Top 10 FastPay ESportss 2022 -Low Fee Deposits

FastPay е метод на плащане, който може да се използва за залагания на електронни спортове. Методът на плащане е достъпен само за хора, които живеят в Ирак в момента. Това е много безопасен и популярен начин за депозиране на пари в големи платформи за залагания на електронни спортове. Една от причините да се превърне в най-популярния метод за плащане е, че е толкова лесен за използване. Портфейлът се използва предимно за безконтактни платежни процеси.

Това е опция за плащане, която сайтовете за електронни спортове също използват за изплащане на печалби. Той също така има много други функции, които улесняват всеки да започне да използва електронни пари. FastPay се приема в тези добре познати сайтове за електронни спортове: ComeOn, BetWinner, 22BET, BetVictor, 888 Casino, 10bet, Casumo, Parimatch.

Популярен ли е методът FastPay в букмейкърите?

Популярен ли е методът FastPay в букмейкърите?

В популярен начин на плащане стартира през 2017 г. от Next-Generation Communications, която оперира в региона Кюрдистан-Ербил в Ирак. Много хора в кюрдския регион на Ирак използват мобилни плащания. Компанията бързо се превърна в най-важния играч на пазара там. FastPay е единственият голям играч с широко разпространение на своите POS устройства. Друг начин, по който компанията успя да накара повече хора да използват услугата им, е чрез силни партньорства и раздаване на специални ваучери чрез тяхната платформа.

FastPay е най-бързият, най-удобният и най-безопасният мобилен портфейл в Ирак. Милиони хора ще го използват за пазаруване, презареждане на мобилни устройства, презареждане в интернет, парични преводи, плащания на сметки и залагания на електронни спортове. По този начин методът на плащане стана популярен сред сайтовете за залагания на esport.

В момента може да се използва само в Ирак, тъй като потребителят трябва да има номер на мобилен телефон в Ирак, за да се регистрира. Поради това беше трудно да се разпространи извън Ирак. Компанията работи за решаването на проблема, за да може да влезе и на световния пазар.

Популярен ли е методът FastPay в букмейкърите?
Как да направите депозит с FastPay

Как да направите депозит с FastPay

FastPay е метод за депозит, който ви позволява удобно да депозирате всяка сума пари във вашата сметка за залагания. Не ви струва нищо да депозирате пари в сметка за залагания чрез този метод на плащане. Играчите могат също да правят толкова транзакции, колкото искат всеки ден, с всяка сума, която искат, защото няма ограничения.

Как да направите депозит с FastPay
Използване на метода FastPay в онлайн букмейкъра

Използване на метода FastPay в онлайн букмейкъра

Парите могат да се изпращат до FastPay чрез няколко агента в Ирак. Повечето от тези фирми работят от хранителни магазини или други фирми, които предлагат финансови услуги. Приложението разполага с цялата необходима информация за наличната мрежа от агенти. Освен това улеснява потребителите да намерят агент, който е наблизо. Ако потребителите искат да направят депозит или теглене, те трябва да носят идентификационния номер, който са използвали за регистрация.

Хората, които искат да използват тази услуга за плащане, трябва да намерят добра онлайн услуга, която го прави. Те трябва да имат телефона си с приложението FastPay по всяко време, за да депозират бързо пари. Приложението може да бъде намерено в най-популярните магазини за приложения както за Android, така и за iOS. Потребителите могат да получат приложението веднага, ако отидат на сайта на разработчика.

Когато имате акаунт в FastPay, можете да използвате много различни услуги за ежедневни неща едновременно. Така че, когато потребител извади пари от сметката си за залагания, няма да има нужда да ги прехвърля към друг начин на плащане.

Използване на метода FastPay в онлайн букмейкъра
Как да направите теглене с FastPay

Как да направите теглене с FastPay

Преди да теглите пари от сайт за esport залагания, трябва да се гарантира, че имат достатъчно пари за това. След това потребителят ще отиде в раздела за теглене на сайта за залагания и ще поиска теглене.

Повечето транзакции се обработват веднага, освен ако няма проблем със системата, за който FastPay ще ви уведоми. Когато се извърши плащане за транзакция, се извършва актуализация в активността на FastPay акаунт и вие получавате потвърждение за транзакцията. Това съобщение ще бъде вашата разписка.

Услугата FastPay помага на клиентите да плащат за неща както онлайн, така и офлайн, вместо да плащат с кредитната си карта или банкова сметка. Този метод има за цел да ускори процеса на изпращане на пари. Това съкращава времето, необходимо за изпращане на пари от една банка в друга.

Това е услугата по подразбиране за всички онлайн и мобилно банкиране и транзакциите обикновено се изчистват веднага, въпреки че може да отнеме до два часа. Много хора в Ирак използват FastPay, за да депозират пари в любимите си сайтове за онлайн залагания и да започнат да залагат на любимите си игри.

Как да направите теглене с FastPay
Плюсове и минуси с FastPay

Плюсове и минуси с FastPay

Професионалисти

  • В повечето случаи транзакцията ще бъде мигновена.
  • FastPay е безопасна и сигурна опция за плащане за своите клиенти.
  • Можете да деактивирате връзката между вашия акаунт и акаунтите на трети страни по всяко време, като изпратите имейл.
  • Ако имате повече от един легален мобилен номер, можете да имате няколко акаунта в платформата.
  • Няма такси за презареждане и лимити за депозит.

Против

  • Искания за документи за самоличност
  • Той е достъпен само за иракчани.
  • Прехвърлянето на средства от Ирак в друга държава е трудно.
  • FastPay може да бъде достъпен чрез интернет или чрез връзка за данни.
Плюсове и минуси с FastPay
Процес на откриване на сметка в FastPay

Процес на откриване на сметка в FastPay

Всичко, от което се нуждаете, е смартфон с работещ телефонен номер, достъп до интернет и имейл адрес.

Как да настроите акаунт

Жителите на Ирак, които са над 18 години, имат достъп до уебсайта на портфейла (www.fast-pay.cash). След това те ще изберат своя език от трите налични опции: арабски, кюрдски или английски. След това те ще щракнат върху раздела за регистрация, който ще ги помоли да въведат своя иракски мобилен номер, име и фамилия, национален идентификационен номер и домашен адрес.

След това приложението ще изпрати текстово съобщение с код за потвърждение, който трябва да бъде въведен незабавно в приложението, за да потвърдите акаунта. Ако играчите не могат да получат достъп до сайтове за залагания, те могат да използват VPN услуга. Може да успеете да се регистрирате с FastPay, като влезете с валиден акаунт в услуга за социални мрежи, като Facebook, Twitter или Google.

След потвърждението потребителите вече ще имат своя FastPay акаунт и ще имат достъп до него чрез уебсайта на портфейла или мобилното приложение. Важно е да се отбележи, че ако каквато и да е информация, предоставена по време на процеса на регистрация или след това, се окаже неточна, невярна или подвеждаща, FastPay си запазва правото да спре или прекрати акаунта, както и да възстанови всяко потребителско име, създадено чрез услугата, което нарушава техните термини.

Процес на откриване на сметка в FastPay
Опции за поддръжка на клиенти на FastPay

Опции за поддръжка на клиенти на FastPay

Поради простотата на този метод на плащане, FastPay се превърна в популярен метод за плащане в залаганията на електронни спортове. При използването на услугата обаче възникват някои проблеми. По-голямата част от оплакванията са за забавяне или неуспешни транзакции.

За да избегне неудобството на потребителите, компанията разполага със силен екип за поддръжка на клиенти, който винаги е на разположение за разрешаване на всички възникнали проблеми. Тъй като те ценят клиентите си, свързването с тяхната поддръжка е лесно. Обслужването на клиентите им е достъпно по телефон, социални медии и имейл. Потребителите могат да решат някои проблеми сами, като отидат в раздела с често задавани въпроси на своя уебсайт (www.fast-pay.cash).

Взаимодействие с клиенти с поддръжка на FastPay

Опции за поддръжка на клиенти на FastPay