Top 10 Money Transfer ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Думата паричен превод обикновено се използва за обозначаване на банкови преводи. Терминът може да се различава в зависимост от местоположението на играчите. Въпреки това, процедурата е почти винаги една и съща във всеки случай. Сметката за залагания предоставя на потребителите информация за тяхната банкова сметка. След това играчите използват тези данни, за да депозират средства директно в своите сметки.

Обратното е вярно, когато правите теглене. Паричните преводи се извършват или в рамките на една финансова институция, или в множество платформи. Обикновено няма намеса на банковия персонал. Най-разпространената причина за използването на банкови преводи в сметки за залагания в eSports е, че те са по-безопасни, защото се изпращат директно от една банкова сметка към друга.

Популярен ли е паричният превод?

Популярен ли е паричният превод?

Методът на плащане е широко разпространен и много играчи с удоволствие го използват. Банките защитават тези транзакции, за да гарантират, че данните и парите на потребителите са в безопасност. Банковите преводи са популярни за всички видове плащания, защото не изискват специални сметки или използване на специализирано оборудване или платежни устройства. Това е един от най-популярните и най-лесни начини за плащане на хазарт, особено за залагания на електронни спортове.

SWIFT обработва по-голямата част от плащанията по международни парични преводи. Кооперативното дружество е създадено през 1974 г. от седем международни банки, работещи в глобална мрежа. Това прави паричния превод един от най-старите начини за плащане.

Предоставени опции за плащане

Електронните преводи на средства, общ термин, обхващащ плащания, базирани на банкови карти, са най-често срещаният вид паричен превод. Може да се използва и банков превод, който е международен бърз превод за плащания от банка към банка. Giro предлага директен депозит, докато друга опция позволява на геймърите да изпращат пари чрез пощенски чек или паричен превод. Хората, които управляват парите си в eSports залагания, могат да използват банкови преводи, които са сравнително безопасен метод.

Банковите преводи се приемат като депозитен метод за транзакции на сметка за онлайн залагания в повечето държави, които го позволяват. Благодарение на широката мрежа от банки, той е широко разпространен в европейски държави и Съединените щати.

Популярен ли е паричният превод?
Как да направите депозит с паричен превод

Как да направите депозит с паричен превод

Един от най-простите начини за геймърите да извършват банкови плащания от която и да е банка е чрез транзакция от техния местен клон. Играчите могат да го направят и по телефона. Най-разпространеният метод обаче е да направите директен банков превод от тяхната онлайн банкова сметка.

Играчите трябва да изберат „депозит“ от частта на касата на своята сметка за онлайн залагания. Човек трябва да попълни исканата банкова информация и сумата, която желае да преведе. Сметката за залагания може да наложи изискване за минимален депозит.

И накрая, играчите трябва да извършат всички проверки за сигурност, които банката изисква. След потвърждение, играчът ще трябва само да изчака средствата да пристигнат и след това да започне да играе. Възможно е това да отнеме няколко работни дни.

Директен депозит с паричен превод

Играчите могат или да изтеглят приложение, или да играят на уеб-базирана версия, за да правят директни депозити с парични преводи. Това са най-удобните опции. Използването на услуги за онлайн банкиране, особено приложения за банкиране, ще гарантира, че транзакциите по банков път ще бъдат завършени за секунди.

Таксите за преводи варират за всяка банка в зависимост от сумата, която се превежда. Няма ограничения за депозит или теглене при онлайн банкови преводи. някои онлайн сайтове за електронни спортове за залагания, обаче, имат различни ограничения за това колко пари играчите могат да депозират и теглят чрез онлайн банкови преводи.

Как да направите депозит с паричен превод
Как да направите теглене с паричен превод

Как да направите теглене с паричен превод

Не е трудно да теглите пари от сметка за залагания в електронни спортове. Всичко, което играчът трябва да направи, е да се увери, че спазва всички правила на сайта за хазарт. Те могат да включват минималната сума, необходима за поддържане на активна сметка за залагания и максималната сума.

Играчите трябва да влязат в акаунта на своя букмейкър и да изберат „теглене“ от частта на касата на сметката за залагания. След това трябва да изберете банков превод като начин на теглене и да въведете сумата за теглене. Може да има подкана за играча да избере конкретната банка, в която желае да изтегли печалбите си. Щракнете върху бутона Теглене, след като потвърдите сумата. Сметката за залагания уведомява клиента след обработка на транзакцията и човек трябва да изчака няколко дни, за да получи парите в банковата сметка.

Ограниченията за теглене не са често срещани при паричните преводи. Играчите могат да изтеглят печалбите си по всяко време, дори на телефоните си. Въпреки това, в зависимост от сумата, времето за обработка може да варира. Тегленията може да отнеме между три и седем дни. Ако акаунтът за залагания има проблеми с проверката на акаунта на играча или определянето на способността му да тегли, това може да отнеме до седмица или дори две седмици.

Как да направите теглене с паричен превод
Плюсове и минуси с превод на пари

Плюсове и минуси с превод на пари

Професионалисти

 • Таксите за транзакции са невероятно минимални
 • Няма нужда да отваряте повече сметки
 • Има високо ниво на сигурност и защита на данните
 • Банковите преводи се приемат от повечето сметки за онлайн залагания
 • Той е доста лесен за използване. Не изисква кредитни проверки или лична информация от играчите
 • Основното предимство е, че банковите преводи могат да се използват от всеки за извършване на плащания

Против

 • Някои финансови институции отказват да приемат опцията за плащане на сметки за залагания в eSports
 • Това не е най-бързият начин за извършване на онлайн плащане
 • Някои играчи може да предпочетат да не използват банковите си сметки, за да играят игри
 • За всички играчи е необходима банкова сметка
 • Някои банки може да поставят под въпрос директните преводи и да задържат сметката на играча, докато представителят за обслужване на клиенти не говори с потребителя
Плюсове и минуси с превод на пари
Процес на откриване на сметка за паричен превод

Процес на откриване на сметка за паричен превод

Тъй като банковите преводи се извършват директно между банки и банкови сметки, те са защитени от системите за сигурност. Банките използват някои от най-модерните и строги криптиране, за да гарантират, че техните пари и тези на клиентите им остават в безопасност.

Как да настроите акаунт

За да открие сметка, играчът трябва да отиде в банката с документа си за самоличност. Обикновено може да се направи за броени минути и играчът може да го използва в платформи за онлайн залагания. След това играчът трябва да свърже банковата си сметка с избраната от него сметка за онлайн залагания след регистрация. Процедурата обикновено е бърза и може да се извърши на компютър или на мобилен телефон.

Използването на опцията за плащане без банкова сметка не е възможно. Потребителите трябва да са пълнолетни, за да получат необходимите документи за самоличност, необходими на банката. Наличието на сметка за парични преводи идва с няколко недостатъка. Повечето банки изискват потребителите да бъдат активни за определен период от време. Акаунтите на играчите могат да бъдат изтрити, ако останат неактивни за продължителен период от време. За да си върнат парите, те ще трябва да отидат до банката или да се обадят в отдела за обслужване на клиенти.

Процес на откриване на сметка за паричен превод
Опции за поддръжка на парични преводи

Опции за поддръжка на парични преводи

Клиентите са високо ценени от отделите за обслужване на клиенти на повечето банки. За играчите е лесно да се свържат или с банката, или със сметката за залагания. В случай на пропуснат депозит, играчът трябва първо да се обади на сметката за залагания, за да види дали е получил средствата. Ако не го направят, геймърът ще трябва да се свърже с банката си за повече информация. Тегленията могат също да бъдат задържани, ако банката желае да потвърди идентификацията на играча. Повечето задачи могат да бъдат изпълнени, без да се налага да посещавате банката.

Всяка банка има свой собствен контакт. Но играчът трябва да търси следното:

 • Често задавани въпроси на уебсайта
 • Страници в социалните мрежи
 • Имейл за поддръжка
 • Обадете се на номера
 • Чат на живо
Опции за поддръжка на парични преводи