G2 Esports

G2 eSports, преди Gamers2, е европейски франчайз за електронни спортове, който участва в няколко eSports турнира и събития. Организацията е базирана в Берлин, Германия. Създаден е през февруари 2014 г. от професионален играч на League of Legends, наречен Карлос Родригес Сантяго, и инвеститор на име Йенс Хилгерс. Gamers2 беше ребрандиран на G2 eSports през октомври 2015 г.

Организацията също така декларира своите основни ценности като креативност, решителност, амбиция, иновация, уместност и визия да се превърне в глобална развлекателна марка, изградена върху електронните спортове.

G2 Esports
Списъци на отборите по G2 eSports

Списъци на отборите по G2 eSports

Организацията има осем топ отбори по електронни спортове, като всеки има едни от най-добрите професионални eSports играчи в света. Екипите на G2 eSports играят няколко игри, включително League of Legends, Hearthstone, Rainbow Siege Six, Rocket League, iRacing, Halo Infinite, Fortnite и Counter-Strike: Global Offensive. G2 eSports имаше няколко други подразделения, които бяха прекратени по различни причини. Дивизиите бяха за Call of Duty, Clash Royale, Overwatch, Heroes of the Storm, Paladins и PlayerUnknown's Battlegrounds.

Всеки от екипите за електронни спортове на G2 се фокусира само върху една eSports игра. Списъкът на отбора за Counter-Strike: Global Offensive включва Никола Ковач, Алекси Виролайнен, Иля Осипов, Неманя Ковач и Одрик Джуг. Отборът имаше печалба от 63% миналата година, което е доста впечатляващо като се има предвид колко тежка е конкуренцията в играта.

Съставът на екипа на League of Legends G2 eSports включва Марчин Янковски, Рафаел Краб и Дилън Фалко. Миналата година отборът имаше доста нисък процент на победа, но сега се очаква да се възстанови тази година. Екипът на G2 eSports Rainbow Six се състои от Niclas Mouritzen, Juhani Toivonen, Daniel Romero, Joonas Sovolainen и Fabian Hailsten. Екипът на Valorant има Avova, Nukkye, Hoody, Meddo, m1xwell и Pipson. Отборът на Rocket League е съставен от JKnaps, Atomic и Chicago. Играчите на Fortnite са jahq, Letshe, Jelty, Mackwood, Ajerss и Smqcked. Екипът на Halo Infinite има Sabinater, Tusk, Str8 Sick и Gilkey.

Играчите на G2 eSports идват от няколко различни страни, повечето от които са базирани в Европа. Списъците на отборите също обикновено се променят редовно, като начин на организацията гарантира, че отборите имат по-високи шансове да се представят добре.

Партньори на G2

G2 eSports има разнообразен списък от партньори. Организацията работи в много тясно сътрудничество с партньорите, за да гарантира, че предоставят най-доброто изживяване и забавление в електронните спортове. Партньорите включват компании за залагания, компании за дигитални портфейли и стрийминг услуги, наред с много други. Други компании все още могат да станат партньори чрез бърз и прост процес, подчертан на Официален уебсайт на G2 eSports.

Списъци на отборите по G2 eSports
G2 eSports най-силните игри

G2 eSports най-силните игри

Лигата на легендите

G2 eSports има един от най-добрите състави на eSports отбори за Лигата на легендите който някога е създаван в Европа. Благодарение на това отборът се представя добре напоследък. Известно е, че освен производителността, играчите на G2 предоставят на феновете добро забавление. Техният успех може да се дължи на естеството на техния геймплей и на иновативните стратегии, които използват, които винаги държат феновете на ръба на местата им.

Counter-Strike: Global Offensive

В CS: GO Екипът се състои от нови и стари звезди, съчетавайки обширни умения и опит, за да постигне изключителни резултати в повечето турнири, в които участват. Някои от турнирите от първо ниво, в които отборът се представя добре, включват Blast Premier и ESL Pro League.

Ракетна лига

Ракетна лига е друга игра, в която G2 eSports постоянно се представя, особено в последно време. Екипът обикновено използва изчислена координация, но с огнена агресия, която се оказа много ефективна. Последното най-добро представяне беше през януари 2022 г., когато спечелиха RLCS Fall Regional Event 2.

Rainbow Six Siege

Екипите на G2 eSports доминираха Rainbow Six Siege събития и турнири от доста дълго време, като участват в повечето признати турнири. Някои скорошни най-добри представяния включват спечелването на Европейската лига и GSA лигата.

G2 eSports най-силните игри
Защо G2 eSports е популярен?

Защо G2 eSports е популярен?

Екипът на G2 eSports се радва на световна популярност, особено сред играчите. Повечето залагащи на електронни спортове обикновено залагат на отбора, особено за игрите, посочени по-горе като техните най-силни. Основната причина за популярността на отбора в хазартните среди е, че той постоянно се представя добре на най-високо ниво. Това означава, че залагащите могат да залагат надеждно на победата на отбора и да имат високи шансове за успешни залози.

G2 eSports също има много изчерпателен уебсайт, който обикновено се актуализира редовно. Това означава, че играчите могат лесно и удобно да намерят информация относно екипа. Залагащите могат да използват информацията, за да вземат решения за залагане. Това прави екипа по-популярен от много други, тъй като играчите затрудняват достъпа до своите данни. Информацията за G2 eSports също обикновено се споделя от милиони нейни фенове.

Друга причина G2 eSports да е популярен сред залагащите е, че повечето сайтове за електронни спортове покриват своите пазари за залагания. Това означава, че играчите могат лесно да намерят пазари за залагания за отбора. Те трябва само да изберат подходящ сайт за залагания.

Другата очевидна причина е, че играта на отбора обикновено е забавна. Играчите могат да се насладят на стрийминг на мачовете след залагане, за да се насладят на стойността на забавлението. Играчите могат дори да обмислят залагания на живо, тъй като обичат да гледат мачовете.

Защо G2 eSports е популярен?
G2 eSports награди и резултати

G2 eSports награди и резултати

Награди за електронни спортове 2020

G2 eSports спечели Организацията на годината за електронни спортове в наградите за електронни спортове за 2020 г. Това отбеляза едно от най-големите постижения на екипа, което дойде след дълга година на впечатляващи представяния във всички електронни спортове. Основателят на организацията също спечели наградата „Личност на годината в електронните спортове“ по време на същото събитие.

Това се нареди още повече в списъка с постижения на отбора през тази година. Организацията беше номинирана за десет други позиции, което показва колко добре се е представила през тази година. Събитието се проведе онлайн по очевидни причини, но това не попречи на феновете на G2 eSports по целия свят да празнуват постижението.

G2 eSports награди и резултати
Резултати от G2 eSports

Резултати от G2 eSports

Всяка от осемте дивизии на G2 eSports отбори имаше няколко впечатляващи представяния през годината. През годините дивизиите с невпечатляващи представяния бяха прекратени, оставяйки организацията по-силна и по-добра. По-долу са някои открояващи се представяния на G2 eSport отбори, които са спечелили на отбора място сред най-популярните eSport отбори.

Counter-Strike: Global Offensive

Екипът на G2 eSports CS: GO спечели 2017 г DreamHack Open Tours и DreamHack Masters Малмьо. Освен това спечели ESL Pro League Season 5 и eSports Championship Series 1. Най-добрите представяния в играта са спечелили на отбора повече от 3,3 милиона долара.

Лигата на легендите

Екипът на G2 eSports League of Legends спечели лятното първенство на LEC 2020, пролетното първенство LEC 2020, Invitational за средата на сезона 2019, Spring Split 2019 LEC, пролетта на EU LCS 2017 и промоцията на LCS за 2015. Това са сред десетките други трофеи, които отборът е спечелил. Има и стотици други турнири в които G2 eSports заеха втора или трета позиция, което все още е впечатляващо представяне.

Rainbow Six Siege

Най-добрите резултати на екипа на Rainbow Six Siege включват спечелването на Европейската лига 2020, GSA League 2020 и Шест покани 2019. Други най-добри изпълнения, които си струва да бъдат споменати, бяха в мажорните турнири от Six August 2020, European League Season 1, European Open Clash и Pro League Season 11.

Доблест

Представянето на екипа на G2 eSports Valorant несъмнено е сред най-впечатляващите от всички подразделения на организацията. Той спечели няколко Valorant Ignition Series, включително Blast Twitch Invitational, LVL Clash 2, Allied E-sports Odyssey, Vitality European Open, WePlay Invitational и Mandatory.gg Cup. Последното най-добро представяне беше през 2021 г. на Stage 3 Masters, проведено в Берлин.

Ракетна лига

G2 eSports Rocket League притежава най-новия трофей за отбора, спечелен през януари 2022 г. за спечелването на RLCS Winter NA Regional Event 2. Други най-добри представяния са в турнири като RLCS Season X, Astronauts Star Circuit s1, Rocket League Championship Series Season 9 , 2019 DreamHack Pro Circuit и RLCS Сезон 7 Световно първенство.

Резултати от G2 eSports
Най-добрите и популярни играчи на G2 eSports

Най-добрите и популярни играчи на G2 eSports

Марчин Янковски

Марчин, известен като Янкос, е полски играч, роден през 1995 г. Той играе играта League of Legends като Jungler. Янкос е спечелил приблизително $492,000 от времето, когато е бил активен и е помогнал на отбора да спечели няколко турнира. Печели няколко награди, включително две MVP титли. Той беше и първият играч, спечелил повече от 300 мача в европейското първенство на League of Legends.

Кени Шруб

Кени Шруб, по-известен като Кенис, играе Counter-Strike: Global Offensive за екипа на G2 eSports. Френският играч е роден през 1995 г. Той играе за няколко други отбора, преди да се присъедини към G2 eSports, което означава, че се присъедини към отбора с много опит. Печели няколко награди, като едно от основните му постижения е обявено за най-добър играч на годината в eSports на The Game Awards.

Расмус Уинтър

Rasmus е популярно известен като Caps. Той играе ролята на Mid Laner в играта League of Legends. Датският играч започна да играе професионално през 2016 г., но се присъедини към G2 eSports преди сезона 2019. Той беше обявен за MVP на европейското първенство на League of Legends през 2020 г.

Бен Макмилън, популярно известен като CTZN, е британски професионален eSports играч, специализиран в играта Rainbow Six Siege. CTZN спечели титлата MVP в първото си събитие от първо ниво в R6.

Най-добрите и популярни играчи на G2 eSports
Къде и как да залагате на G2 Esports?

Къде и как да залагате на G2 Esports?

Къде да залагате на G2 Esports

Онлайн сайтове за електронни спортове за залагания предлагат най-лесния начин за залагане на G2 eSports. Стотици сайтове за залагания предлагат пазари за залагания за повечето от турнирите, в които обикновено участват G2 eSports. Играчите трябва да изберат един от тези сайтове за залагания и да се регистрират според изискванията на доставчика на залагания.

Когато избират сайт за залагания, играчите трябва да вземат предвид няколко съображения, за да получат най-добрата платформа за залагания на електронни спортове. Избраният сайт за залагания играе съществена роля при определянето на опита от залаганията на играчите.

Примерите за съображения включват лицензиране, налични методи на плащане и бонус оферти. Лесен начин да направите това е да проверите реномиран сайт за класиране, който изброява най-добрите сайтове за електронни спортове за залагания. Сайтът за класиране може да предостави полезна информация и предложения относно избора на правилния уебсайт според индивидуалните нужди.

Как да залагате на G2 Esports

Играчите трябва първо да депозират средства в своите сметки за залагания, които ще използват, за да правят залози. Повечето сайтове за залагания предлагат няколко начини за плащане, което позволява на играчите да изберат най-удобния за тях. Следващата стъпка е да изберете G2 eSports мач и правилния тип залог, който да направите. Струва си да се отбележи, че различните пазари за залагания имат различни коефициенти.

Освен това всеки играч, който желае да спечели, винаги трябва да залага на най-добрите отбори за електронни спортове на G2. Освен че се фокусира върху известен екип за електронни спортове, който се представя на най-високо ниво, отговорният хазарт е безценен за наслада от играта.

Къде и как да залагате на G2 Esports?