Team Spirit

Team Spirit е базирана в Москва руска компания за игри. Сервитьор, модел и бъдещ лекар сформираха екипа, след като напуснаха работата и следването си, за да преследват страстта си към игрите. Те създадоха отбора през 2015 г. и продължиха да се състезават в турнирите Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, League of Legends и Hearthstone. Само за шест години групата се издигна и се превърна в топ отбор по електронни спортове.

Основната им цел е да се конкурират с най-добрите игрални клубове в света и да се представят постоянно на най-високо ниво. Чрез ангажиране на стратегически и целенасочено сътрудничество, екипът има за цел да въздейства върху обществото си.

Team Spirit
Относно Team Spirit

Относно Team Spirit

През лятото на 2021 г. беше потвърдено, че DPC сезонът няма да започне до втората част на годината. През това време Team Spirit експериментира с нови стратегии за формиране на списък. Те искаха да намерят нови имена, които да им помогнат да изградят един от най-добрите екипи за електронни спортове. От над 80 заинтересовани геймъри, само 12 ще бъдат избрани за всички позиции.

Организацията Yellow Submarine е основана и веднага започва да представлява Дух на колективност в различни състезания. Според Чукалин (главен изпълнителен директор на групата), целият ренесанс и подписването на списъка на Yellow Submarine са били част от целите на отбора.

Подписването беше обявено на официалния сайт на отбора и акаунти в социалните мрежи. Екипът по киберспорт обяви и добавянето на Silent като нов треньор (Айрат Газиев). През декември 2020 г. Team Spirit се завърна триумфално в Dota 2 с бившия списък на Yellow Submarine.

Относно Team Spirit
Играчи на Team Spirit

Играчи на Team Spirit

Всеки участник в този екип реши да преустанови обучението и работата си, за да се обучава. Всички геймъри на отбора за състезателите по CS: GO са руснаци. Това са Чопър (Вишняков Леонид), Magixx (Воробьов Борис), Дегстер (Гасанов Абдулхалик), Паци (Исянов Роберт) и S1ren (Огбоблин Павел).

Трима руснаки, ТОРОНТОТОКИО (Хертек Александър), Collapse (Халилов Магомед), Мипошка (Найденов Ярослав) и двама украинки, Мира (Колпаков Мирослав) и Яторо (Мулярчук Иля), съставляват списъка на Dota 2 за отбора.

Грифон (Гудков Никита), Dreampull (Лексин Марк) и Diamondprox (Решетников Данил) са трима руснаци в отбора на League of Legends. Митант (Завални Евгений) и Едуард (Абгарян Едуард от Армения) допълват 5-членния отбор.

Silvername (Владислав Синотов) от Русия е единственият представител на отбора в турнирите по Hearthstone.

Играчи на Team Spirit
Най-силните игри на Team Spirit

Най-силните игри на Team Spirit

Dota 2

След придобиването на CIS Rejects през декември 2015 г., Team Spirit направи своя дебют в тази игра. Той се издигна чрез поредица от смесени резултати, за да се превърне в един от най-силните отбори в турнири по Dota 2. Той затвърди мястото си сред най-добрите отбори в света. В големите финали на International 2021 отборът победи PSG.LGD.

Те спечелиха общо 18 208 300 щатски долара за тези подвизи. Това беше най-високата награда в историята на видео игрите. Те бяха първият източноевропейски отбор, спечелил международен турнир, след като Natus Vincere спечели дебютния си мач през 2011 г. След победата им Team Spirit се превърна в един от най-популярните отбори за електронни спортове, натрупа голям брой последователи и бизнес сделки в световен мащаб.

Count-Strike: Global Offensive

През юни 2016 г. организацията подписа членове на Team Phenomenon. По време на големи първенства, групата напредна, за да се състезава честно. iDISBALANCE (Артем Егоров) и чопър (Леонид Вишняков) се присъединиха към екипа три години след основаването му. И COLDYY1 (Павел Векленко) и SotF1k (Дмитрий Форостянко) бяха уволнени от отбора същата година. Целта им е да наемат обещаващи играчи, които могат да представляват клуба в големи турнири по целия свят. На мястото на уволнените играчи бяха привлечени Мир (Николай Битюков) от Gambit Gaming и 17-годишният Magixx (Борис Воробьов) от отбора на ESPADA.

Най-силните игри на Team Spirit
Защо Team Spirit е популярен

Защо Team Spirit е популярен

Въпреки че отборът се изправи срещу домакински отбори след сформирането си, той демонстрира на всички, че никога не трябва да се омаловажава. Те също не се представиха добре в първоначалния и следващите турнири, но изключителните резултати в няколко мача накараха феновете да ги разпознаят. Учейки се от собствените си грешки и правейки непрекъснати подобрения, отборът спечели BTS Pro Series Season 4: EU/CIS, след като завърши сред първите 5 (4-то) в Epic Prime League Season 1 (2020).

Екипният дух придоби огромна популярност чрез екипа си в Dota 2. Топ завършва в различни турнири където са разстроили топ имена са работили в полза на тяхната популярност. International 10 беше един от най-вълнуващите турнири за гледане и феновете проследиха пътя на Team Spirit към победата. Това беше, когато те спечелиха най-голяма популярност, като демонстрираха, че са най-добрият тъмен кон за сезона, като победиха предишните шампиони (OG Esports).

Базираният в Европа отбор (OG) Europe спечели изданията за 2018 и 2019 г Международният. Те започнаха в долните скоби, елиминирайки фаворитите на турнира и най-силните отбори. Екипът бавно напредваше, докато в крайна сметка спечели най-големия награден фонд в историята на видео игрите след вълнуващ финал от 5 игри.

Защо Team Spirit е популярен
Награди и резултати на Team Spirit

Награди и резултати на Team Spirit

През август 2020 г. започна страхотната ера на настоящия отборен дух. В този момент петима играчи се обединиха под името Yellow Submarine. Отборът се справи изключително добре, дори стигна до върха в класацията на ОНД. В резултат на това Team Spirit го придоби като едно от своите подразделения и се съгласи да подпише всички свои геймъри. Отборът обаче не се състезава в шампионата по Dota (2020), след като събитието беше отменено поради глобалната пандемия COVID-19.

Международните шампионати по Dota 2 са най-доходоносните игрови събития. Те поставиха световен рекорд за награди, предлагани през последните шест турнира. След промяна на мястото на събитието, миналогодишното събитие се проведе в Букурещ, Румъния. Първоначално се очакваше появата на публиката на трибуните, но поради опасността от разпространение на COVID-19, Valve (домакинът) реши да се откаже от присъствието на публиката в полза на виртуален модел, който да следи мачовете.

награди

По отношение на наградния турнир турнирът през 2021 г. беше рекордно събитие. Той имаше обща наградна сума от $40 милиона, от които $18 милиона отидоха за печелившия отбор - Team Spirit. Те успяха да отмъстят за предишната си загуба от PSG: LCD в OGA Dota PIT Invitational, където успяха да заемат второ място. Благодарение на закупуването от общността на Compendium и Battlepass, Valve успя да гарантира тази награда. Тъй като Dota Pro Circuit се възобновява тази година, Team Spirit използва опита, натрупан от предишните турнири, за да получи най-доброто оборудване за ежедневните си тренировки.

Други забележителни постижения на Dota в Dota състезанията включват: победителите в DPC EEU 2021/2022 Tour 1: Division I (Tier 2) и Pinnacle Cup (Tier 2). Те също така успяха да завършат 3-ти в Galaxy Battles II: Emerging Worlds през 2018 г., след като спечелиха Almeo Esports Cup (Tier 3) през 2017 г.

CS: GO екипът на Team Spirit има няколко постижения в различни състезания. Той спечели Pinnacle Cup II, DreamHack Open януари 2021: Европа, Nine to Five # 3, Eden Arena: Malta Vibes – Седмица 8, ESL One Road към Rio-CIS и СЕКТОР: НАЙ-ЗАЛОЖЕН сезон 1.

Освен това е бил подгласник и в някои други големи състезания. Тези турнири са финалите на Champions Cup, StarLadder & ImbaTV Invitational Chongqing, всички през 2018 г., и CIS Minor Championship (2017) в Атланта.

Награди и резултати на Team Spirit
Най-добрите и популярни играчи на Team Spirit

Най-добрите и популярни играчи на Team Spirit

Списъкът на Dota 2 е най-известен с признанията си в Dota 2, в която спечелиха голямата награда на International 2021. Diamondprox (Данил Решетников) и Едуард (Едуард Абгарян) са двама от най-опитните играчи на сцената на ОНД. Diamondprox е известен джунгльор с много опит. Във втори и трети сезон неговите смели стратегии оформиха конкурентния мач. Той беше първият, който открива ефикасното използване на стратегическия подход срещу джунглата. Неговите игри винаги се предлагат най-добрите сайтове за електронни спортове.

Едуард е най-известен със своя враждебен стил на игра като подкрепа в ботлейн и се смята за фантастичен играч на Thresh (вероятно наравно с корейския играч MadLife). В първите дни на турнирите на League of Legends и двамата бяха известни като московската петорка. Екипът беше известен в цял свят с това, че е първият, който оказва значително влияние върху надмощието на корейската сцена. Тези двамата са популярни в игралната общност и помагат за растежа на Team Spirit.

Мипошка (Ярослав Найденов), известният лидер на esport отбора и най-възрастният член, започна да се състезава в турнирите през 2017 г. като част от отделен отбор. Той бързо се издигна до десетте най-добри играчи и беше смятан за обещаващ капитан. Славата му бързо избледня и той беше диагностициран с депресия през 2019 г. След една година той се присъедини към Team Spirit и сега е един от най-добрите играчи на отбора.

Най-добрите и популярни играчи на Team Spirit
Къде и как да залагате на Team Spirit

Къде и как да залагате на Team Spirit

Потребителите могат да изследват голямо разнообразие от пазари за електронни спортове, стига да са на законна възраст за хазарт и хазартът на електронни спортове е законен в тяхната страна. Залагащите трябва да избират между истински пари и скинове (виртуални елементи в игрите), когато залагат. Залаганията на кожата в момента са много по-разпространени от паричните залози. Спортни залози, лотарии, рулетка и хвърляне на монети са популярни видове сайтове. Скините на CS: GO са най-популярната валута в букмейкърите на кожата и представляват повече от 80% от цялата дейност по залагане.

Betway е добре познат сайт за залагания на електронни спортове, който предлага някои от най-добрите стойности коефициенти за залагане на киберспорт игри. Това е един от малкото сайтове, които предлагат обширни пазари за залагания в широк спектър от електронни спортове. Той включва Dota 2 и CSGO, но също така и други обширни промоции за електронни спортове. GGBet също така продължава да предоставя най-добрите пазари за залагания на електронни спортове.

Залагането на победител от всеки Esport мач е една от най-добрите стратегии. Залагането на хендикап на пазара за победител в мача и залагането на точен резултат също са благоприятни опции. Потребителите могат също да залагат на броя карти, спечелени от отбор в серия и рундове, спечелени при хендикап на карта. Пазарите на равенство (или продължения) и над/по-малко за общите рундове, изиграни на карта, са налични, въпреки че са малко трудни. За да се подобрят шансовете за успех, е необходимо повече проучване на минали представяния на отборите и дори текущи съобщения.

Къде и как да залагате на Team Spirit

Последни новини

Parimatch напуска Русия, разширява се в Индия
2022-06-09

Parimatch напуска Русия, разширява се в Индия

Parimatch е сред най-добрите сайтове за електронни залагания, които заслужават доверие, където играчите винаги могат да залагат на любимите си електронни спортове, турнири или футболни клубове. Париматч предлага залагания на живо, текущи спортни новини и класиране от шампионати. Доставчикът на залагания също предоставя подробни статистически данни и ежедневни анализи. Играчите могат да залагат на над двадесет спорта от повече от петдесет страни. Тези събития обхващат над двеста лиги с повече от 500 ежедневни спортни събития.