Top 10 Transfer Money ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Правилното управление на акаунт за залагания в електронни спортове е жизненоважен аспект на отговорния хазарт. Залагането изисква пари и е необходима добре финансирана сметка, за да се насладите на това, което букмейкърът предлага. Прехвърляне на пари чрез банка се нарежда високо сред най-широко използваните методи за плащане в сайтовете за онлайн залагания на електронни спортове. Почти всеки играч притежава банкова сметка, местна или международна.

В един или друг момент те се оказват, че използват този метод за прехвърляне на пари към онлайн букмейкър. Всеки играч, който желае да използва тази опция, трябва да има някои основни познания за това как работи и нейните плюсове и минуси. Тази статия ще ги обсъди подробно.

Относно залаганията за електронни спортове Transfer Money

Относно залаганията за електронни спортове Transfer Money

Паричният превод от една банкова сметка към друга може да се проследи до 1800 г. пр.н.е. Идеята възниква във Вавилон, когато кредиторите на пари ще дават заеми и начисляват лихва. В същото време Роман и Гръцки банките приемаха депозити като спестявания.

През цялата история банковата технология е претърпяла няколко обрати, но възможността за прехвърляне на пари през интернет е най-съществената промяна. Онлайн банкирането започна веднага след като уеб-базираната свързаност стана глобално нещо в средата на 90-те.

Популярен ли е трансферът на пари?

Превод на пари е може би най-старият метод за транзакции. Това е и най-популярната система за плащане във всички страни по света. Не е изненада, че е най-широко използваният опция за плащане за залагания на електронни спортове. Почти всички търговски банки днес имат платформа за онлайн банкиране, където потребителите се регистрират, за да наблюдават и управляват финансите си от разстояние.

Някои банки превеждат пари по електронен път без такса, стига получателят да има сметка в същата институция. Други ще го направят срещу заплащане, но времето за прехвърляне зависи от въпросната сума.

Относно залаганията за електронни спортове Transfer Money
Как да направите депозит с Transfer Money

Как да направите депозит с Transfer Money

Когато залагащите изберат да прехвърлят пари чрез банка, за да започнат да играят залози за електронни спортове, те трябва да знаят идентификационния номер на банковата сметка на онлайн esport спортни букмейкъри. Има безброй банкови системи по света, така че процесът на прехвърляне на средства по електронен път може да не е еднакъв в различните банки. По същия начин процесът ще се различава по отношение на лимитите на транзакциите и времевите рамки за трансфер. Но средното време за превод е 24 - 48 часа за местни банки или 2 - 5 работни дни за международни банки.

Използване на превод на пари в онлайн букмейкърите за електронни спортове

Въпреки фините различия в банковите системи, основната концепция остава същата. Залагащите на електронни спортове, които предпочитат този метод на депозит, ще използват процес, който изглежда така:

 1. Регистрирайте личен акаунт в букмейкър за електронни спортове
 2. Отворете акаунта, като използвате идентификационни данни за вход
 3. Преминете към секцията за банкиране/плащания/каси
 4. Изберете онлайн банкиране, банков превод или директен банков превод
 5. Отбележете любима банкова институция
 6. Влезте в защитен шлюз или въведете номера за маршрутизиране и номера на акаунта
 7. Удостоверете влизането чрез мобилно приложение, подкана за имейл или OTP, изпратен чрез SMS
 8. Добавете колко да депозирате към сметката за залагания на eSports
 9. Потвърдете плащането
 10. Получете кредит за залагане
Как да направите депозит с Transfer Money
Как да направите теглене с превод на пари

Как да направите теглене с превод на пари

Всеки комарджия, който е използвал сайт за електронна търговия за бизнес, разбира колко лесно може да бъде прехвърлянето на пари от уебсайт към индивидуална банкова сметка. Тегленето на печалби от букмейкър е обратното на депозирането.

 1. Отворете сайта за залагания на eSports и влезте с парола и имейл или потребителско име
 2. Отидете до страницата за банкиране/касие/плащания
 3. Потвърдете печалбите и сумата за теглене
 4. Изберете начин на плащане за теглене - интернет банкиране, банков превод или банков превод
 5. Предоставете уникален идентификационен номер за онлайн банкиране
 6. Проверете сметката за залагания и банковия идентификатор (трябва да е синхронизиран)
 7. Изчакайте одобрение
 8. Букмейкърът превежда парите по банковата сметка на играча в рамките на 2-5 работни дни

Превод Тегленето на пари не е моментално. Първо, на Доставчик на електронни спортове ще отнеме известно време, за да се потвърди самоличността на играча. Това е решаваща мярка за сигурност за онлайн хазарта, която помага да се избегнат всякакви онлайн измами. Става все по-често за онлайн комарджиите да бъдат измамени с трудно спечелените си печалби. Ето защо на всички легитимни и безопасни сайтове е необходимо време, за да проверят отново дали лицето, което иска теглене, действително е участвало в залагането на електронни спортове.

Как да направите теглене с превод на пари
Плюсове и минуси с превод на пари

Плюсове и минуси с превод на пари

Когато играчите на електронни спортове прехвърлят пари онлайн, те управляват банковите си сметки чрез мобилни устройства или компютри. Това означава, че не е необходимо да посещават клоновете си, за да извършат транзакции. Това идва както с предимства, така и с недостатъци, както е отбелязано по-долу.

Професионалисти

 • Възможност за депозиране на пари в сайтове за онлайн залагания на електронни спортове с няколко щраквания или плъзгане на екрана на телефона
 • Относително по-ниски разходи за трансфер
 • Безопасно бягство за каси

Против

Понякога човек трябва да намери банкомат или банкова институция, за да постави пари в сметките си, преди да ги изпрати в онлайн сметка за залагания на електронни спортове. Този процес може да бъде сложен. В зависимост от държавата, хазартните транзакции могат да бъдат проследени или силно ограничени от властите.

 • Може да бъде предмет на строги закони и разпоредби на дадена страна
 • Обемно прехвърляне
Плюсове и минуси с превод на пари
Процес за откриване на сметка за прехвърляне на пари

Процес за откриване на сметка за прехвърляне на пари

За да придобиете сметка за трансфер на пари, човек се нуждае от национален документ за самоличност, което означава, че трябва да е пълнолетен. Възможно е също така да отворите международна сметка, която може да побере различни валути. Но такива сметки често са ограничени по отношение на това колко да се извършват ежедневно. Освен това отнема повече време за извършване на банков превод до друга държава.

Някои държави позволяват на непълнолетните да имат банкови сметки, но те трябва да бъдат наблюдавани от пълнолетни настойници или родители. Откриването на нова банкова сметка не изисква друга банкова сметка, тъй като всяка институция работи независимо.

Как да настроите акаунт

Необходима е проста, но официална процедура за откриване на сметка за пари по банков превод.

 • Избор на банкова институция и вид сметка: Всяка банка има различни опции за сметка, т.е. разплащателна сметка, сметка с фиксиран депозит, спестовна сметка и т.н. Разплащателната сметка работи най-добре за онлайн превод на пари.
 • Попълване на лични данни: Формулярът за откриване на сметка е като предложение. Тук заявителят предоставя пълното си име, имейл, телефонен номер, адрес и данни за данъчното съответствие.
 • Доказателство за самоличност: Банковите институции ще поискат снимка с размер на паспорт, лична карта, пръстов отпечатък и подпис.
 • Създаване на профил за онлайн банкиране: След като заявлението бъде прието, клиентът може да отвори онлайн сметка за превод на пари. Процесът може да се извърши на уебсайта на банката или съответното мобилно приложение.
Процес за откриване на сметка за прехвърляне на пари
Опции за поддръжка на клиенти за Transfer Money

Опции за поддръжка на клиенти за Transfer Money

Сметките за трансфер на пари се управляват от физически клонове и дистанционно. Въпреки че е възможно да влезете във финансова институция, за да попитате за нещо, онлайн комуникацията е по-удобна. Надеждните доставчици имат специални центрове за обаждания и техните онлайн агенти са винаги на разположение за чат с клиенти. Най-често срещаните канали за решаване на проблеми с клиентите са:

 • Телефон
 • електронна поща
 • Онлайн формуляр за запитване
 • Чат на живо

Повечето финансови институции отварят телефонните си линии сутрин и ги затварят вечер. Телефонните обаждания може да не работят в някои часове през уикендите и официалните празници. На имейли и онлайн формуляри се отговаря в рамките на 24 - 48 часа. Повечето чатове на живо са достъпни в приложенията за банкиране. Някои са активирани с ботове, докато други включват човешки представители на клиенти.

Опции за поддръжка на клиенти за Transfer Money