Top 10 Litecoin ESportss 2022 -Low Fee Deposits

Използването на фиатна валута за онлайн транзакции изглежда доста обикновенно. Да не забравяме, че инфлацията намалява стойността си с течение на времето. Криптовалутите обаче са бъдещето, тъй като нямат ограничения за това кога и как да ги използват. Още по-добре е, че цифровите монети са по-склонни да оценят. Litecoin (LTC) също представлява бъдещето.

Потребителите могат да го обменят без посредници. Забравете кредитните карти и банковите преводи; LTC е по-удобен за залагания на електронни спортове. Понякога традиционните методи на плащане могат да причинят проблеми, ако ги използвате в онлайн букмейкърите. Ако живеете в страна, която силно ограничава залаганията, помислете за инвестиране в приличен VPN и се регистрирайте в букмейкър на Litecoin (вижте нашия списък с топ 10 с най-добрите препоръки). По този начин ще се радвате да залагате с LTC, независимо къде се намирате.

Top 10 Litecoin ESportss 2022 -Low Fee Deposits
Относно Litecoin

Относно Litecoin

Към януари 2022 г. Litecoin е 21-ата най-голяма цифрова валута в света по пазарна капитализация на цена от $148,57. Той се превърна в основен продукт за много крипто ентусиасти поради нарастващата си популярност. Litecoin е алткойн (алтернативна криптовалута), стартиран на 13 октомври 2011 г. от Чарли Лий, който е работил в Google като инженер.

Това е производно на биткойн кодовата база, но е модифицирано няколко пъти. Както всяка друга виртуална монета, LTC използва децентрализирана платежна мрежа, която не се контролира нито от физическо лице, нито от правителствен орган. За разлика биткойн, който е базиран на SHA-256, Litecoin използва Scrypt като алгоритъм за доказателство за работа и има по-бърза скорост на генериране на блокове.

Litecoin може да се похвали с MIT License, лиценз за безплатен софтуер от Масачузетския технологичен институт. Може да се използва навсякъде в световен мащаб, позволявайки транзакции между партньори, търговци и инвеститори. Днес много букмейкъри приемат тази опция за плащане за електронни спортове. Поради по-големите си блокове, транзакциите с Litecoin са по-бързи и по-евтини.

Когато се използва като а метод на депозит в сайт за залагания на електронни спортове, LTC може да отнеме около 3 минути за обработка, докато Bitcoin отнема около 6 минути. Биткойн мрежата е по-натоварена и преминаването на някои транзакции може да отнеме цял час. От друга страна, LTC таксите са една десета от биткойните, което го прави по-добрият вариант за спортни залагания, които съзнават скоростта и бюджета.

Относно Litecoin
Използване на Litecoin в онлайн букмейкърите

Използване на Litecoin в онлайн букмейкърите

Вашият депозит трябва да идва от LTC портфейл, въпреки че не можете да го свържете директно с банкова сметка. Можете обаче да финансирате портфейла от друг крипто портфейл или платформа за обмен, като използвате кредитна карта. За да започнете да залагате на Litecoin esports, намерете букмейкър, който поддържа тази цифрова монета. Ако се съмнявате, разчитайте на нашите топ 10 букмейкъри с Litecoin, които са проверени за прозрачност, справедливост и сигурност от експерти.

Как да направите директен депозит с Litecoin

След като намери добър Litecoin сайт за залагания на електронни спортове, финансирането на вашия акаунт трябва да бъде лесно. Следвайте стъпките, описани по-долу.

 1. Влезте в акаунта за eSports залагания
 2. Изберете eSport игра, в която искате да заложите, и щракнете върху игра
 3. Ще бъдете пренасочени към страница за депозит
 4. Изберете Криптовалута и след това Litecoin като ваш метод за депозит
 5. На изскачаща страница влезте във вашия портфейл Litecoin
 6. Въведете сумата, която да преведете към букмейкъра като своя банкова сума
 7. Във вашия LTC портфейл щракнете върху бутона за изпращане
 8. Завършете проверката на екрана, за да финализирате транзакцията

Преводите на Litecoin са незабавни и ще бъдете насочени към страница за потвърждение. Ще получите разписка за плащане на вашия имейл адрес. Парите ще бъдат налични във вашата сметка за електронни спортове, така че можете да започнете да залагате веднага. Уверете се, че знаете минималната разрешена сума на депозита на букмейкъра, преди да направите депозит. С Litecoin няма зададен дневен лимит за депозит. Следователно можете да депозирате всяка сума толкова често, колкото искате.

Използване на Litecoin в онлайн букмейкърите
Как да направите теглене с Litecoin

Как да направите теглене с Litecoin

Тъй като вече сте използвали опцията за плащане с Litecoin за електронни спортове, можете бързо да изтеглите печалбите си във вашия LTC портфейл. Това е нещо, което можете да правите на вашия смартфон, защото топ букмейкърите на Litecoin са удобни за мобилни устройства. Не забравяйте да въведете правилната дестинация или адрес, тъй като всяко прехвърляне, което правите, е необратимо. Направете следните стъпки, за да преместите печалби от акаунта си за електронни спортове с този начин на плащане.

 1. В сайта на букмейкъра щракнете върху секцията за изплащания
 2. Изберете Litecoin като начин на плащане
 3. Отидете до вашия LTC портфейл и копирайте адреса или сканирайте QR кода с вашия смартфон
 4. Поставете адреса в секцията за теглене на букмейкъра
 5. Посочете сумата за теглене, като имате предвид минималния и максималния праг на букмейкъра
 6. Вижте дали всички подробности са правилни, преди да натиснете бутона за изпращане/заявка
 7. Ще се появи съобщение за потвърждение на екрана

Веднага щом доставчикът на електронни спортове потвърди вашата заявка, ще получите средства във вашия LTC портфейл. Можете да го използвате за онлайн плащания или да го конвертирате във фиатни пари чрез борси, които поддържат такива преобразувания. Отново Litecoin не налага лимити за транзакции, но трябва да спазвате лимитите на букмейкъра. Тегленето на Litecoin не трябва да отнема повече от два часа.

Как да направите теглене с Litecoin
Плюсове и минуси с Litecoin

Плюсове и минуси с Litecoin

В исторически план хората са се доверявали на правителството да издава валути, но Litecoin е създаден чрез копаене. Броят на LTC монетите в обращение е фиксиран. Миньорите използват изчислителна мощност, за да добавят транзакции към блокчейна. Като виртуална валута, базирана на блокчейн, Litecoin има следните предимства и недостатъци.

Професионалисти

 • Предлага едни от най-бързите цифрови транзакции
 • Ниски такси
 • Поддържа залаганията на електронни спортове частни и анонимни
 • Най-висока онлайн сигурност
 • Заобикаля географските ограничения

Против

 • Цената на Litecoin редовно пада, когато крипто индустрията търпи неуспехи
 • Не е лесно да стигнете до надежден букмейкър на Litecoin
Плюсове и минуси с Litecoin
Процес на откриване на акаунт в Litecoin

Процес на откриване на акаунт в Litecoin

Технически няма възрастови ограничения за придобиване на Litecoin. Въпреки това, установените крипто борси като Coinbase позволяват само на потребители на 18 или повече години да копаят и търгуват LTC. Други начини за закупуване на LTC токени не изискват потребителите да са над 18 години. Освен това не се нуждаете от банкова сметка, за да използвате Litecoin. Както споменахме по-рано, Litecoin е достъпен чрез платформи за крипто търговия и борси като Binance и CoinbasePro. Търговците обикновено обменят както традиционни валути, така и други криптовалути за Litecoin. След като придобиете LTC, можете да го съхранявате във вашия LTC портфейл или портфейл с няколко монети.

Как да настроите LTC Wallet

Когато избирате портфейл за съхранение на Litecoin, помислете за безопасността и удобството. Когато се регистрирате при доставчик на цифров портфейл, ще трябва да предоставите:

 • Държавно издаден документ за самоличност/шофьорска книжка/паспорт
 • Имейл адрес
 • Телефонен номер
 • Дата на раждане
 • Настоящ адрес
 • Селфи снимка

Можете да го настроите в този прост процес.

1. Изтеглете приложението портфейл от Google Play или AppStore
2. Регистрирайте се с вашия мобилен номер, имейл адрес или акаунт във Facebook
3. Предоставете лични данни, за да потвърдите самоличността си
4. Задайте ПИН код и силна парола

Можете също да отворите портфейла на работния плот. Регистрирането за портфейл Litecoin е безплатно. Веднъж настроени, можете с лекота да държите, купувате, продавате или използвате монетите за залагания на електронни спортове. Пазете се от крипто измами, които насърчават потребителите на Litecoin да инвестират в определени фирми само за внезапно затваряне на такива схеми. Измамниците обикновено изчезват след измама на нищо неподозиращи потребители.

Процес на откриване на акаунт в Litecoin
Опции за поддръжка на клиенти на Litecoin

Опции за поддръжка на клиенти на Litecoin

Можете да се свържете с платформа за обмен на Litecoin по няколко начина:

 • електронна поща
 • Онлайн форма за контакт
 • Живи агенти
 • Поддръжка на социалните медии

За бърз отговор изпратете заявки чрез имейл адреса, който сте използвали, за да се регистрирате в платформата за обмен. Обикновено ще трябва да изберете категория въпроси. Бъдете възможно най-подробни.

Опции за поддръжка на клиенти на Litecoin