Gambit Esports

Gambit Esports е топ отбор по електронни спортове от Русия. Екипът, собственост на руската телекомуникационна фирма MTS, първоначално беше известен като Gambit Gaming. Gambit е основана през януари 2013 г. след придобиването на стария отбор на League of Legends на Moscow Five. Apex Legends, Dota 2 и Valorant са сред игрите, в които Gambit има най-добрите отбори за електронни спортове, които се състезават. Имаше отбор в играта на League of Legends, която се състезаваше през цялата серия European League of Legends Championship. Отборът също участва в Континенталната лига на League of Legends преди.

Diamondprox, Darien, Alex Ich, Edward и Genja бяха първите играчи в екипа на Gambit's League of Legends. Този известен отбор спечели IEM Global Challenge Katowice по-малко от седмица след основаването си. Gambit Esports беше първият отбор извън азиатския континент, който победи два от най-добрите отбори на Южна Корея по пътя си към шампионата.

Gambit Esports

Gambit Esports Играчи

Отборът завърши трети през март 2020 г. на Световното първенство на IEM, което се проведе в Германия, като загуби само един мач. Гамбит попада в челната тройка два пъти в Евролигата LCS, която беше домакин в Кьолн, Германия. Дебютната година на отбора приключи с победа в IEM Cologne. През годините Gambit се разви, за да стане сред най-популярните eSports отбори в света.

Екипът на Dota 2 представя звезден списък в различни състезания. Този международен отбор е сглобен в края на 2021 г. и в момента се състезава във втора дивизия на DPC EEU. Играчите са Алексей Свиридов, известен още като Smiling CARRY (Беларус) и Maksym' Mellojul' Pnov (Украйна).

Всички останали членове в Dota 2 са руснаци, включително Василий Шишкин, известен още като AfterLife. Другите са Олег „саюв“ Каленбет и Никита Балаганин, псевдоним пантомема. Старши треньор на отбора е Тимур' Ахил' Кулмухамбетов. Генерален директор е Александър 'StrangeR' Соломонов, а Иван Карпов - иван_4sv е мениджърът.

Gambit също така представя списък в Apex Legends, който се състои от трима играчи и мениджър Александър 'Sweetypotz' Scherbakov. Другите играчи са Леонид Гришин, псевдоним Leogri3x6, ARTur' Artyco' Tishchenko и Константин Козлов, псевдоним Хардецки. Всички играчи са руснаци, с изключение на Артико, който е украинец.

Списъкът на Valorant включва седем руски членове. Сред играчите е Владимир 'Кайос' Иванович, мениджър на отбора. Игор Власов, известен още като Редгар, Ayaz' nAts' Akhmetshin и Nikita' d3ffo' Sudakov също са играчи на Valorant за Gambit Esports. Наумов от Богдан Шейдос и старши треньорът Андрей Шолохов, известен още като Engh, допълват списъка.

Section icon
Най-силните игри на Gambit Esports

Най-силните игри на Gambit Esports

В момента отборът има състави в три мача. Те са обърнали много внимание на тези три, което ги кара да стават по-силни.

Dota 2

Гамбит образува а Dota 2 раздел през май 2017 г. Съставът на Dota 2 спечели медали за подгласници в Катовице и Хамбург на ESL One World Championships. Gambit Esports завърши трети, като по този начин спечели бронзов медал в Сингапур на ONE eSports. Отборът почти се класира за голямото състезание на годината The International в Шанхай. Това стана, след като бяха подгласници на непълнолетни в Киев и Букурещ. По време на DPC 2018-19 сезон Major в Москва, отборът попадна сред най-добрите осем отбора.

Apex Legends

Gambit Esports стартира клона на Apex Legends през август 2019 г. Отборът направи фантастично представяне в тази дисциплина в първия си LAN мач, достигайки до финала на турнир в Краков. До 2020 г. Gambit Esports беше сред трите най-добри европейски отбора на континента. В продължение на 18 седмици отборът на Gambit на Apex беше най-високият европейски отбор.

Доблест

През септември 2020 г. Gambit стартира Доблест дивизия. Отборът спечели две дисциплини в състезанието на ОНД и взе бронзов медал. Групата Valorant беше първият отбор от ОНД, който спечели VCT Masters в края на март 2021 г. Gambit Esports спечели VCT EMEA Challengers през август. По същия начин през септември отборът зае първо място на VCT Masters в Берлин. Отборът завърши втори на встъпителните шампиони на Valorant през декември.

Най-силните игри на Gambit Esports
Защо Gambit Esports е популярен?

Защо Gambit Esports е популярен?

В Екип за електронни спортове събра милиони последователи от цял свят. Gambit Esports успя да създаде партньорства с признати марки, което подпомогна техния напредък.
Сред партньорите са WASD.TV и Abios. Интерактивната медийна платформа WASD.TV е услуга за стрийминг, базирана на която MTS разработва различни решения в игрите, професионалния eSport и мултимедийното съдържание. Gambit Esports е основният партньор на платформата.

Abios е важен B2B източник на данни и статистика за електронни спортове от 2013 г. Техният API предоставя най-подробна информация и най-широко покритие на мачовете, което го прави идеален за всякакви изисквания за данни.

Защо Gambit Esports е популярен за залагане?

Въпреки загубата на ключови играчи и смяната на езиците, екипът на Gambit Esports в LoL спечели IEM Cologne за втора поредна година. Това беше шестото поредно място в топ 3 за отбора на IEM събитие, спечелвайки на отбора от лигата неофициалната титла „Masters of Intel Extreme Masters“

Gambit Esports е уникален с това, че играят в различни известни отбори за електронни спортове, което улеснява откриването на залаганията на Gambit Esports онлайн. Ще бъде лесно да се намери коефициенти за залагане в техните екипи по Dota 2, Apex Legends и Valorant. В допълнение, някои вълнуващи електронни спортове състезания с участието на Gambit отбори, като Valorant Champions, ще бъдат достъпни за залагане скоро.

Защо Gambit Esports е популярен?
Награди и резултати на Gambit Esports

Награди и резултати на Gambit Esports

Доблест

Отборът спечели над $450 000 от различни състезания. 2021 беше много успешна година за отбора, когато спечелиха $150,000 и $225,000 в Доблестни шампиони 2021 и VCT 2021: Етап 3 Masters Berlin, съответно. Gambit Esports спечели VCT 2021: EMEA Stage 3 Challengers Playoffs и VCT 2021: CIS Stage 3 Challengers 1.

Gambit Esports спечели четири издания на VCT 2021 турнири в началото на годината. Това бяха CIS Stage 1 Challengers 2, CIS Stage 1 Masters и CIS Stage 2 Challengers 2, съответно.

Apex Legends

Преди първото световно първенство в тази дисциплина, Гамбит Apex Legends Съставът беше публикуван през август 2019 г. Отборът на Gambit рутинно се състезава на финали на международни турнири и е първият и единствен европейски отбор, който спечели три европейски квалификации на ALGS. Отборът спечели над $160 000 от различни състезания. Тази година отборът завърши трети в ALGS: 2022 Split 1 Playoffs – EMEA, където получи награда от $25,000.

Те обаче имаха смесени резултати през 2021 г. Те започнаха със спечелването на ALGS Winter Circuit #4 – Европа и завършиха годината с победа в ALGS: 2021 Split 1 Pro League – EMEA. В последния турнир те спечелиха $30,000. Въпреки това, между годината те завършиха осми в ALGS Championship 2021 -EMEA, като спечелиха $15 025 след спечелването на GLL Masters Spring -Show Match. Те също така завършиха втори и трети в GLL Master Spring -Europe и ALGS Winter Circuit Playoffs -EMEA, съответно. През 2020 г. отборът спечели ALGS Online #3 -Европа и ALGS Summer верига #1 -EMEA.

Dota 2

Екипът е най-успешният екип на Gambit. Екипът на Dota 2 спечели над $700 000 от различни състезания. Този международен отбор е сглобен в края на 2021 г. и в момента се състезава във втора дивизия на DPC EEU. Gambit все още не се е класирал Международният, основното събитие в най-популярната MOBA в ОНД, но екипът се стреми към него.

Въпреки че има по-малко първи финали в общите турнири, отборът има търговски успех в същите турнири. Те спечелиха $54,000 и $42,000 в StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 3 и WePlay! Буковел! Минор 2020 г. съответно. По-рано те спечелиха общо $470,000 чрез различни турнири. Най-много бяха от The Bucharest Minor и StarLadder ImbaTV Dota 2 Minor Season 1, където спечелиха по 70 000 долара, след като завършиха втори.

Награди и резултати на Gambit Esports
Най-добрите и популярни играчи на Gambit Esports

Най-добрите и популярни играчи на Gambit Esports

Усмихнат рицар

Официално известен като Алексей Свиридов, 20-годишният играч от Беларус е трудолюбив, спокоен и разумен. Той играе ролята на Carry в Dota 2, която изисква от играчите да вземат правилното решение и досега той е успешен в това отношение.

Мелоджул

21-годишният украински играч е официално известен като Максим Пнов. Мелоджул е отборен играч, който не се страхува да поеме отговорност. Неговият дълбок пул от герои и способността му да се чувства комфортно в различни отборни стратегии на Dota 2 го карат да се откроява сред своите колеги. Той натрупва хиляди последователи в социалните си медии и Twitch.

AfterLife

25-годишният Василий Шишкин е тих и не приказлив IRL. Afterlife е един от най-опитните офлайнъри в ОНД. Той играе на първата си Dota 2 майор през 2016 г., една година преди да бъде създаден първият отбор на Gambit по Dota 2.

Редгар

Талантлив човек, който е експерт във всичко. Игор достигна ниво Grandmaster в League of Legends на EUW и топ 100 в Hearthstone и спечели шампионати на Университетската лига в Москва в Counter-Strike: Global Offensive. 24-годишният руснак е официално известен като Игор Власов.

Най-добрите и популярни играчи на Gambit Esports
Къде и как да залагате на Gambit Esports?

Къде и как да залагате на Gambit Esports?

Това е вълнуващ момент да залагате на Gambit Esports отбори, тъй като те се състезават срещу най-добрите в индустрията. 1xBet, Betway, Betwinner, Pixel.bet и Betfair са най-добрите сайтове за електронни спортове за залагания за намиране на коефициенти за Gambit Esports.

Когато играчите залагат на някой от eSports отборите на Gambit за победа, те имат шанс да спечелят пари. Въпреки това, някои отбори са по-добри от други и може да са по-безопасен вариант. Gambit има мощен отбор по Dota 2. През март 2021 г. Gambit Apex също зае първо място в европейската ранглиста.

Gambit Valorant, за да не бъде надминат, беше първият отбор от CIS eSports League, който спечели VCT Masters. Ilya "Toose" Chernyshov, играч на Gambit Fortnite, също беше част от печелившото дуо на DreamHack Open Състезание Fortnite Duo.

Каква е най-добрата стратегия за залагане на Gambit Esports?

Играчите имат различни опции за залагане, от които да избират, като всички те са безплатни за тестване. Но потребителите трябва да бъдат подготвени да отделят време, за да проучат и развият своето разбиране за специфични техники за залагане. Стратегия несъмнено ще бъде от полза за залаганията на играчите в eSports в дългосрочен план.

Залагането преди мач е един от най-добрите начини за залагане на всеки отбор на Gambit Esports. Залагащите ще могат да залагат на конкретни пазари, преди да започне мач от електронни спортове. В допълнение към стандартните пазари за победители, някои букмейкъри ще позволят на играчите да залагат и на други специфични за играта събития.

Къде и как да залагате на Gambit Esports?