Astralis

Astralis, известен още като AST, несъмнено е един от най-добрите eSports отбори в света. Датският екип изкачи висините, за да се превърне в доминираща сила в най-добрите eSports турнири и състезания. В този обзор разберете всеки детайл за Astralis, от създаването му до различните игри, в които има списъци. Освен това разберете за постиженията и постиженията на отбора в световната арена на електронните спортове и, което е важно, как да залагате на Astralis.

Astralis е известен екип за електронни спортове, основан през 2019 г., след като основателите му купиха RFRSH Entertainment, компания за електронни спортове, основана през 2016 г. от Николай Нихолм и Якоб Лунд Кристенсен. RFRSH Entertainment имаше отбори в две дивизии, Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) и League of Legends. След придобиването на RFRSH Entertainment двата отбора започнаха да играят под марката Astralis. В резултат на това в Астралис преминаха и играчите в съответните отбори, както и основният щаб.

Astralis
Относно Астралис

Относно Астралис

Притежаван от Astralis Group Management ApS, Astralis държи рекорда като първия франчайз за електронни спортове, който е публично регистриран след листването си на Nasdaq First North Growth Market през декември 2019 г. Според последните финансови отчети на компанията, нетните приходи на Astralis за 2021 г. фискалната година беше около 10 милиона долара, което е увеличение от 45% спрямо предходната година.

Днес Astralis е сред най-популярните eSports отбори. Той си партнира с някои от водещите световни марки, включително GARMIN, POWER, Aim Lab, Logitech, UNIBET, Turtle Beach, OMEN by HP, Hummel, Secretlab, Next Level Trading и Bang & Olufsen, само за да спомена някои.

Относно Астралис
Екипи на Astralis

Екипи на Astralis

Докато Astralis започна като топ киберспорт отбор в CS: GO, той се разшири и в други дивизии. От 2022 г. екипът за електронни спортове има списъци в Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends (LoL), Fortnite, FIFA и Rainbow Six: Siege.

Както споменахме по-рано, двата пионерски отбора участваха в CS: GO и League of Legends. Веднага след придобиването на двата отбора на RFRSH Entertainment, Astralis продължи и създаде отбор на FIFA, известен преди като Future FC, а по-късно стартира списък на Rainbow Six: Siege, известен преди като Disrupt Gaming. От друга страна, отборът на Astralis Fortnite е сформиран през 2021 г. след подписването на 'Th0masHD', един от най-добрите професионални играчи в игра Battle Royale по времето.

Днес всичките пет отбора играят под чадъра на Astralis в официалните цветове на отбора, черен и червен, с логото на Astralis.

Екипи на Astralis
Най-силните игри на Astralis

Най-силните игри на Astralis

Докато Astralis има отбори в пет eSports дивизии, неговото доминиране е в Counter-Strike: Global Offensive. Успехът на отбора в CS: GO може да се дължи на придобиването на списъка на RFRSH Entertainment, който включваше някои от стрелците от първо лице, включително René "cajunb" Borg, Andreas "Xyp9x" Højsleth, Finn "karrigan" Andersen, Nicolai "dev1ce " Рийдц и Питър "дупрее" Расмусен. Освен богатия състав, не може да се пренебрегне ролята на треньора на отбора Дани "зоник" Сьоренсен. Бившият професионалист на CS: GO беше ключов за успеха на отбора на Astralis CS: GO. Той спечели "Най-добър треньор по киберспорт" на The Games Award 2020.

С четири CS: GO Majors в своя кабинет с трофеи и над 20 други шампионати, Astralis е може би най-добрият CS: GO отбор. Въпреки това, мултиплейър шутърът от първо лице на Valve и Hidden Path Entertainment, CS: GO, е най-силната игра на Astralis.

Други топ отбори на Astralis

Един от другите, които трябва да гледате, е отборът на Astralis FIFA. Съвсем наскоро Стефани "Тека" Луана стана първата жена, която се класира за желания Challenger Mode на FIFA. Това е знак, че отборът на Astralis FIFA е готов за величие. Завръщането на Andrei "Xerxe" Dragomir в списъка на Astralis League of Legends и подписването на Kiss "Vizicsacsi" Tamás също означава, че Astralis ще бъде отбор за гледане в LoL турнири.

Най-силните игри на Astralis
Защо Astralis е популярен?

Защо Astralis е популярен?

Astralis е един от най-популярните eSport отбори на които залагат играчите. Има няколко причини, поради които този отбор е известен в сцената на електронните спортове.

Първо е доминацията на отбора в турнирите Counter-Strike: Global Offensive. Екипът се отличи в четири CS: GO Majors, надвивайки известните имена, включително FaZe Clan, Fnatic, Team Liquid и Natus Vincere. Astralis също беше сила, с която трябва да се съобразявате в няколко други топ турнира по CS: GO. Определено това доминиране прави отбора популярен на сцената на залаганията, тъй като залагащите винаги залагат на най-плодотворните победители и играчи.

Друга причина за популярността на Astralis е огромният обхват на социалните мрежи. Екипът може да се похвали с милиони последователи в своите канали в социалните медии: Twitter, Facebook, Twitch, YouTube и Instagram. Широката публика го прави популярен екип за електронни спортове на сцената за залагания.

Последно е партньорството му с UNIBET, един от най-добрите букмейкъри за електронни спортове. Екипът влезе в сътрудничество с UNIBET, което го поставя на първа линия, когато става въпрос за залагания. Това означава, че повечето играчи на UNIBET са по-склонни да залагат на Astralis, отколкото на всеки друг екип за електронни спортове.

Защо Astralis е популярен?
Награди и резултати на Astralis

Награди и резултати на Astralis

Astralis е един от най-украсените eSports отбори, особено в Counter-Strike: Global Offensive. Отборът е спечелил общо $9,347,284.71 от 127 турнири. По-долу са някои от най-големите победи на датския екип.

  • ELEAGUE Major: Атланта 2017: Astralis си тръгна с трофея ELEAGUE Major: Atlanta 2017 в 10-ия Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, побеждавайки останалите 15 отбора, за да си тръгнат с наградния фонд от $500 000. Astralis беше в първите си финали, които изправиха изцяло датския отбор срещу Virtus.pro. След разгорещена битка, AST изпревари Virtus.pro в третия мач от най-добрите от три финала, за да спечели първия си мейджър.

  • FACEIT Специалност: Лондон 2018: Вторият майор на Astralis дойде в 13-ия Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, който привлече 24 отбора. След като се отърваха от FaZe Clan и Team Liquid, Astralis се срещна с Natus Vincere, който победи BIG в четвъртините и MIBR в полуфиналите. Въпреки че се очакваше мачът да бъде изпълнен с адреналин, Astralis успя да преодолее Natus Vincere, побеждавайки украинския отбор, за да спечели втория си мейджър шампионат и наградния фонд от $500 000.

  • Intel Extreme Masters Сезон XIII: Катовице Майор 2019: Третият Astralis Major дойде в 14-ия Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, който също имаше 24 отбора. Astralis отново доказа своята доминация в CS: GO, като победи Ninjas in Pyjamas и MIBR в плейофите, за да срещне ENCE, който изненада света, като победи Team Liquid и Natus Vincere, за да стигне до финала. Но както всички очакваха, ENCE не беше равен на Astralis. Датчаните се прибраха с третия си мейджър шампионат и $500 000, за да станат третият отбор, който спечели поредни мейджъри.

  • StarLadder Major: Берлин 2019: В 15-ия Counter-Strike: Global Offensive Major Championship, Astralis продължи да докаже на света, че е най-добрият CS: GO отбор, побеждавайки останалите 23 отбора, за да запази титлата си като световен шампион. След поредица от обиколки, Astralis убедително победи казахстанския екип за електронни спортове AVANGAR, за да спечели четвъртите си мейджъри. Победата в Германия беше монументална, тъй като Astralis стана единственият отбор, който спечели четири големи турнира, което в крайна сметка го направи най-добрият отбор на Counter-Strike: Global Offensive в историята.

Горните са най-значимите постижения на Astralis. Екипът е спечелил над 20 други шампионата, включително IEM Global Challenge 2020, DreamHack Masters Winter 2020 Europe, BLAST Pro Series: Global Final 2019, ECS Season 8 Finals и BLAST Pro Series: São Paulo 2019, само за да спомена някои.

Награди и резултати на Astralis
Най-добрите и популярни играчи на Astralis

Най-добрите и популярни играчи на Astralis

Един от ключовите двигатели на успеха на Astralis е неговият талант. Екипът е инвестирал значително в придобиването на таланти, като привлича най-добрите играчи в света в различните дивизии. По-долу са някои от най-добрите играчи на Astralis.

  • Peter "dupreeh" Rasmussen (CS: GO): Dupreeh е от ключово значение за успеха на списъка за CS: GO на Astralis, помагайки на датския отбор да спечели четирите големи и много други шампионати. След успешен престой в Astralis, Dupreeh се присъедини към Team Vitality през 2022 г.
  • Андреас "Xyp9x" Højsleth (CS: GO): Друг актуален момент е ''Xyp9x'', който също беше част от отбора, който спечели четирите майора на Astralis. Бившият играч на Team Solomid и Team Dignitas беше избран за един от най-добрите играчи на CS: GO през 2018 г. и продължава да бие противниците с Astralis.
  • Лукас "gla1ve" Росандер (CS: GO): Росандер също се нарежда като един от най-добрите и популярни играчи на Astralis. Той също така спечели четири мейджъра и продължава да работи с Astralis.
  • Андрей "Xerxe" Драгомир (LoL): Astralis наскоро подписа обратно "Xerxe", за да подсили своя списък на LoL. Джунглерът носи богат опит и със сигурност ще играе важна роля в летния сплит на LEC 2022.
  • Стефани "Тека" Луана (ФИФА): След като стана първата жена играч, която се класира за Challengers Mode на FIFA, "Teca" наистина ще се превърне в любимец на феновете.
Най-добрите и популярни играчи на Astralis
Къде и как да залагате на Astralis

Къде и как да залагате на Astralis

За тези, които се занимават с електронни спортове, Astralis е един от най-добрите отбори за залагане. Но има няколко неща, които продавачите трябва да знаят.

Първо е кой е най-добрият отбор на Astralis, на който да разчитате. Както беше обсъдено по-рано, Counter-Strike: Global Offensive е дивизията, в която Astralis е доминираща. Въпреки това залагащите, които искат да залагат на Astralis, имат по-голям шанс, когато залагат на отбора на Astralis CS: GO. Списъкът на Astralis има едни от най-добрите играчи на CS: GO. Но това не означава, че залагането на други отбори на Astralis не е добра идея. Това е докато играчите вземат предвид противника и, което е важно, шансовете. Основното правило е, че колкото по-високи са коефициентите, толкова по-малки са шансовете за печалба и обратно.

Следващият аспект е за намирането на най-добрите сайтове за електронни спортове. Играйте на сайт за залагания без депозит и бонуси за депозит, за да увеличите банката. Реномиран регулаторен орган за залагания също трябва да лицензира сайта. И накрая, проверете функциите за използваемост; например предавания на живо от различните електронни спортове мачове и турнири. Тази фантастична функция позволява на играчите да следят действието направо от сайта за залагания.

Къде и как да залагате на Astralis