Alliance

Когато използва сайтове за залагания на електронни спортове, потребителят трябва да избере правилния отбор, на който да залага. Най-добре е да изберете такъв, който има дълга история на печелене на турнири. Това със сигурност е така с Алианса. Те са базирани в Швеция и са част от професионалната гейминг сцена от 2013 г. Мениджърски екип от пет души наблюдава организацията. В миналото те се фокусираха върху StarCraft II и League of Legends.

Въпреки това през последните години те преминаха към други популярни заглавия. Следователно играчите, които търсят печеливши отбори от тези две игри, ще трябва да търсят другаде. Това обаче не означава, че Алиансът е станал неуместен. Те просто смениха турнири, които са станали по-малко наситени с съпернически отбори.

Alliance
Алианс играчи

Алианс играчи

Първоначално Alliance беше собственост на агенцията GoodGame. Това беше дъщерно дружество на Twitch, услуга за стрийминг на игри под контрола на Amazon. През 2016 г. Alliance обяви решението си да напусне GoodGame и да стане изцяло собственост на играчите. Това означава, че членовете на отбора имат допълнителен финансов стимул за спечелване на мачове. Този екип привлече вниманието на сайтовете за електронни спортове за залагания поради високите си победи. Например, през 2013 г. те спечелиха International, като постигнаха най-голямата награда в историята на електронните спортове.

Най-добрите екипи по електронни спортове трябва да имат висококвалифицирани членове, които са в състояние да надминат конкуренцията. Откакто се появи, Алиансът е назначил няколко големи имена. Например, през 2013 г. играчът на StarCraft Naniwa се присъедини към техните редици. Година по-късно журналистическите сайтове на eports съобщиха, че Армада се е присъединила към екипа. Това беше важно, тъй като те бяха смятани за едни от най-добрите играчи на Super Smash Bros. на веригата.

В края на 2013 г. отборът реши да спре да се състезава в European League of Legends Championship Series. Те също така пуснаха SortOf, последният им играч на Starcraft II. Това се дължи главно на новите правила, които не позволяваха на агенциите да притежават множество екипи. Това беше основен фактор за напускането на Alliance от GoodGame и увеличаването на автономията на играчите. Феновете на Esports залаганията трябва да вземат предвид този проблем, когато правят залози на Alliance. Те имат опит в превъзходство в определени заглавия, преди да ги напуснат напълно.

Понякога могат да изпуснат играчи поради външни влияния. В същото време много нововъзникващи играчи се интересуват от присъединяване към Алианса поради факта, че няма да бъдат контролирани от голяма агенция. Тези променливи могат да окажат пряко влияние върху коефициентите за залагане на мачовете на Алианса.

Алианс играчи
Най-силните игри на Алианса

Най-силните игри на Алианса

Това Екип за киберспорт игра се отличава в редица различни игрови състезания. Те имат играчи от Холандия, които се присъединиха към професионалната верига Trackmania. Това е състезателна игра, в която играчите могат да създават свои собствени писти. Повечето турнири в Trackmania имат формат за времетраене. Следователно членовете на Алианса трябва да имат бързи рефлекси.

Шофирането не е единственият игров жанр, в който Alliance превъзхожда. Те са поставили много от своя фокус върху жанра на кралската битка. Това включва популярното заглавие Apex Legends. По време на професионални мачове двама до трима играчи трябва да се обединят и да изберат герои със специфични способности. Членовете на Алианса трябва да измислят добра конфигурация на героите и също така да работят добре заедно, за да спечелят мача. Същото може да се каже и за Fortnite, друго заглавие на Battle Royale, което доминира в електронните спортове през последните години.

Alliance също се разшири в бойния жанр, като спечели играчи от Super Smash Bros. Melee. Тази игра има доста неортодоксална бойна система. Играчите трябва да го проучат, ако искат да правят точни прогнози за резултатите от турнира. Вместо изчерпваща се лента за здраве процентите на щетите се изчисляват с брояч, който се увеличава с времето.

Най-силните игри на Алианса
Защо Alliance Esports е популярен?

Защо Alliance Esports е популярен?

Разумният играч ще внимава за няколко фактора, когато избира известен екип за електронни спортове. Едно от най-важните е последователността. Въпреки че Алианс претърпя някои загуби през годините, те също успяха да се представят добре, когато се брои. Когато всичките им резултати от мача се съберат, става ясно, че Alliance е постигнал голям успех от 2013 г. насам.

Много екипи за електронни спортове обичат да се присъединят към широк спектър от различни киберспорт турнири. Проблемът е, че в крайна сметка те могат да се разпространят твърде тънко. За разлика от тях, Alliance избира да се съсредоточи върху шепа заглавия. Това означава, че те могат да вложат енергията си за подобряване на представянето си. Това в крайна сметка се превърна в печеливша стратегия.

Alliance също има доста подбрана група играчи в списъка си. На пръв поглед това може да ги накара да изглеждат като екип с по-малко висок профил. Въпреки това, като използва само най-добрите хора, Алиансът се утвърди като елитна организация. Това също означава, че играчите имат по-малко хора, от които да избират, когато правят залог, базиран на Алианса. Ако имаше повече играчи, тогава шансовете за печеливша прогноза ще бъдат намалени.

Защо Alliance Esports е популярен?
Награди и резултати на Алианса

Награди и резултати на Алианса

Най-популярните отбори по електронни спортове трябва да имат опит с победи. Букмекерите обърнаха внимание, когато отборът на Alliance Dota 2 постигна голямата награда на 2013 г международен. В крайна сметка те победиха бившите шампиони Natus Vincere по време на финала. Резултатът беше 3 - 2. По време на груповите фази Alliance завърши при 14 - 0, перфектен рекорд за това състезание. Въпреки това те също загубиха два пъти от Na'Vi и веднъж от Team DK.

През следващата година представянето им беше по-слабо. Алиансът не успя да защити короната си. Те изравниха 11-то място с по-малко от звезден рекорд от 6 - 9. В резултат на това списъкът им се разпадна и Alliance се премести в други игрови турнири.

Когато Alliance се присъедини към European League of Legends Championship Series през 2013 г., те завършиха 3-ти с 16 - 12. Те бяха зад съперниците си SK Gaming и Fnatic. Играчът Froggen беше избран за MVP за пролетния сплит. По време на плейофите те паднаха на 4-то място и загубиха от Fnatic на полуфиналите. След Summer Split отборът завърши с рекорд от 21 -7. Техният акцент на годината беше спечелването на Световно първенство на League of Legends след победа с 3 - 1 срещу Fnatic.

Спечелени пари

Успехът на екипите за електронни спортове често се основава на сумата пари, която в крайна сметка постигат с течение на времето. Букмекерите обикновено вземат предвид това, когато решават кое е коефициентът им да спечелят. От създаването си Alliance се е състезавал в над 360 турнира. Общата спечелена наградна сума надхвърля $6,846,000. Това ги прави екип с много висок профил, за който трябва да внимавате.

По-голямата част от тези средства бяха спечелени от мачове за играта Dota 2. Всъщност 84% от тях бяха натрупани. Това се дължи на две неща: големия брой турнири по Dota и изключителното представяне на играчите на Алианса в това заглавие. За разлика от това количеството пари, спечелено от други индивидуални игри, е незначително. Въпреки че печелите $115,647 от Apex Legends звучи впечатляващо, това представлява само 1,70% от наградите на Алианса. Напоследък екипът разшири обхвата си в бойния жанр. Досега това ги доведе до спечелването на $301,124. Това е 4,40% от общия им брой.

Когато комарджиите вземат предвид всички тези статистики, става ясно, че по-голямата част от успехите на Алианса се дължат на една игра: Dota 2. Следователно играчът може да пожелае да се съсредоточи върху това заглавие, когато прави залог. Проблемът е, че Alliance вече не се състезава в Dota събития. Въпреки това, тъй като екипът разширява обхвата си, това може да се промени в близко бъдеще.

Награди и резултати на Алианса
Най-добрите играчи на Алианса

Най-добрите играчи на Алианса

Топ киберспорт отбор е толкова добър, колкото неговите отделни играчи. Тъй като Алиансът е базиран в Швеция има смисъл, че техните най-добри членове също произхождат от тази страна. Ако хората основават критериите за успех в електронните спортове на базата на спечелената сума, тогава следните играчи от Алианса могат да се считат за първите десет:

  • Густав Магнусон (s4)
  • Джонатан Берг (Лода)
  • Джери Лундквист (EGM)
  • Йоаким Актерхол (Акке)
  • Хенрик Анберг (АдмиралБулдог)
  • Саймън Хааг (Handsken)
  • Линус Бломдин (Limmp)
  • Николай Николов (Nikobaby)
  • Адам Линдгрен (Армада)
  • Артьом Баршак (fng)

Залагащите на Esports, които подкрепят тези играчи, ще забележат, че имат някои общи неща. Те имат обширни познания за играта и измислят тактики, за да спечелят място номер едно. Понякога играч ще бъде избран от Алианса поради специфичен набор от умения. Например, най-добрите играчи на Trackmania са бързи и точни в управлението на превозни средства.

Най-добрите играчи на Battle Royale имат умения, които се припокриват с стрелците от първо лице. Скоростта е от съществено значение за тези, които искат да се състезават в състезания по бойни игри. Трябва да се отбележи, че в Alliance има мениджърски екип, който решава кои играчи да изпращат на определени турнири. Следователно успехът на екипа като цяло се влияе до голяма степен от техните решения.

Най-добрите играчи на Алианса
Къде и как да залагате на Алианс

Къде и как да залагате на Алианс

Най-добрите сайтове за електронни спортове ще дадат на потребителите достъп до възможно най-много пазари на игри. Ако не, тогава ще бъде по-трудно да се намерят специалисти. Добрата новина е, че Alliance е добре позната и масова организация за електронни спортове. Ако букмейкърът има секции, посветени на събития с видеоигри, тогава този отбор вероятно ще участва.

Малко вероятно е обаче Alliance да се вижда на тези пазари през цялата година. Вместо това играчът ще трябва да изчака, докато започне правилният турнир. По-конкретно, те трябва да се грижат за събития, базирани около Fortnite, Super Smash Bros., Apex Legends и Trackmania.

Правилната стратегия за залагане ще зависи от конкретната игра. Alliance са почитани за това, че са стигнали до финалните етапи на турнирите. Следователно, играчът може да пожелае да изчака до полуфиналите. Това ще им позволи да наблюдават представянето на Алианса и да анализират силните си страни. Battle royal игрите винаги са рисков залог, защото има толкова много играчи на картата. По-добре е да изберете състезателни заглавия, защото има по-малко променливи за разглеждане. По време на екипни събития успехът на Алианса ще се основава на това колко добре всеки член се допълва взаимно.

Къде и как да залагате на Алианс