Top 10 Neteller ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Neteller е електронен метод за превод на пари, който се използва в различни онлайн търговски дейности, сред които плащания към и от сайтове за онлайн спортни залагания. Може да се използва за теглене на пари директно с карта Net+ или прехвърляне на такива средства към банкова сметка. Услугата е собственост на PaySafe Group, компания, която оттогава придоби Skrill, бивш конкурент на Neteller. Това е една от водещите услуги за електронни трансфери, която е създала магазин през 1999 г. Започва дейността си в Канада, но през 2004 г. се премества на остров Ман. След придобиването на Skrill, той се превърна в една от най-големите услуги за превод на електронни пари.

Top 10 Neteller ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Правилата на FCA за електронни пари изискват Neteller да държи парите на клиентите в доверителни сметки, отделно от собствените си оперативни средства. Това означава, че може да изплати всички салда на клиенти наведнъж, ако е необходимо, което го прави безопасен метод за използване.

Neteller предлага хазартни трансфери от юли 2000 г. Тогава той обработваше плащания за около 85% от играчите в индустрията. Днес той е много популярен сред доставчиците на залагания в електронни спортове.

Section icon
Как да направите депозит за залагания на електронни спортове с Neteller

Как да направите депозит за залагания на електронни спортове с Neteller

С Neteller депозирането на пари трябва да бъде лесно, безопасно и бързо. Ето стъпките, които трябва да следвате:

Влезте в акаунта си в Neteller. Трябва да предоставите данни за вход, използвани по време на регистрацията. Тези данни могат да бъдат запазени за по-лесно влизане, но правете това само на лични и безопасни устройства.

Изберете „Пари в“. Това ще ви даде a списък с опции за плащане. Кликнете върху предпочитания от вас метод.

Въведете сумата, която искате да депозирате в акаунта си в Neteller и щракнете върху OK. Парите ще бъдат депозирани незабавно.

След като имате пари в акаунта си в Neteller, можете да ги използвате за депозиране в акаунта си за залагания.

На уебсайта за залагания на електронни спортове щракнете върху „Депозит“. Ще се появи списък с опции за депозит. Щракнете върху „Neteller“.

Сайтът ще отвори нов прозорец, в който влизате и избирате сумата, която да изпратите към вашата сметка за залагания.

След като въведете тази сума и потвърдите, балансът ви за залагания се актуализира и приспада от Neteller. След това можете да използвате този баланс, за да залагате на любимите си игри и турнири.

Как да направите депозит за залагания на електронни спортове с Neteller
Плюсове и минуси на Neteller

Плюсове и минуси на Neteller

Предимствата на използването на Neteller като опция за депозит на уебсайтове за залагания на електронни спортове включват:

 • Удобство: За играч, който е на пазара от толкова дълго време, Neteller е остарял добре. Техните транзакции са бързи и сигурни. Има над 40 налични метода за зареждане на картата, сред които банкови, кредитни и дебитни карти. Приемат се над 26 валути и методът на превод е достъпен в повечето страни по света. Наистина не става по-удобно, нали?

 • Бонуси: Много къщи за залагания възнаграждават клиентите с бонуси и безплатни залози, когато депозират в Neteller.

 • Ниски разходи за транзакции: Разходите варират в различните страни и от една къща за залагания в друга. Въпреки това, Neteller е сред методите за плащане с най-ниски транзакционни такси.

 • Страхотно обслужване на клиенти: Обслужването на клиентите на доставчика на услуги е бързо и полезно. Те могат да бъдат достъпни чрез чат на живо, имейл или телефон.

Недостатъците включват:

Лимит от $2000 за не-VIP членове при депозиране чрез карти. Лимитът се повишава до между $5000 и $50,000 при депозиране от друга сметка в Neteller.

Различни лимити за теглене в зависимост от държавата, метода на плащане и валутата

Могат да се използват само приети валути

Въпреки че тези ограничения не засягат пряко използването на Neteller при депозиране в сайт за залагания на електронни спортове, те го правят косвено, като влияят върху начина, по който зареждате акаунта си в Neteller.

Плюсове и минуси на Neteller
Как оценяваме банковите методи

Как оценяваме банковите методи

Esport Ranker използва строги методи за оценка на къщите за залагания и банковите методи, които те използват. Когато разглеждаме банковите методи, ние ги поставяме на скали за ефективност и безопасност. Имаме желание да разгледаме следното

 • Достъпност - В колко държави е наличен методът? Колко валути се приемат? Колко лесен е за достъп и използване на метода (предимно онлайн)?
 • Сигурност - Какви нива на сигурност се предлагат за личната информация и парите на потребителите? Има ли SSL сертификат?
 • Популярност сред сайтовете за залагания - Най-добрите методи за банкиране имат страхотни функции, които привличат много топ сайтове за залагания. Банков метод, който се приема само в шепа сайтове за залагания, е червен флаг.
 • Безопасност - Могат ли потребителите да използват банковия метод анонимно? Колко лесно е да се проследяват транзакциите?
 • поддържа - Колко бърза и полезна е поддръжката на клиентите на банковия метод?
Как оценяваме банковите методи
Популярност на Neteller в индустрията за залагания на електронни спортове

Популярност на Neteller в индустрията за залагания на електронни спортове

Neteller е един от най-популярните методи за плащане в индустрията за електронни спортове. Той работи от близо две десетилетия, което означава, че повечето сайтове за залагания са се разраснали с него. Той също така подобри услугите си с течение на времето. Той е удобен, надежден, достъпен и достъпен в повечето части на света. Neteller поставя отметки във всички полета, които играчът на електронни спортове би искал да бъде отметнат.

Популярност на Neteller в индустрията за залагания на електронни спортове
Процес на откриване на акаунт в Neteller

Процес на откриване на акаунт в Neteller

Акаунт в Neteller се отваря с няколко прости стъпки на уебсайта на Neteller. Безплатно е.

 1. На сайта кликнете върху „Присъединете се сега“
 2. Въведете необходимите данни - имейл, име, държава, валута и парола. След това щракнете върху „Регистрация“. След това ще получите защитен ID
 3. Завършете процеса на регистрация, като отворите имейла за потвърждение, изпратен до вас, и въведете Secure ID на страницата, предоставена във връзката
 4. Вашият акаунт в Neteller вече е готов за използване
Процес на откриване на акаунт в Neteller