залагания?

Можете ли да изтеглите някаква сума пари от сайт за залагания?

Има някои сайтове, които могат да поставят ограничение на сумата, която потребителят може да изтегли по всяко време. Добре е да проверите това предварително, преди да започнете да използвате сайта. Например, ако има лимит за теглене от £50, но потребителят има £100, това означава многократно теглене, за да може да стигне до собствените си пари.

Да се уверите, че разполагат с най-бързите методи за теглене, е добра идея за всеки, който използва сайт за залагания на електронни спортове. Има два елемента за скоростта на теглене. Първият е времето, необходимо на сайта за обработка на заявката. Вторият е времето, необходимо на избрания метод за теглене, за да обработи заявката в техния край.

Електронният портфейл се счита за една от най-бързите опции и PayPal попада в тази категория, но е наистина достъпен само в Обединеното кралство и Европа. Понастоящем в САЩ няма система за електронни портфейли. Следващата най-бърза система е eTransfer. Това е връзка между търговеца и банковата сметка на потребителя. Депозитите и тегленията са бързи и действителните данни за банковата сметка никога не се разкриват на търговеца.

Можете ли да изтеглите някаква сума пари от сайт за залагания?
Плюсове и минуси на букмейкърите с изплащане за 24 часа

Плюсове и минуси на букмейкърите с изплащане за 24 часа

Има няколко предимства и недостатъци от използването на сайтове за залагания на esport за незабавно теглене. От положителната страна:

 • Бързото изплащане за 24 часа означава, че потребителят ще може да получи достъп до собствените си пари много по-бързо. Това ще им даде повече възможности за по-нататъшна игра на този сайт или на друг сайт.

 • Това показва, че сайтът за онлайн esport залагания има силен фокус върху обслужването на клиентите, вместо да се опитва да задържи парите на своите клиенти възможно най-дълго.

 • С толкова много методи за теглене на пари от сайтове за esport залагания, със сигурност ще има бърз метод, който ще отговаря на почти всеки клиент, така че никой не трябва да чака повече от 24 часа за парите си.

 • Бързите транзакции означават, че парите прекарват по-малко време в сайта и има по-малко изкушения за извършване на спонтанни залози.

От друга страна, почти няма недостатъци на 24-часов сайт за теглене, въпреки че потребителите може да искат да имат предвид, че това може да не е най-важното нещо за тяхната услуга. Някои потребители може да предпочетат да имат качествено обслужване на клиенти или широка гама от електронни спортове, на които да залагат.

Плюсове и минуси на букмейкърите с изплащане за 24 часа