Top 10 Ripple ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Сред най-популярните криптовалути е Ripple (XRP). Също така се използва широко като метод за плащане в електронните спортове, улеснявайки транзакциите без граници в онлайн букмейкърите. В сравнение с повечето други криптовалути, Ripple предлага по-евтини транзакционни разходи и бързи парични преводи.

Заедно с много други, тези причини доведоха до появата на Ripple eSports залагания. Много от водещите световни финансови институции и банки са приели Ripple, за разлика от своите конкуренти. Спортните залагания на Ripple нямат опасност, защото XRP се счита за легален в много страни. Топ букмейкърите, изброени по-долу, също предоставят уникални предимства като бонуси за новодошли и редовни промоции за лоялни клиенти.

Top 10 Ripple ESportss 2022 -Low Fee Deposits
Относно Ripple

Относно Ripple

Ripple, виртуална валута, която се търгува като XRP на крипто пазара, е изобретена от Ripple Labs Inc, технологична компания, базирана в Сан Франциско. Независим сървър за удостоверяване валидира своите цифрови подписи. Нейната книга беше представена за първи път през юни 2012 г. със 100 милиарда токена. След като Крис Ларсен се присъедини към Ripple Labs Inc, те основаха NewCoin през септември 2012 г.

Името му се промени от OpenCoin на Ripple. Въпреки регулаторните опасения, стойността на монетата се покачи до тригодишен връх над 1 долар в началото на април 2021 г. Освен че е обменяем за повечето други валути, Ripple може да спести време и усилия на потребителите, свързани с опашки в банките.

За разлика от Bitcoin и Ethereum, Ripple не е криптовалута, базирана на блокчейн. Това е дигитална валута с "хеш дърво" и не може да бъде копана поради ограничено предлагане (100 милиарда монети). Хеш дървото на XRP имитира блокчейна с множество възли за обработка на транзакция. По време на плащането на финансовите детайли се присвоява една стойност и се пускат в децентрализирана обществена мрежа за валидиране на сървърни възли.

Популярен ли е Ripple?

Здравата регулаторна структура от законите за хазарта направи залаганията в електронните спортове безопасни и бързо развиващи се. Много цифрови монети, включително Ripple, заменят традиционните валути. Спортните залагания с XRP отбелязаха значителен ръст през последните няколко години. Тъй като Ripple е доста достъпен за повечето спортни залагащи, той е идеален за спортни залагания. Към момента на писане на тази статия (януари 2022 г.) стойността й беше $0,7429.

Относно Ripple
Как да направите депозит с Ripple

Как да направите депозит с Ripple

Днес много букмейкъри приемат Ripple като метод за депозит. Повечето сайтове, които ви позволяват да финансирате акаунт с XRP, не налагат географски ограничения, което означава, че можете да играете електронни спортове отвсякъде. Готови ли сте да правите залози с реални пари с депозити на Ripple? Ще сте на път да правите спортни залози, ако следвате стъпките, описани по-долу.

 1. Вземете портфейл Ripple: Купете достатъчно XRP от платформа за крипто обмен и ги съхранявайте в дигитален портфейл
 2. Регистрирайте се в сайт за залагания на Ripple eSports: Разгледайте един от предложените от нас сайтове на тази уеб страница с добри оценки
 3. Влезте в букмейкърите и намерете страницата за плащане
 4. Изберете криптовалута, последвана от Ripple (XRP), като ваш метод за депозит
 5. Ще бъдете насочени към страница за плащане, за да влезете в своя крипто портфейл
 6. Въведете сумата за зареждане на вашата сметка за залагания
 7. Посочете адреса на портфейла на букмейкъра и сканирайте QR кода
 8. Проверете дали информацията е правилна и кликнете върху бутона за изпращане.
Как да направите депозит с Ripple
Използване на Ripple в онлайн букмейкърите

Използване на Ripple в онлайн букмейкърите

Една от причините Ripple е отлична опция за плащане в електронните спортове е неговото ниво на поверителност. Не можете да свържете вашия XRP портфейл с банкова сметка; по този начин никой орган не може да проследи вашата история на хазарта. Депозитите са незабавни и много сигурни. Вашият депозит трябва да се уреди за три до пет секунди. Типичната транзакция с Ripple е толкова ниска, че е практически безплатна. Вие харчите само 0,00001 XRP, когато правите депозит.

Имайте предвид, че не можете да свържете вашия XRP портфейл директно към банкова сметка. Въпреки това, с портфейл GlobaliD, можете да се регистрирате за дебитна карта MasterCard, за да получите връщане на пари под формата на Ripple монети. След това можете да финансирате картата чрез платежна карта, друга криптовалута или банкова сметка. Дневният лимит за транзакции за XRP MasterCard дебитна карта е $5,000 до $10,000. Освен това транзакциите са ограничени до 15 на ден. Винаги проверявайте лимита за депозит в букмейкъра, преди да захраните сметката си.

Използване на Ripple в онлайн букмейкърите
Как да направите теглене с Ripple

Как да направите теглене с Ripple

Подобен на биткойн, Ethereum, Litecoin и Dogecoin, Ripple предоставя страхотно изживяване при залагания в електронни спортове, като позволява функции за теглене. Да предположим, че депозирате пари в акаунта си за онлайн спортни залагания в Ripple и спечелите голяма награда, играейки някои eSports. Как ще осребрите парите си?

 1. Отидете на страницата с опции за плащане и отворете бутона за теглене
 2. Изберете Ripple XRP като метод за теглене
 3. Въведете колко да изтеглите от букмейкъра
 4. Предоставете вашия външен адрес на портфейла
 5. Потвърдете и изчакайте букмейкърът да го одобри

Целият процес може да се извърши на мобилен телефон. Регистърът на Ripple не блокира и е доказано, че обработва огромни транзакции в секунда (около 1500). Тегленията на XRP са бързи, така че парите трябва да се появят в портфейла ви незабавно.

Единственото нещо, което може да забави плащането, е когато букмейкърът има твърде много изплащания, за да ги одобри. Но това е нещо, което повечето спортни залози завършват в рамките на 24 часа. Що се отнася до таксите за теглене, рядко ще бъдете таксувани от доставчика на електронни спортове. Въпреки че мрежата на Ripple има номинална такса, обикновено част от цента. Все едно изобщо няма такса.

Как да направите теглене с Ripple
Плюсове и минуси с Ripple

Плюсове и минуси с Ripple

XRP eSports залаганията предлагат много предимства, които карат играчите да искат да залагат с цифровата монета. Това са същите предимства, които можете да получите от всеки сайт за хазарт, който приема криптовалути. Въпреки това, има забележителни предимства за хазарта с XRP.

Професионалисти

 • Подходящ както за депозити, така и за теглене
 • Невероятни скорости
 • Оскъдни такси за транзакции
 • Разширени методи за криптиране
 • Анонимни транзакции

Против

 • Не всички букмейкъри приемат XRP
 • Някои сайтове за спортни залагания не предлагат изключителни бонуси на играчите на Ripple
Плюсове и минуси с Ripple
Процес на отваряне на акаунт в Ripple

Процес на отваряне на акаунт в Ripple

Първата стъпка към придобиването на XRP е създаването на акаунт в Coinbase. Това е безопасен онлайн център за търговия, прехвърляне и държане на криптовалути. Помага ви да конвертирате виртуални монети като XRP в местни валути. По същество можете да запазите своя XRP директно в приложение на Coinbase.

За да отворите този акаунт, трябва да предоставите доказателство за самоличност, показващо, че сте навършили 18 години. Нужен ви е и телефонен номер, на който ще получавате потвърждение. Уверете се, че имате най-новата версия на браузъра и приложението Coinbase. Освен това се уверете, че вашата операционна система е актуална. Няма такси за поддръжка за акаунт в Coinbase.

Как да настроите акаунт

С приложението Coinbase можете лесно да закупите Ripple и други криптовалути или да прехвърлите USD. Не е необходима банкова сметка, за да имате акаунт в Ripple. Ето какво да направите, за да получите XRP портфейл в Coinbase.

 • Влезте в приложението си Coinbase
 • В раздела на портфейла докоснете „Получаване“.
 • Изберете Ripple
 • Добавете минимум 20 XRP, за да активирате портфейла

Не забравяйте, че цената на Ripple е променлива, но не толкова, колкото Bitcoin и Ethereum. Потърсете съвет от финансов съветник или крипто гуру, за да разберете своя инвестиционен план.

Процес на отваряне на акаунт в Ripple
Опции за поддръжка на клиенти на Ripple

Опции за поддръжка на клиенти на Ripple

Имате въпрос относно XRP транзакция? Можете да се свържете с поддръжка чрез:

 • Безплатен телефонен номер на клиента
 • електронна поща
 • Пощенски адрес в Ripple Labs Inc.
 • Помощен център на Coinbase

Управлението на Ripple има една от най-добрите линии за обслужване на клиенти, където потребителите могат да говорят директно с агентите за техническа поддръжка и оплаквания. Преди да им се обадите, опитайте да опишете притесненията си чрез приложението Coinbase. Изберете подходяща категория и бъдете възможно най-подробни. Помощният център на Coinbase също може да ви даде отговори на повечето запитвания.

Опции за поддръжка на клиенти на Ripple