Top 10 American Express ESportss 2022 -Low Fee Deposits

AmEx е основана на 18 март 1850 г. в Ню Йорк. Компанията е специализирана в разплащане с карти и туристически услуги. През 1958 г. те въвеждат първата карта American Express и оттогава обновяват своите предложения. Те предоставят предплатени карти, карти за подарък, кредитни карти, бизнес кредитни карти, корпоративни програми, депозитни сертификати (CD) и спестовни сметки.

Популярен ли е American Express?

Първоначално American Express работи с онлайн търговци в САЩ, но днес техните услуги са достъпни в повече от 160 щата и територии по целия свят. Към 2020 г. компанията е регистрирала около 10,6 милиона търговци само в САЩ. American Express предлага Платинената карта и други първокласни предложения като консиерж услуги. Компанията издава и карти, които не са за пътуване с ниски годишни такси. Повечето карти Amex идват с доходоносни награди на плъзгане.

С репутация на отлични постижения, Amex е силно препоръчан за хазарт в електронни спортове. Транзакциите са защитени с усъвършенствана сигурност на картата, като идентификационен номер на картата (CID). Всеки сайт за електронни спортове на American Express с гордост показва логото на AmEx в секцията за каса.

Друг начин да разберете дали това начин на плащане се приема е да се разчита на експертни предложения, публикувани на тази страница. Картите Amex печелят допълнителни точки за тяхната мобилна използваемост. Приложението предпочита залагащите, които предпочитат да залагат през своите смартфони.

Top 10 American Express ESportss 2022 -Low Fee Deposits
Използване на American Express в онлайн букмейкърите

Използване на American Express в онлайн букмейкърите

American Express Bank е строго онлайн банка и позволява свързване на Amex карти към спестовната сметка. Собствениците на карти могат да се свържат и с други външни банкови сметки. Но свързаните акаунти трябва да са лични и активни, да носят същото име в картата Amex.

Когато се свързва с външна банкова сметка, клиентът ще трябва да предостави своя номер на сметката и номер за маршрутизиране. Залагащите се радват на по-високи транзакционни лимити, когато финансират своите залози с Amex, което им позволява да имат достъп до VIP оферти, които eSport платформите обявяват редовно.

Използване на American Express в онлайн букмейкърите
Как да направите депозит с American Express

Как да направите депозит с American Express

Невероятната скорост на обработка и лекотата на обработка вървят ръка за ръка с депозитите в American Express, които протичат по следния начин.

 1. Регистрирайте се в един от най-добрите букмейкъри на American Express
 2. Отидете до зоната за банкиране/плащания/каса
 3. Потърсете логото на Amex сред предоставените опции за плащане и кликнете върху него
 4. За първи депозит, сайтът ще поиска номера на картата Amex
 5. Изберете държавата (откъде работи сайтът за залагания)
 6. Въведете сумата в брой, която да поставите като депозит
 7. Следвайте подканите за еднократна проверка и двуфакторна проверка
 8. Щракнете върху изпращане и парите ще бъдат преведени веднага

Преди да направите превода, е от решаващо значение да проверите лимита на депозита на букмейкъра, защото той варира от сайт до сайт. Amex таксува между 2,5% - 3,5% от сумата на депозита. Топ букмейкърите на American Express не начисляват такси за депозити, тъй като транзакциите са от основно значение за растежа на техните сайтове.

Много пъти eSports операторът плаща за трансфера. Често букмейкърите предлагат специални бонуси за използване на American Express. Това може да се случи, ако платформата плаща по-ниски такси за поддръжка на този метод на плащане.

Как да направите депозит с American Express
Как да направите теглене с American Express

Как да направите теглене с American Express

American Express тегления в онлайн букмейкърите са доста редки. Напълно е добре да теглите печалби чрез мобилен телефон. Ето какво е необходимо за теглене.

 1. Щракнете върху бутона за теглене в секцията каса
 2. Изберете American Express за изплащане
 3. Въведете колко да изтеглите
 4. Завършете проверката
 5. Щракнете върху бутона за изпращане

Тегленията не са незабавни, но са сравнително по-бързи от повечето кредитни карти. Времената за теглене се различават при различните спортни залагания. Но парите трябва да са на разположение на играча в рамките на 24 часа след одобрение от букмейкъра. Таксите за теглене се определят от букмейкъра за електронни спортове и точния тип използвана карта Amex.

Ако букмейкърът на American Express eSports не поддържа директно теглене към карти Amex, ще има различни методи, от които да избирате. Независимо дали става дума за кредитна карта, електронен портфейл, eCheck или директен банков превод, винаги има удобно решение. Клиентите трябва да открият сметка при тези доставчици и да прехвърлят печалби от букмейкъра.

Как да направите теглене с American Express
Плюсове и минуси на American Express

Плюсове и минуси на American Express

От авангардна онлайн защита до застраховка за пътуване, Amex картите са известни с големи предимства. Те предлагат бонус точки, които могат да се осребрят за пари при пазаруване при определени търговци на дребно.

Кредитната карта Amex използва технология с чип, която се актуализира редовно. Това е по-безопасна опция от типичната магнитна лента, вградена на гърба на повечето карти. От друга страна, American Express не предлага пълни банкови услуги и клиентите не могат да открият разплащателна сметка.

Професионалисти

 • Конкурентна лихва по спестовната сметка
 • Без месечни такси
 • Няма изисквания за баланс
 • Бонус точка и кешбек за пазаруване
 • Протоколи за сигурност от висок клас

Против

 • Липса на опция за разплащателна сметка
Плюсове и минуси на American Express
Процес на откриване на сметка в American Express

Процес на откриване на сметка в American Express

Тези, които искат да използват American Express за залагане на електронни спортове, трябва да отворят спестовна сметка и да я финансират. Тъй като American Express се придържа към борбата с изпирането на пари, компанията иска подробна информация от хора, които искат да открият сметка.

Съгласно федералния закон, Amex трябва да получи и удостовери личните данни, които всеки потребител предоставя. Всички кандидати трябва да са навършили 18 години. Следната информация е необходима за откриване на сметка в American Express.

 • Данъчен идентификационен номер - TIN, SSN или ITIN
 • Физически адрес
 • Дата на раждане
 • Информация за заетостта
 • Имейл адрес
 • Телефонен номер
Процес на откриване на сметка в American Express
Как да настроите акаунт

Как да настроите акаунт

Онлайн акаунт е полезен за онлайн транзакции, като залагания на електронни спортове. Всеки с карта Amex или спестовна сметка може да отвори онлайн сметка в тези прости стъпки:

 1. Посетете официалната страница на American Express
 2. Щракнете върху „създайте онлайн акаунт“
 3. Предоставете лична информация
 4. Въведете 15-цифрения номер, показан отпред на картата
 5. Въведете 4-цифрения ID на картата

Има различни сметки, които клиентите могат да открият с American Express: спестовна сметка с висока доходност, сметка с сертификат за депозит и индивидуални сметки за пенсиониране. Тези сметки трябва да бъдат финансирани съответно в рамките на 60 дни и 30 дни след одобрение. Липсата на финансирането им ще доведе до закриване.

Как да настроите акаунт
Опции за поддръжка на клиенти на American Express

Опции за поддръжка на клиенти на American Express

American Express поставя клиентите си на първо място и като такива те разполагат с различни комуникационни канали:

 • Чат на живо
 • Помощен център
 • Търсачка
 • Телефонно обаждане
 • поща

Помощният център е основният център за информация за Amex, където клиентите намират отговори на повечето често задавани въпроси. Обширният раздел предоставя насоки за откриване на сметка, иницииране на спор, подмяна на карта и запитване за кредитен рейтинг.

Човек може също да говори с онлайн агент чрез функцията за чат на живо, но те трябва да влязат с потребителския си идентификатор и парола. В долната част на страницата за контакт с нас има списък с телефонни номера за запитване за различни услуги.

Повечето от тях работят 24/7, докато някои са достъпни в определени часове на деня. Освен това всяка карта Amex има телефонен номер на гърба и потребителят може да го набере по всяко време за помощ.

Опции за поддръжка на клиенти на American Express