SK Gaming

SK Gaming е известна организация и един от най-известните киберспорт отбори в професионалните видео игри в световен мащаб. Schroet Kommando (SK), процъфтяваща компания за електронни спортове с офиси в Кьолн и Берлин, Германия, е основана през 1997 г. от всеотдайни приятели. През последните две и половина десетилетия SK Gaming постигна успех в големи турнирни срещи. Те също така са спечелили милиони долари награди в различни спортове. Като амбициозен конкурент и бизнес, който мисли извън кутията, SK направи някои от най-известните хора в историята на киберспорта и поведе пътя на няколко фронта.

SK Gaming винаги е подчертавал международната атмосфера сред своите членове, въпреки триумфите си на и извън терена. Откакто групата беше създадена, тя се опита да изгради приятелства между играчи и служители от различни етнически и религиозни среди.

SK Gaming
Играчи на SK Gaming

Играчи на SK Gaming

Емил Мозелунд, известен още като Fruity, Томас "Екон" Шенел и Кериан Кандолфи, известен като Кериан, представляват SK Gaming в Ракетна лига състезания. Първият е от Дания, а другите двама са датчани.

Четирима германски играчи представляват SK Gaming в състезанията Clash Royale. Това са Юстус фон Айцен, известен още като Флоби, и Мортен Мехмерт, известен с първото си име Мортен. Другите двама са Самуел "xopxsam" Klotz и Lucas Nageler, известен още като BigSpin.

SK Gaming също има екип в Brawl Stars. Той е сред най-популярните киберспорт отбори. Това са Педро Гиджаро, Бекри "Symantec" Тахири и Гийлем Гонсалес, известен още като GuilleVGX. Рубен 'Ikaoss' Exposito и Sergio Iglesias псевдоним Kiwii допълват списъка от петима. Symantec е единственият германец в топ отбора по киберспорт; останалите са испански.

Списъкът на FIFA на SK Gaming се състои само от двама немски играчи. Това са Никлас Норенберг, известен още като NiklasNeo, и Тим "ТимЛатка" Шартман.

Играчи на SK Gaming
Играчите на League of Legends

Играчите на League of Legends

Има два отбора в Лигата на легендите. Това са първоначалният екип на SSK Gaming, създаден през 2010 г., и SK Gaming Prime, основан през 2014 г. Списъкът на Prime участва основно в местни турнири. Основната група се състои от седем играчи, включително Ерберк "Гилиус" Демир и Яник Бартелс, известен още като Jenax, и двамата от Германия. Други играчи са Жан "Jezu" Massol (Франция), Erik Wessén alias Treatz (Швеция) и Thomas "Tom" Diakun от Обединеното кралство. Другите двама са Daniyal Gamani, известен като Sertuss, от Германия, и Simon' Swiffer' Papamarkos от Австралия.

Основният отбор също се състои от седем играчи. Двама са холандски играчи; Алоис Нелисен, известен като Алоис, и Макс Рако Темминк. Georgia Paras alias TroubleInc (германски), Strazdauskas на Edgaras Eckas (Литва) и Sven Vidović alias Dehaste (Хърватия) също са сред най-добрите членове на екипа за електронни спортове. Другите двама са Иля Макавчук (Беларус) като Гаджет и Патрик "Мистик" Пиорковски от Полша.

Играчите на League of Legends
Най-силните игри на SK Gaming

Най-силните игри на SK Gaming

Brawl Stars

Това е най-здравата игра на SK Gaming. Екипът на Brawl Stars е основан през 2022 г. и понастоящем се състои от 5-звездни играчи и е един известен екип за еспорт от SK Gaming. Отборът е победил в няколко топ състезания на Brawl Stars. Въпреки различни турнири победи, този отбор е забележителен с пътуването си до Световните финали на Brawl Stars 2020.

Завършването беше последното събитие за годината, проведено от Supercell. Световното първенство от състезателния сезон 2020 също беше сред турнирите, организирани от Supercell. Квалифицираните отбори за турнира са най-добрите отбори по електронни спортове чрез световна квалификационна кампания през годината. Отборът на SK Gaming завърши трети, като спечели награда от $125,000.

Clash Royale

Четири звезди представляват отбора в международни състезания. SK Gaming създаде този отбор през 2018 г. и спечели над $190 000 парична награда. Последният им успех беше на световните финали на Clash Royale League 2020. Отборът завърши втори в състезанието, като спечели награда от $70 000. Отборът спечели Clash Royale League 2019 West Fall Season.

Лигата на легендите

Отборът има най-обширния списък в SK Gaming. Разпределен в основния отбор и SK Gaming Prime, този отбор има успех в различни състезания. Някои от успехите са спечелени награди, докато други са били на позицията, в която са завършили.

Най-силните игри на SK Gaming
Защо SK Gaming е популярен?

Защо SK Gaming е популярен?

SK Gaming е легендарна организация с дълга и славна история. Екипът се утвърди като изключителна марка за електронни спортове. Те съществуват от доста време, основани през 1997 г! По-възрастните геймъри и феновете на електронните спортове си спомнят онези времена, но години по-късно техният публичен имидж и уважение нараснаха.

Бавно развивайки се в повечето игри с течение на времето, SK Gaming в крайна сметка се утвърди като постоянно присъствие в индустрията за електронни спортове. League of Legends, CSGO, Quake и други игри носят отпечатъка на организацията.

Организацията нарасна и сега участва в различни игри и състезания по електронни спортове. Той е добре уважаван и поддържан от поддръжници по целия свят, дори и да няма същата привлекателност като преди. Техните играчи имат светло бъдеще пред себе си и кой знае какво им предстои?

Защо този отбор е популярен за залагане?

Brawl Stars е най-предпочитаната опция за залагащите. С някои невероятни триумфи, SK Gaming доминира на професионалната сцена. Те имат добър опит срещу други силни отбори и постоянно се представят добре. Защото Brawl Stars не е толкова известен като някои други киберспортни игри, някои букмейкъри не го поставят в своя "списък".

Защо SK Gaming е популярен?
Награди и резултати на SK Gaming

Награди и резултати на SK Gaming

SK Gaming беше високо ценен отбор през 2000-те, с нарастваща база от фенове през 2010-те. В Екипа обаче вече няма глобално доминиращи сили. Нещата вървят на юг със SK от дълго време, но изглежда, че най-накрая са се справили с нещата.

Дори и резултатите им да не са най-добрите, присъствието на SK Gaming Esports постоянно се признава. През годините отборът постигна забележителни резултати. Те са ненадминати, когато става въпрос за по-малки игри за електронни спортове като Brawl Stars или Clash Royale.

Brawl Stars

Отборът спечели шест поредни състезания през последните няколко години. Те спечелиха Brawl Stars Championship 2022: март EMEA финали, проведени онлайн в Европа. SK Gaming спечели Gamestars League Season 2: International Finals, проведени онлайн в цяла Европа през 2021 г. Отборът спечели четири други събития през същата година, включително ESL Mobile Challenge 2022 Fall: EU-MENA.

В онлайн турнира участваха отбори от Европа, Близкия изток и Африка. Brawl Stars Championship 2021: октомври EMEA финали, Brawl Stars Championship 2021: септември EMEA финали и ESL Mobile Challenger 2021 Spring: EU-MENA са сред другите спечелени турнири. През 2020 г. отборът завърши трети във финалите на Brawl Stars World. Те спечелиха забележителна награда от $125,000.

Clash Royale

След това отборът беше втори на два пъти през 2020 г. SK Gaming загуби финалите на Clash Royal League 2020, но получи награда от $70 000 за второто си място. По същия начин те получиха $54 000 за позицията си на второ място в Clash Royale League 2020 West Fall Season.

През 2019 г. отборът беше победител на два пъти; Clash Royale League 2019 West Fall Season и QLASH League 2. Те спечелиха $60 000 в предишния турнир. Отборът на SK Gaming завърши втори в Clash Royale League 2019 West Spring Season, където спечелиха $40,000. Отборът направи същата сума, $40,000, за подобен финал, 2-ри, в есенния сезон на Clash Royale League 2018 Europe.

Други резултати

SK Gaming спечели януарските финали на FUT 19 Champions Cup. Победата им в турнира на ФИФА им донесе $50 000. Турнирът от ниво 2 включваше изданието на играта FIFA 19.

Напоследък отборът няма значителни успехи в Rocket League. Те завършиха трети в RLSC Season X-Spring: EU Major, където спечелиха $10,000.

Отборът на League of Legends също не постига значителни успехи напоследък. Те завършиха шести в турнира LEC Spring 2021.

Награди и резултати на SK Gaming
Най-добрите и популярни играчи на SK Gaming

Най-добрите и популярни играчи на SK Gaming

Има няколко играчи, представляващи SK Gaming в няколко състезания. Но не всички от тях са толкова популярни. Тези са известни играчи в отбора:

BIGSPIN

Официално известен като Lucas Nägeler, играчът е член на екипа на SK Gaming Clash Royale от октомври 2019 г. Играчът може да се похвали с огромни последователи в страниците в социалните медии. BigSpin има над 400 000 последователи. Повечето от тях са от услугата за стрийминг Twitch.

МОРТЕН

Мортен Мехмерт се присъедини към екипа на Clash Royale през юни 2018 г. Играчът е популярен сред феновете на киберспорт сцената. Той има над 400 000 последователи чрез профила си в социалните мрежи. Повечето от последователите са в услугата за esports стрийминг на Twitch, където той има над 269 000 последователи.

IKAOSS

SK Gaming придоби Ruben Exposito през януари 2022 г. Brawl Stars Pro има над 140 000 последователи в социалните медии. Повечето от последователите са в Instagram и услугата за стрийминг Twitch.

PEDROGUIJARRO

Педро Гиджаро се присъедини към екипа на SK Gaming Brawl Stars през юни 2020 г. Той има над 10 000 последователи в услугата за стрийминг Twitch. Други последователи се разпространяват чрез Instagram, Twitter и YouTube.

Най-добрите и популярни играчи на SK Gaming
Къде и как да залагате на SK Gaming

Къде и как да залагате на SK Gaming

Това е един от онези странни отбори по електронни спортове, които се отличават в малки игри, но се борят в по-големите. Това не винаги е било така; SK показа някои невероятни представяния в миналото, дори в игри, които вече не играят. Lootbet, Pinnacle, bet365, Thunderpick и Dafabet са едни от най-популярните SK Gaming сайтове за залагания на електронни спортове.

Играчите обаче трябва да са готови да поемат някои рискове, ако планират да залагат на SK. Това е така, защото списъците на SK Gaming са склонни да се представят по-слабо, когато не могат да си позволят. Въпреки това, те могат да надминат дори най-ефективните отбори и да нанесат нокаут удари. И накрая, играчите трябва да разгледат историческите резултати на SK във всичките си игри.

Каква е най-добрата стратегия за залагане на този отбор?

Залагащите могат да правят широка гама от залози на SK Gaming във всички игри, в които се състезава. Пълните победи обаче са най-сигурните залози на SK Gaming като цяло. Когато става въпрос за интелигентното им сглобяване, човек не може да сбърка с тях. Залагането на SK Gaming в най-добрите сайтове за киберспорт залагания е рисковано, но може да се изплати солидно. Brawl Stars е единствената игра, в която повечето залози ще бъдат печеливши. Всички останали игри ще изискват внимателно планиране и проучване, за да се изплатят залозите.

Къде и как да залагате на SK Gaming