Best Esports Betting Payment Methods

Популярността на Esports залаганията нараства през последните няколко години. Това доведе до многобройни букмейкъри, предлагащи различни пазари за залагания на еспорт. Букмекерите предоставят различни методи на плащане за тази индустрия. Наличието на разнообразие от възможности за банкиране им помага да достигнат до по-широка клиентела. 

Всички методи на плащане имат своите уникални плюсове и минуси, което може да затрудни играча да избере най-добрия вариант. Въпреки това, тази статия ще подчертае някои популярни опции за плащане, използвани от залагащите на електронни спортове, и критериите, използвани за преценка на различните опции.

Bitcoin

Биткойн е опция за плащане без граници за залагания в еспорт, която позволява безпроблемно прехвърляне на пари в различни суми между страните. Това е популярна форма на цифрова валута сред хора от различни класове по целия свят. Физическите лица, както и фирмите, могат да използват биткойн за закупуване на стоки и услуги, какъвто е случаят с конвенционалните форми на валути. 

Покажи повече...
American Express

AmEx е основана на 18 март 1850 г. в Ню Йорк. Компанията е специализирана в разплащане с карти и туристически услуги. През 1958 г. те въвеждат първата карта American Express и оттогава обновяват своите предложения. Те предоставят предплатени карти, карти за подарък, кредитни карти, бизнес кредитни карти, корпоративни програми, депозитни сертификати (CD) и спестовни сметки.

Покажи повече...
MasterCard

Mastercard е една от най-добрите мрежи за кредитни карти, използвани за обработка на онлайн плащания в световен мащаб. Повечето казина за електронни спортове приемат Mastercard, тъй като това е надежден и удобен метод за плащане. Играчите могат да използват Mastercard за извършване на сигурни и сигурни парични преводи, като депозити и тегления. 

Покажи повече...
Neteller

Neteller е електронен метод за превод на пари, който се използва в различни онлайн търговски дейности, сред които плащания към и от сайтове за онлайн спортни залагания. Може да се използва за теглене на пари директно с карта Net+ или прехвърляне на такива средства към банкова сметка. Услугата е собственост на PaySafe Group, компания, която оттогава придоби Skrill, бивш конкурент на Neteller. Това е една от водещите услуги за електронни трансфери, която е създала магазин през 1999 г. Започва дейността си в Канада, но през 2004 г. се премества на остров Ман. След придобиването на Skrill, той се превърна в една от най-големите услуги за превод на електронни пари.

Покажи повече...
PayPal

PayPal е дигитален портфейл, собственост на американската мултинационална компания PayPal Holdings, Inc. 134-тата корпорация в списъка на Fortune 500 за 2021 г. е може би най-големият електронен портфейл в света през 2021 г. PayPal е достъпен в почти всички страни, които имат системи за онлайн парични преводи . Той предлага трансферни услуги срещу заплащане на различни онлайн доставчици, включително уебсайтове за спортни залагания.

Покажи повече...
Skrill

Skrill е забележителен доставчик на дигитален портфейл, обслужващ 130+ държави по целия свят. Потребителите се радват да използват услугите му за парични преводи, защото са бързи, надеждни и удивително лесни за използване. Освен това той поддържа множество методи на плащане, включително банков превод и кредитни и дебитни карти.

Покажи повече...
Visa

Visa е електронна система за превод на средства, която улеснява лесните транзакции между банки, търговци, потребители и банкови институции. Това е една от най-удобните опции за цифрово плащане, използвани в целия свят. Дори лицензираните букмейкъри използват Visa като метод за депозит благодарение на множеството си слоеве на защита. 

Покажи повече...
Bank transfer

Банковият превод е точно това, което звучи – това е превод директно от банкова сметка към друга банкова сметка или сметка за онлайн плащане. Лицето влиза в своята банка, настройва данните за лицето или фирмата, към което иска да преведе парите, избира сумата и подава заявката до банката за попълване. 

Покажи повече...

EcoPayz

Безопасни методи на плащане

Безопасни методи на плащане

Играчите могат да се чувстват удобно да използват платежен канал за депозиране или теглене на средства само ако са сигурни, че методът на плащане е сигурен. За това те трябва да вземат предвид функциите за сигурност. Някои от функциите за сигурност, които трябва да проверите, са подчертани по-долу.

криптиране

Всеки проницателен залагащ трябва да гарантира, че доставчикът на плащане криптира цялата финансова и лична информация, за да ги предпази от любопитни очи. Използваната технология за криптиране също трябва да бъде най-новата и най-сигурна.

Удостоверяване

Друга съществена функция за сигурност, която трябва да имате предвид, е удостоверяването. Всички изходящи искания за депозит или теглене трябва да изискват правилно удостоверяване, за да се гарантира, че неупълномощени лица няма да извършват транзакции, използвайки акаунта на играч. Двуфакторната автентификация е една от най-често срещаните функции за сигурност, използвани от търговците на онлайн плащания и казината. Той въвежда допълнителна стъпка в процеса на удостоверяване за подобрена сигурност.

пароли

Паролите станаха доста често срещани през последните години. Те са допълнителна стъпка за сигурност, изискваща от потребителите да въведат допълнителна защитена парола, която обикновено се изпраща на имейла или телефона на потребителя от доставчика на плащане.

Освен защитните функции, играчите трябва да вземат предвид и общата репутация на доставчика на плащания. Този, който е имал множество случаи на измами с плащания, вероятно няма да бъде добър вариант, независимо от функциите за сигурност, които предлага.

Безопасни методи на плащане
Избор на банков метод

Избор на банков метод

Залагащите на електронни спортове трябва да вземат предвид много съображения при избора на банков метод, за да гарантират, че получават най-доброто. Може да е необходима малко изследователска работа, за да направите информиран избор. Ето някои от основните съображения, които трябва да вземете.

 • Лимити на транзакциите: Ограниченията на транзакциите се отнасят до сумата, която играчите могат да извършат чрез банковия метод в рамките на един ден или при всяка отделна транзакция. Банкролът на играча трябва да бъде основният влияещ фактор за това съображение. Например, залагащите на високо ниво трябва да обмислят само банкови опции, които имат високи лимити за транзакции.

 • Времена за теглене: Някои методи на плащане обикновено ограничават времето за теглене до определени часове от определени дни и само някои дни от седмицата. Това може да е доста неудобно за някои играчи. Същото важи и за времето за обработка на теглене. Добър вариант предлага най-малко време за обработка на теглене и позволява тегленията да се правят по всяко време.

 • Сигурност: Сигурността е може би най-очевидното съображение, което трябва да вземете. Играчите трябва да ограничат своите възможности само до банковите методи, които гарантират максимална сигурност за всички направени транзакции. Същото важи и за поверителността.

 • такси: Сумата, начислена за депозити или тегления, също трябва да повлияе на избора на играча на банков метод. Каналите за плащане, които предлагат ниски такси или дори никакви такси, обикновено са по-предпочитани от повечето играчи.

 • Банкови функции: Различните банкови методи идват с различни банкови функции. Залагащите винаги трябва да избират тези, които предлагат най-полезните и функционални функции, за да се насладят на най-много предимства.

 • Обслужване на клиенти: Обслужването на клиенти е сред най-пренебрегваните съображения, които играчите правят при избора на банков метод. Макар и рядко при някои водещи доставчици на банкови услуги, има възможности за проблеми с депозита или тегленето. Такива изискват взаимодействие с обслужването на клиенти за разрешаване на проблемите. По този начин клиентите трябва да избират доставчици на банкови услуги, които незабавно предлагат приятелски и професионални услуги на клиентите.

Избор на банков метод
Как да направите депозит

Как да направите депозит

Процесът на депозиране за залагане на електронни спортове обикновено е доста лесен, но това зависи най-вече от използвания банков метод. В някои случаи има повече от един начин да направите депозита. Например, процедурата за депозит може да бъде инициирана от сайта за залагания или от банковия сайт. Какъвто и да е случаят, резултатът обикновено е същият, включително възможните такси, начислени за транзакцията.

Използване на PayPal в сайтове за електронни спортове за залагания

PayPal е сред многото опции за плащане, които играчите могат да използват, за да правят депозити или тегления за залагания в електронни спортове. Това е особено така, когато става въпрос за залагания на електронни спортове в международни сайтове за залагания. Процесът на депозиране чрез метода на плащане е сравнително лесен и бърз. Ето стъпките, които трябва да следвате.

Процеса

Първата стъпка е да влезете или да се регистрирате за акаунт в сайт за залагания, който приема депозити от PayPal и предлага електронни спортове. След това играчът може да отиде до банковата страница и след това да превърти, за да намери опцията за депозит в PayPal. Процесът на достигане до опцията за депозит в PayPal може да се различава в някои сайтове за залагания в зависимост от потребителския интерфейс.

След като щракнете върху опцията за депозит в PayPal, сайтът за залагания трябва да отвори формуляр, в който играчът трябва да попълни своите данни. Подробностите включват име, имейл адрес на PayPal и сумата, която играчът желае да депозира. След като потвърди, че данните са правилни, сайтът за залагания ще пренасочи играча към техния PayPal акаунт.

След това играчът трябва да влезе в акаунта си и да има достатъчно средства, за да направи депозита и да одобри транзакцията. Ако всичко се провери, играчът трябва само да въведе своите идентификационни данни, включително пароли, и да изпрати заявката за транзакция.

Депозитите в PayPal обикновено се обработват в реално време. Това означава, че депозираната сума трябва да бъде отразена в игралната сметка на играча почти веднага щом процесът на транзакцията приключи.

Как да направите депозит
Относно PayPal

Относно PayPal

PayPal е сред популярните методи за плащане в залаганията на електронни спортове. Той е собственост на американска мултинационална компания за финансови технологии, наречена PayPal Holdings, Inc. Този електронен портфейл позволява транзакции в различни валути. Платежната система е достъпна в почти всички страни. Това е сред основните причини повечето букмейкъри, предлагащи пазари за залагания на електронни спортове, да го използват като банкова опция, тъй като гарантира, че повечето играчи могат да депозират пари лесно и удобно. Ето и други причини PayPal да е толкова популярен.

 • Лесна употреба: От всички опции за депозит, PayPal е сред най-лесните за използване. Толкова е лесно, че дори начинаещите в залаганията на електронни спортове го предпочитат.

 • Бърза обработка: Депозитите в PayPal се правят в реално време. Това означава, че играчите не трябва да чакат обработката, за да получат пари в техните сметки за залагания и да продължат да се наслаждават на залагания в електронни спортове.

 • Надеждна сигурност: PayPal е сред най-сигурните методи за плащане за залагания в електронни спортове. Търговците не трябва да се притесняват, че ще загубят пари от измамници, стига да вземат съответните предпазни мерки.

 • Нулеви такси за депозити: PayPal не начислява никаква такса за пари, депозирани в сайтовете за залагания на електронни спортове. По този начин играчите могат да правят депозити с точната сума, от която се нуждаят. Това също им помага да управляват по-добре своите банкроли.

Относно PayPal
Как да теглите печалби с PayPal

Как да теглите печалби с PayPal

Щастливите играчи, които залагат и печелят в електронни спортове, имат възможността да заложат печалбите си отново или да ги изтеглят. Тези, които решат да изтеглят печалбите, имат различни опции за плащане, които да обмислят. PayPal все още е сред най-често срещаните опции, предпочитани от играчите за теглене.

Повечето от причините за това са почти подобни на това защо предпочитат да използват тази опция за плащане за правене на депозити. Единствената основна разлика е, че тегленията, направени чрез PayPal, отнемат значително повече време, за разлика от депозитите, които обикновено се обработват незабавно.

Процес на изтегляне

За да започнете процеса на теглене, играчите трябва първо да влязат в своите акаунти за залагания. Следващата важна стъпка е да проверите наличната сума в техните сметки. Това е от съществено значение, защото показва максималната сума, която те могат да изтеглят. След това играчите могат да се придвижат до страницата за теглене и да изберат PayPal като опция за теглене.

Обикновено сайтът за залагания ще изисква от играчите да попълнят някаква информация, преди да започне процесът на теглене. Това важи особено за тегления за първи път. Играчите трябва да попълнят подробности относно сметката в PayPal, към която букмейкърът трябва да преведе изтеглените средства.

Те също така трябва да посочат сумата, която трябва да бъде изтеглена. Трябва да се отбележи, че сумата, отразена в баланса на сметката за залагания, обикновено не е сумата, която може да бъде изтеглена в някои случаи. Някои букмейкъри начисляват такси за обработка на теглене, които трябва да се имат предвид.

Време за обработка

Времената за обработка също варират при различните букмейкъри. Това е така, защото те отнемат различно време, за да потвърдят и одобрят подадените заявки за изтегляне. Въпреки това, след като букмейкърите одобрят заявките за теглене, PayPal обикновено отнема доста кратко време, за да завърши процеса на транзакция.

Обемът на одобрените транзакции може да повлияе на времето, отделено от букмейкъра. За сайтове за залагания, които предлагат бързи транзакции за теглене, играчите обикновено са изтеглили средства в сметките си в рамките на 24 часа.

Как да теглите печалби с PayPal
Най-добрите методи за плащане за електронни спортове залагания

Най-добрите методи за плащане за електронни спортове залагания

Оценяването на опциите за плащане за залагания на електронни спортове не е съвсем лесно. Това се дължи на многобройните съображения, които трябва да се вземат предвид, повечето от които могат да бъдат малко трудни за разграничаване. За всеки вариант на плащане обаче се открояват няколко неща, които могат да се използват като страхотни индикатори.

Първото и най-важно съображение е дали опцията за плащане е легитимна. Това е така, защото в индустрията се появяват множество опции за плащане, създадени с основната цел да измамят играчи. Поради тази причина в рейтингите се разглеждат само опциите за плащане, които са законно регистрирани и лицензирани за предоставяне на банкови услуги.

За другите съображения, направени за класиране на опциите за плащане, обширните познания за опциите за плащане и опита на играчите, както е показано в техните отзиви и прегледи, помагат за класирането. Някои от другите фактори, на които се основават опциите за плащане при преглед, са подчертани по-долу.

 • Достъпност: Достъпността до опцията за плащане е доста очевиден фактор за класиране. Това е така, защото играчите обикновено избират опции за плащане, които са недостъпни за тях. Достъпността може да бъде повлияна от фактори като юрисдикционни въпроси. Колкото по-достъпна е опцията за плащане, толкова по-високо се класира.

 • Сигурност: Както споменахме по-рано, сигурността е сред основните характеристики, които залагащите на електронни спортове вземат предвид, когато търсят опции за плащане. Поради тази причина опциите за плащане, които предлагат най-добрите функции за сигурност, се класират по-високо. Същото важи и за функциите за поверителност. Класирането обикновено стига до най-малките подробности, тъй като повечето опции за плащане прилагат почти всички най-добри налични функции за сигурност.

 • Популярност сред доставчиците: Повечето сайтове за електронни спортове обикновено предлагат опции за плащане въз основа на популярност. Популярността може да се използва като показател за качество и надеждност. По този начин опциите за плащане, които са по-популярни сред доставчиците, заслужават да бъдат оценени по-високо.

 • Поддръжка на клиенти: Друг съществен фактор, който трябва да вземете предвид при класирането на методите на плащане, е обслужването на клиенти. Методите на плащане, които предлагат страхотно обслужване на клиенти, обикновено трябва да се класират по-високо от тези, които предлагат лоша или никаква поддръжка на клиенти. Професионализмът, наличността и каналите за поддръжка на клиенти са някои от съображенията, използвани за класиране на обслужването на клиенти.

 • Потребителски интерфейс: Потребителският интерфейс или удобството за използване на метода на плащане също оказват влияние върху класирането. Опциите за плащане, които са лесни и приятни за използване, получават по-високи оценки. Това е така, защото те приемат повече клиентела, включително начинаещи в света на електронните спортове.

 • Времена за обработка: Различните опции за плащане имат различно време за обработка. Това е особено вярно, когато става въпрос за тегления. По този начин опциите за плащане, които предлагат най-бързо време за теглене без никакви компромиси по отношение на безопасността и сигурността, се класират по-високо, тъй като предоставят повече удобство за играчите.

 • Лимити на транзакциите: Ограниченията на транзакциите са друг страхотен фактор за класиране. Методите на плащане, които позволяват на играчите да депозират както ниски, така и високи суми, се грижат за по-широк кръг от играчи и по този начин се класират по-високо.

Най-добрите методи за плащане за електронни спортове залагания
Отговорна игра

Отговорна игра

Играчите трябва винаги да практикуват отговорни игри въпреки всички вълнения, забавления и възможности за печалба, които идват с хазарта в електронните спортове. Отговорната игра включва:

 • Практикуване на самоконтрол относно това колко време се отделя на залагания.
 • Избягвайте да залагате ненужно.
 • Изключване на емоциите при всички решения за залагане, наред с други неща.

Това се отнася и за контролиране на банката, което означава депозиране само на разумни суми и залагане на правилните суми.

Отговорната игра гарантира, че играчите няма да претърпят непоносими финансови загуби. Той също така предотвратява психични проблеми като депресия и стрес. Залагащите, които вече страдат от последиците от безотговорния хазарт, трябва да потърсят незабавна помощ, за да контролират ефектите и да предотвратят влошаването на състоянието.

Отговорна игра