Top 10 Skrill ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Skrill е забележителен доставчик на дигитален портфейл, обслужващ 130+ държави по целия свят. Потребителите се радват да използват услугите му за парични преводи, защото са бързи, надеждни и удивително лесни за използване. Освен това той поддържа множество методи на плащане, включително банков превод и кредитни и дебитни карти.

По-специално, Skrill улеснява бързите цифрови плащания от 2001 г., когато е създадена като Moneybookers. Бързият му растеж беше забележителен – до 2007 г. той беше признат за един от трите най-добри електронни портфейла в Европа. Популярността на Skrill продължава да расте, обяснявайки защо безброй реномирани марки и лица са създали акаунти с него. Те включват спортни залагания в юрисдикции, обслужвани от Skrill.

Top 10 Skrill ESportss 2022 -Low Fee Deposits
Как да направите депозит със Skrill

Как да направите депозит със Skrill

Ако предположим, че играчът вече има акаунт в Skrill, ето най-простата процедура, която могат да приемат, когато депозират със Skrill:

 1. Регистрирайте се в удобен сайт за хазарт на Skrill
 2. Отидете в раздела за депозити на уебсайта
 3. Изберете Skrill като предпочитан метод за използване
 4. Въведете конкретната сума, която желаете да прехвърлите от сметката си в Skrill към сметката си за залагания
 5. Потвърдете транзакцията

Като се има предвид, че Skrill е електронен портфейл с репутация за скоростта си, залагащите на електронни спортове могат да проверят баланса на своите хазартни акаунти веднага щом депозитите им бъдат потвърдени. Забележително е, че това не е единственото предимство, на което могат да се насладят, когато го правят използвайте този метод на депозит. Например, използването на Skrill привлича бонус, който варира от една платформа до друга и се определя от сумата, преместена в акаунта на член.

В допълнение, Skrill може да се похвали с интуитивен уебсайт, достъпен на много езици, включително:

 • Английски
 • испански
 • Немски
 • Италиански
 • полски
 • чешки
 • Руски
 • португалски

Ако играчът не владее един език, той може свободно да избере друга опция, за да предостави точни подробности по време на процеса на депозит. Освен това, тъй като Skrill има мобилно приложение, играчите могат да го изтеглят, за да финансират своите сметки за залагания, докато пътуват или изпълняват други поръчки далеч от дома.

Как да направите депозит със Skrill
Плюсове и минуси на Skrill

Плюсове и минуси на Skrill

Вижте предимствата и недостатъците на Skrill.

Професионалисти

 • Позволява на залагащите в електронни спортове да правят бързи депозити и тегления
 • Предлага на потребителите много опции за плащане
 • Приема се в безброй уебсайтове за залагания на електронни спортове
 • Предлага се в много страни по света
 • Осигурява обслужване на клиенти от най-високо ниво
 • Той идва с различни функции за сигурност/против измама
 • Приложението Skrill е невероятно лесно за работа
 • Поддържа множество устройства, включително iOS, уеб-базирани и android

Против

 • Някои страни като Афганистан, Кабо Верде, Куба и Япония са ограничени.
 • Следователно играчите трябва да посетят уебсайта на Skrill, за да проверят дали този шлюз за плащане поддържа техните юрисдикции. Ако не, препоръчително е да потърсите също толкова реномиран и надежден метод за депозит/теглене.
Плюсове и минуси на Skrill
Как оценяваме банковите методи

Как оценяваме банковите методи

Списъкът с банкови методи, достъпни за играчите в световен мащаб, е невероятно дълъг. Ето защо те трябва да вземат предвид различни неща, когато решават какви методи на плащане да използват. Така че нека се потопим в най-добрите функции, които използваме, за да класираме опциите за банкиране.

Достъпност

Един от факторите, които вземаме предвид, когато оценяваме опцията за депозит/теглене, е достъпността. Впечатляващо е, че Skrill се предлага в повече от 130 страни по света. Някои от тези юрисдикции са Албания, Германия, Кения, Австралия, Полша, Южна Африка, Латвия, Швеция и Чили. Въпреки това някои държави са ограничени и техните жители не могат да използват този електронен портфейл.

Сигурност

Сигурността също си струва да се има предвид при класирането на методите на плащане. Skrill заслужава едно от първите места, защото използва криптиране с висока сигурност, за да държи хакерите на една ръка разстояние.

Популярност сред eSportsbooks

Много залагащи на електронни спортове избират Skrill пред други опции за плащане. Това означава, че услугите му са отлични, което го прави един от най-добрите банкови методи за клиенти.

поддържа

Поддръжката на Skrill е достъпна чрез телефон (+1 855-719-2087) и социални медии. Неговият сайт също има подробен раздел с често задавани въпроси, за да предостави на потребителите отговори на някои от техните въпроси.

Потребителски опит

Използваемостта на Skrill е изключителна, благодарение на това, че приложението му е съвместимо с множество устройства и е достъпно на много езици. В комбинация с другите си желани характеристики като скорост и безброй обслужвани страни, той обещава страхотно потребителско изживяване.

Въз основа на тези фактори, Skrill е сред най-добрите електронни портфейли, които играчите могат да използват за депозиране в любимите си сайтове за залагания.

Как оценяваме банковите методи
Популярност в индустрията за залагания на електронни спортове

Популярност в индустрията за залагания на електронни спортове

Над три четвърти от електронните спортни книги по света приемат Skrill. Играчите в обслужваните от Skrill страни могат да обмислят прехвърлянето на средства в своите сметки за залагания и тегленето на печалбите си. Въпреки това, преди да изберете този популярен шлюз за плащане, е разумно да разберете правилата на конкретен сайт за залагания относно правенето на депозити и тегления чрез Skrill. Това предотвратява неудобства като закъснения или неуспешни заявки за теглене, които могат да развалят изживяването им от залагания.

Освен това залагащите на електронни спортове, които използват Skrill, трябва да отделят време, когато избират електронните спортни книги, които да използват. Докато някои предлагат Skrill като метод за депозит, те не са го посочили като опция за теглене и обратно.

Популярност в индустрията за залагания на електронни спортове
Процес на откриване на акаунт в Skrill

Процес на откриване на акаунт в Skrill

Създаването на акаунт в Skrill е лесно. По-долу са простите стъпки, които играчите трябва да следват, за да го направят успешно:

 1. Посетете началната страница на Skrill.
 2. Натиснете бутона за регистрация в горния десен ъгъл на страницата.
 3. Попълнете необходимите данни. Те включват пълно име, държава на пребиваване, предпочитана валута, имейл адрес и парола.
 4. Кликнете върху „Регистрация“, след като прочетете условията за използване на този метод на плащане.
 5. Посочете допълнителни подробности, като град, адрес, пощенски код, дата на раждане и телефонен номер.

Играч трябва да потвърди своя акаунт в Skrill, след като го създаде. Някои от документите, необходими за процедурата за проверка, са валидна шофьорска книжка, паспорт и лична карта. Човек също трябва да предостави доказателство за адрес, като банково извлечение или копие на сметката за комунални услуги. Обикновено процесът на проверка на Skrill отнема 1-2 дни, след като потребителят е изпратил всички необходими данни.

Процес на откриване на акаунт в Skrill