Top 10 Trustly ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Trustly е един от най-силните двигатели на онлайн плащанията в света днес. Постоянно разрастващият се FinTech направи възможно на търговците и купувачите да извършват плащания по бърз, лесен, удобен и безопасен начин. Той също така постави основата за нарастване на много други онлайн плащания.

Помощта за плащане започна в Европа, но продължи да се разпространява надлъж и нашир, тъй като световната икономика става реалност. Използва се в почти всички видове и размери на плащания. През последното половин десетилетие се наблюдава скок в приемането на Trustly като метод на плащане в сайтовете за онлайн спорт и електронни спортове за залагания.

Top 10 Trustly ESportss 2022 -Low Fee Deposits
Относно Trustly

Относно Trustly

Когато мислите за Trustly като за метод за онлайн плащане, трябва да помислите за двигател, който задвижва цяло превозно средство. Trustly не е самостоятелен метод за плащане като Skrill или кредитни карти. Вместо това софтуерната инфраструктура задвижва такива транзакции, като позволява отворено банкиране.

Компанията е основана през 2008 г. в Швеция. Мозъците зад революционната идея бяха Карл Уилсън, Лукас Грате и Джоел Якобсон. Оттогава разшири дейността си в Европа и Съединените щати. Те също така стартираха операции в Австралия през 2021 г. и достигнаха 230 милиона долара приходи с над 650 служители. Седалището на компанията е в Стокхолм, Швеция.

Наистина започна с разрешаване само на банкови транзакции. Днес тя доведе над 8000 търговци в тази част на безопасни и сигурни плащания. Използва се от продавачи като Alibaba, Facebook, eBay, Dell, Transferwise и UNICEF. Повече от 525 милиона купувачи използват Trustly, за да плащат от своите банкови сметки, цифра, по-голяма от тази на потребителите на карти. Компанията работи с повече от 6300 банки в своите области на дейност.

Това е метод на плащане, който много спортни букмейкъри приемат, особено с нарастването на залаганията в електронни спортове.

Относно Trustly
Как да направите депозит с Trustly

Как да направите депозит с Trustly

Това е опция за плащане, която залагащите на електронни спортове обичат поради своята простота. Trustly не изисква от вас да се регистрирате или изтегляте приложение. Всичко, което е необходимо, е предпочитаното от вас казино или сайт за залагания да го приеме като метод на депозит. Повечето топ букмейкъри го имат в списъка си с опции за депозит.

За депозиране:

 • Изберете „Депозит“ на уебсайта на спортната книжка. Появява се падащ списък с налични опции.
 • От списъка изберете „Доверие“. В прозорец за пренасочване Trustly се появява списък с банки. Кликнете върху предпочитания от вас. Можете да използвате опцията за търсене, за да намерите бързо вашата банка.
 • След това банката ще ви помоли да изберете сметката, от която искате да депозирате. Въведете номер на акаунт/потребителско име и код за потвърждение, напр. ПИН
 • Въведете сумата за депозит и потвърдете транзакцията. Сумата ще бъде удържана от вашата банка и незабавно ще бъде отразена във вашата сметка за залагания. След това можете да го използвате, за да залагате на любимите си електронни спортове.

Имайте предвид, че трябва да въвеждате банковите си данни всеки път, когато искате да платите чрез Trustly. Компанията никога не запазва подробности от транзакция. Trustly също няма лимити за депозит, стига да имате банков баланс. Не е необходимо да свързвате Trustly с банковата си сметка. Вашата банка вече елиминира изискването, след като влезе в търговски договор с Trustly.

Как да направите депозит с Trustly
Как да направите теглене с Trustly

Как да направите теглене с Trustly

Процесът на теглене е лесен и автоматизиран. В много отношения е подобен на процеса на депозит. Отново се инициира от уебсайта за залагания.

 • След като спечелите в рунд на залагане, изберете „Изтегляне“ във вашата сметка за залагания.
 • Изберете Trustly като предпочитан метод за теглене. Ще бъдете пренасочени към сайта Trustly, където отново ще се появи списък с банки; изберете вашата банка.
 • Въведете сметката, в която искате да изтеглите средствата си.
 • Въведете сумата, която искате да изтеглите.
 • Потвърдете транзакцията и излезте.

Тъй като това е автоматизиран процес, не можете да отмените теглене. Единствената налична опция е да направите друг депозит. Времето за обработка зависи от одобрението на Trustly и времето за обработка на банката. Одобрението е почти незабавно, но поради банкови процеси може да отнеме 1-2 дни, докато парите се отразят във вашата сметка. Това може да бъде повлияно от почивните дни и официалните празници.

Минималната сума за теглене е $10. Максималното теглене е ограничено до $10 000. Транзакциите с доверие могат да се извършват както на мобилен телефон, така и на компютър с помощта на обикновени интернет браузъри.

Как да направите теглене с Trustly
Плюсове и минуси с Trustly

Плюсове и минуси с Trustly

Професионалисти

 • Лесно и безопасно използване - Играчите не трябва да създават акаунт или да изтеглят приложения. Спортните букмейкъри, банката и Trustly си сътрудничат, за да премахнат това изискване. В резултат на това играчът не трябва да предоставя никакви лични данни в транзакцията. Това е огромна мярка за безопасност.
 • Не се съхраняват подробности - Вие въвеждате данните си наново всеки път, когато трябва да извършите транзакция. Това означава, че никой няма достъп до вашия акаунт и транзакции без ваше знание.
 • Ниска цена - плащанията на Most Trustly са безплатни.
 • Скорост - Повечето плащания, особено изходящи, се изпълняват незабавно

Против

 • Някои хора предпочитат да имат запазени пароли, които не са налични с Trustly
 • Тегленията може да отнеме до два дни, което е по-дълго от някои други методи за теглене
 • Няма директна поддръжка на Trustly за плейъра
 • Някои банки, особено извън Европа/САЩ, може да не са свързани с Trustly
Плюсове и минуси с Trustly
Доверен процес на откриване на акаунт

Доверен процес на откриване на акаунт

Освен ако не сте търговец, който получава плащания, не е необходимо да отваряте Trustly сметка. Trustly обикновено свързва търговци и банки, за да улесни вас, потребителя, да извършвате плащания и да теглите пари във вашата банка. За търговците регистрирането на техния бизнес в платформата Trustly отнема не повече от посещение на уебсайта или агент.

За да работите с Trustly, всичко, от което се нуждаете, е да имате акаунт в поддържана банка и да заложите на уебсайт, който поддържа метода на плащане. Винаги проверявайте, за да потвърдите, че методът се поддържа както за депозити, така и за тегления.

Доверен процес на откриване на акаунт
Вярно опции за поддръжка на клиенти

Вярно опции за поддръжка на клиенти

Отново, като ентусиаст на залаганията или обикновен потребител, едва ли някога ще се наложи да се свържете с поддръжката на клиенти. Институциите (уебсайт и банка) обикновено ще се справят с всякакви проблеми от ваше име. Ако вашето плащане или теглене се забави, Trustly съветва да се свържете с вашия търговец и да поискате разписка за изплащане. Това се представя на банката, която продължава да стартира последващи действия.

Има обаче раздел с често задавани въпроси на Trustly, който обхваща повечето от проблемите, които може да срещнете с Trustly, и решенията за тях. Просто посетете Страница за поддръжка Trustly и изберете категорията, в която попада вашият проблем. Дори когато не сте имали проблем, важно е да проверите тази информация и да изберете знания за бъдеща употреба.

Сайтът има формуляр за контакт, който можете да попълните, ако наистина смятате, че проблемът ви се нуждае от лично внимание. Жалбите могат да бъдат насочени и към отдела за жалби на Обработка на жалби на клиенти страница.

Вярно опции за поддръжка на клиенти